POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvite trådlignende blodpropper.

Er de vaksinerelaterte?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

“Blodpropperne” ingen vil tale om

Innlegget er hentet fra den danske nettstedet Snaphanen. Vi har hatt innlegg om denne saken tidligere på derimot.no for de som er interessert kan noen av dem leses her og her Det som fremkommer er derfor ikke noe nytt. Det påfallende er at det overhode ikke omtales av våre helsemyndigheter og at faktasjekkere prøver å bortforklare hvorfor disse først dukket opp etter at vaksineringen med Covid-19 vaksiner ble gjennomført.

Les også: Ny dokumentarfilm om avdøde med merkelige blodpropper.

Redaksjonen

“Faktatjekkere” påstår, at de lange hvide “blodpropper”, balsamører i nogle engelsktalende lande finder, “appear to be postmortem blood clots, which are often found in dead bodies.” Så finder man det besynderligt, at ingen af de ti balsamører, der medvirker her, har set dem før nogle måneder efter pandemivaccinerne kom på markedet i februar 2021. Med op til 50 år i branchen, understreger de det alle. Som udenforstående må man blot spørge, om ingen i Danmark har set dem ved obduktioner, og i så fald, hvorfor de ikke fortæller om dem. Som alle medvirkende siger: Man kan ikke leve med dem, de slår folk ihjel gerne efter at have vokset i 4-5 måneder.

Forsidebilde: Erick Butler1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 648 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • faktasjekk er praktisk så vi vet hva som er løgn

    Svar
  • ja dersom faktasjekkerne påstår at noe er fake så er det virkelig og hvis faktasjekkerne sier noe er sant er det som regel fake.. faktasjekkerne er der for at de som ikke gidder å gjøre research sjøl og har sterke meninger som ikke er et produkt av egen tenkning men av medias programmering, skal kunne benekte virkeligheten med god samvittighet og slippe å måtte tenke selv. og så kan de slå seg for bryste å klage på alle konspirasjonsteoriene og falske nyhetene mens de føler at de har enda mer rett og blir enda mer blind og arrogant. og den kognitive dissonansen skaper en automatisk refleks hos de slik at hver gang noe skjer som ikke stemmer med narradigmet de tror på så er det automatisk feilen til enhver som uttrykker skepsis mot eller påpeker huller i løgnhistoriene..

    Svar
  • Nylig hadde vi et brått dødsfall her i min kommune, en kar i 30-åra. Det har vært veldig stilt rundt dette dødsfallet, men ryktene har gått. Noen har sagt at det dreide seg om et selvmord, mens andre har hevdet at han plutselig kollapset mens han var ute med venner. Snakket med noen som var i begravelsen hans, og som kunne avkrefte selvmordsryktene; «han bare døde». Spørsmålene som dukker opp, er selvsagt: Var han vaksinert? Var dette nok et vaksinedødsfall?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Virkeligheten er faktisk helt omvendt:

Miljøterrorister er de som vil redusere CO2 i atmosfæren.

Previous Post

Lyset i rampelyset kan være ubehagelig sterkt;

Litt om bruk av solbriller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.