POSTED IN Europa, Krig-fred

Hvor kommer denne drapslysten fra?

Europa på randen av ny krig.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Auschwitz mon amour

Av George Chabert

«Europa er framfor alt arenaen for krigerske syndfloder. Pasifistene er enten idioter som ikke skjønner de meste elementære lovene, eller utspekulerte manipulatorer som driver med demagogi og lever av løgner. Ingen tør å innrømme eller erkjenne at fred i Europa er en unormal tilstand.» I 1908 hadde ikke Georges Sorel noen tvil om at en ny blodig konflikt var nært forestående: «Ulykkelige Europa! Hvorfor skal sannheten skjules? Innen ti år vil Europa bli fanget i krig og anarki, slik det har skjedd flere ganger per århundre.» I 1912, knapt to år før utbruddet av den første verdenskrigen, skrev Sorel Europas epitaf: «Europa, denne gravplassen, er befolket av mennesker som synger før de går ut for å drepe hverandre. Snart vil både franskmenn og tyskere synge sin sang.»

Innlegget er hentet fra Trønderrød

Da krigen var et faktum, kommenterte Jules Romains:

Europa ligner et barn som blir sint på hånden sin når det har gjort noe galt. Europa prøver å personifisere en diffus skyld som er en del av Europas vesen».


I 1918 var alt tilbake til det vanlige. De to siste folkemordene i det belgiske Kongo og i det tyske Namibia var allerede bortglemt. I 1919 og 1920 ga Winston Churchill ordre om gassangrep mot indiske og irakiske opprørere mot det britiske styret. Den britiske krigshåndboken fra den tiden erklærte at reglene for krigføring med kjemiske våpen gjaldt i konflikter «mellom siviliserte nasjoner», men «ikke i kriger mot usiviliserte stater og stammer». Churchill var, som han uttrykte det, en «sterk tilhenger av å bruke giftgass mot usiviliserte stammer». I 1931 viste Franskmennene stolt frem sine «usiviliserte stammer» på den store Koloniutstillingen i Paris, utstilt som i en dyrehage. Målet var å fremme det franske imperiet, med tilnavnet «det største Frankrike», og de andre europeiske koloniene. Med 8 millioner besøkende og 33 millioner solgte billetter, ble det en suksess.

I 1945, etter fem år med industrielt massedrap på 50-60 millioner mennesker, hvorav nitti prosent var sivile, vendte europeerne og deres amerikanske arvtagere tilbake til sine vanlige sysler. Men nå med Auschwitz som et universelt skjold. Auschwitz ble nærmest en Kristus-figur, hvor alle synder ble tilskrevet. Uansett hva Europa eller USA hadde gjort og kom til å gjøre mot afrikanere, indianere, indere, japanere, vietnamesere og mange andre, ble dette nå bleknet i forhold til Holocaust.

Som Norman Finkelstein skrev i boken Holocaust-industrien, «budskapet er at ‘vi’ ikke engang kunne forestille oss, langt mindre gjennomføre, slike onde gjerninger» som ble begått i Auschwitz. Tyskerne ble renvasket, siden det var ikke tyskerne, men Hitler og «nazistene» som alene bar skylden.

Selv med en omfattende historie av krigsforbrytelser som fortsatt pågår den dag i dag, fikk USA tilnavnet «lederen av den frie verden».

4-5 millioner menn, kvinner og barn døde som følge av USAs kriger i Indokina? President Jimmy Carter erklærte at han ikke så noen grunn til «unnskyldninger, i hvert fall ikke for selve krigen». Hiroshima og Nagasaki? Barak Obama så heller ingen grunn til å beklage. Palestinere blir nå slaktet foran våre øyne? Med god samvittighet er Tyskland i dag den nest største leverandøren av våpen til det pågående folkemord i Gaza. Synet av små barn, rystende ukontrollerte som denne lille jenta, andre revet i filler, knust under betongklosser, brent levende, plager oss? Vi får ikke lov til å uttrykke våre smerter, fordømmelse og avsky, for det finnes kun én forbrytelse, og den unnskylder og bortforklarer alle andre.

Skjold og sverd; Auschwitz er tveegget. Når et land skal tilintetgjøres blir landets leder fremstilt som den nye Hitler og landets folk omtalt som de nye nazistene. Da er det fritt fram: «Vi må gå inn og drepe og drepe og drepe», sier nestlederen i Verdens Likud. «Vi kan ikke gjøre jobben halvveis, Rafah, Deir al-Balah, Nuseirat – total ødeleggelse. Det er ingen plass for dem under himmelen», mener Israels finansministeren. «Å sprenge og jevne alt i Gaza med jorden er en fryd for øyet. Vi kommer til å dele ut tomter til alle som kjempet for Gaza», lover Israels kulturarvminister.

Et amerikansk kongressmedlems svar til en journalist er like direkte:

«Jeg mener Israel burde gå inn der og knuse dem, bare fullstendig ødelegge dem, infrastrukturen deres, jevne alt de har rørt ved med jorden. Er det tydelig nok?» 

Etter åtti år med hovedsakelig regionale konflikter og knapt 20 millioner ofre, er Vestens trang til å kaste seg i «krigerske syndfloder» nå uimotståelig. Fra Paris til Oslo, fra Washington til Warszawa, skryter Vestlige ledere om nye milliarder til våpen. Deres patetiske krigstalsmann rister kompulsiv på hode, vifter med armene, og oppfordrer til krig på dårlig engelsk.

Vestens handlinger må stanses før det er for sent. Tidligere viseforsvarsminister i USA uttrykker det slik:

Hvis russerne lykkes, vil en større krig i Europa kunne unngås. Hvis ikke, vil Europa, med innføringen av amerikanske styrker i Ukraina, bli kastet ut i tredje verdenskrig.»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • sunhunter61
  13 mai 2024 11:36

  Vær veldig forsiktig med å svelge ting når en kommentator utelukkende kritiserer Vesten han selv bor i.
  Ikke et fnugg av forsvar, bare fordømmelse.
  Hva er vedkommedes interesse, og hva er det han virkelig representerer her?

  Svar
 • Tor Larsen
  13 mai 2024 21:27

  Nå tror jeg vel at det ikke bare er Europa og europeere, men stort sett hele menneskeslekten som evner å oppføre seg så dyrisk grusomt at der knapt nok finnes andre dyr eller vesener enn visse parasitter som kan virke å konkurrere i djevelskap. Hverken indianere, afrikanere eller asiater har ligget etter i tortur og drap selv om det er sant nok at europeeren var først ute i å industrialisere krig og at asiater vel er den folkegruppe som scorer desidert lavest på voldsstatistikken i hvert fall i USA.

  Svar
 • «I 1919 og 1920 ga Winston Churchill ordre om gassangrep mot indiske og irakiske opprørere mot det britiske styret»

  Og under krigen mot ‘den/de onde’, – som hadde satt i gang en velstandsoppbygging i Tyskland for alle som aldri før i noen nasjon i historien.
  Og som ‘ de gode’ ville ha vekk fordi de ikke ville gå i takt med de som ville ha penge-økonomsk totalkontroll w.w. Og som ble ‘allierte ( enn så lenge )med et globalistisk Sovjetunionen som undertrykte egen befolkning. :

  Vi vet nå også at at England/Churchill hadde tenkt å bruke sennepsgass i bomber i 1943. Selv om dette var forbudt. Altså en krigsforbrytelse.
  https://historienet.no/krig/2-verdenskrig/giftgass-redder-millioner-av-liv?utm_source=nettavisen.no&utm_medium=partnerskab&utm_campaign=trafikpartner&utm_content=ape

  Og forsøk på miltbrann/biokjemiske bomber:

  ‘Prosjektet ble nesten for vellykket. Miltbrannen spredte seg til sauebestanden på fastlandet. Trolig hadde en av forsøkssauene blitt blåst til havs av en eksplosjon, drevet i land og spredt miltbrannsmitten. I all hast forlot forskerne Gruinard. Før de reiste, tente de på lyngen for å slette alle spor.
  Innen 1944 hadde Storbritannia produsert flere millioner pellets med miltbrannbakterier. De var beregnet på tyske kyr. Dersom invasjonen i Normandie slo feil, sto Royal Air Force klar til å teppebombe Nazi-Tyskland med biokjemiske våpen. Winston Churchill ga helhjertet støtte til prosjektet. Sommeren 1944 skrev han til stabssjefene:
  «Det kan ta flere uker eller måneder før jeg beordrer dere til å drukne Tyskland i giftgass, men hvis vi gjør det, la oss gjøre det helt og fullt.» ‘
  klikk.no/historie/innbyggerne-i-den-lille-landsbyen-opplevde-uforklarlige-ting-7413507

  Det faktum at Churchill til de grader var korrupt og kjøpt av sterke finanskrefter som var villige til å gjøre ALT for å provosere frem krig er liksom ikke skolepensum. Det faktum at Churchill ga spesifike ordre til ambassadepersonell osv i utlandet om å spesifikt IKKE ta i mot Tyske diplomater eller dokumentasjon fra disse, nettopp fordi Churchill ikke hadde til hensikt å ta i mot noen av fredsforslagene den Tyske ledelsen gjentatte ganger forsøkte å få levert til britene for å UNNGÅ krig for en hver pris er heller ikke skolepensum. Tyskland ville strekke seg SVÆRT langt for å unngå krigsutbrudd og for å finne en fredelig løsning på uenighetene bl.a. i forbindelse med Polen. Det faktum at 2 verdenskrig IKKE ble provosert frem av Tyskland, men av britisk ledelse kjøpt og betalt av jødiske kapitalkrefter er på ingen måte skolepensum, siden det betyr at en kan kaste omtrent alt av politisk korrekte historiebøker på dynga og alt må skrives om. Verden vil bedras.
  Vi vet at de to siste verdenskrigene, og de fleste imperialistiske krigene etter 1945 , som bakmennene som styrer verdensvalutaen har satt i gang, også ser det som nødvendig å ha kontroll over verdens medier, og «historie»-skrivingen. Derfor vår serverte krigs-»historie» gjennom 80 år.
  Vi vet ( eller håper ) at SANN historie en dag vil få større interesse enn det vi hittil er blitt servert.

  ‘Både Quisling, Hitler og Mussolini var innbitte motstandere av kapitalismen. Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
  “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres ordning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.”
  “Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.’
  onarki.no/blogg/2011/12/samholdskraft/

  Etter krigen, da han var unna konkurs fra jødiske lånegivere:

  «Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel». ‘
  Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

  Nå er verden ( fortsatt) styrt ( til krig) av de samme pengevekslerene.
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
  • Morten Laumann Engebretsen
   14 mai 2024 20:55

   Jeg tror det er noen svar om vår skjebne i bibelen. Om ikke er veldig mye meningsløst.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er du ikke syk defineres du som det.

Vi vet hvem som trenger legemidler.

Forrige innlegg

Caitline Johnstone:

Motstanden mot Gazablodbadet er ikke uttrykk for noe heroisk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.