POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hvis WHO får makten over vaksinene:

En katastrofe!

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

“Vaccinen er ikke et farmaceutisk lægemiddel”

Dette innlegget er hentet fra det danske nettstedet Snaphanen.

De ejes ikke af medicinalindustrien, men af Pentagon og den amerikanske regering

Hvorfor er det vigtigt at vide? For det første fordi, så farlige stoffer ellers aldrig ville være sluppet igennem den kontrol, der føres med lægemidler fra statens side. Der gælder særlige undtagelser for militæret. For det andet er det vigtigt, fordi det er i Pentagon og staten at vi skal finde de egentlige bagmænd og skyldige og deres motiver til at sprede dette biovåben, som flere og flere peger på er udviklet på Fort Detrich, gennem mange år centrum for USA’s biological weapons program.

En katastrofe hvis WHO får magten over “vaccinerne”

Skulle den fulde sandhed true med en dag at slippe frem, mener Sasha Latipova, at medicinalindustrien ville blive smidt “under bussen”, som det hedder. Er hun troværdig? Efter 25 års ansættelse i over 60 af big pharmas største virksomheder, må man tillægge hende stor troværdighed. Hun går frem med videnskabelig systematik, understreger når der er ting, hun ikke er sikker på. Robert Kennedy jr. siger god for hende i Militarized Healthcare og Moderna Clinical Trials Terribly Flawed — FDA Knew It — Sasha Latypova & RFK, Jr.

Det er altså her, man må begynde for overhovedet at forstå “pandemien” og “vaccinerne”, som hverken er en pandemi eller et lægemiddel. Hun kommer til sidst i interviewet ind på, hvad der kan være motiverne for at ønske dette stof plantet i hele jordens befolkning, og hun understreger selvsagt hvilken katastrofe det vil være, hvis vore politikere om to måneder giver WHO magten til at gøre det.

I går kunne man i Radio 24 syv høre Syg efter coronavaccine: Vi er tabt i systemet. Man skal høre det for vaccineofrenes skyld, for der er ingen af de medvirkende – en læge, en journalist og vaccineofrene – der mere end kradser i overfladen. Der er ingen dybere forståelse af noget som helst, men radioen skal alligevel have ros for overhovedet at tage emnet op. Så nøjsomme er vi blevet af at overvære mediernes skændige svigt.

Forsidebilde: NOAA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Med helseminister Kjerkol til å representere oss i en sak de fleste, siden media fortier de vesentligste veerdensnyhetene, ikke engang vet pågår, da ligger Norge dessverre tynt an. Målsetningen er å iverksette det hele over hodet på en uvitende befolkning, og så sette politiet i sving med å slå ned på opposisjon og overvåke hver telefon og emailadresse på jakt etter ektremister som mener de har råderett over egen kropp.

  Svar
 • Vi burde alle som en anmelde Kjerkol for brudd på Grunnloven. Det vil være langt vanskeligere og avvise og henlegge en sak hvis mange nok anmelder.

  Svar
 • Ikke bare Kjerkol som bør føres for retten.
  Når vanlige folk helt utenfor politikken forstår det hele, så finnes det ingen mulighet for at ikke politikerene, og særlig de på stortinget vet og forstår dette. Om de ikke gjør det, hva i all verden gjør de der da? Har vi satt Norges dummeste til å styre landet? Har vi funnet den største gjengen idioter i hele landet og samlet de på Stortinget?
  Om de ærlig og oppriktig mener det de sier, ja så må vi ha gjort nettopp det.
  Norge må stå samlet og forlange at de alle avgår. Vi kan jo ikke ha sånne mennesker til å bestemme for oss. Ikke når virkeligheten er at de bestemmer over oss. Tar valg på valg mot oss. Og regelrett dreper oss

  Svar
  • Sant, Thor-M.:

   «Vi kan jo ikke ha sånne mennesker til å bestemme for oss. Ikke når virkeligheten er at de bestemmer over oss. Tar valg på valg mot oss.»

   At demokrati-blomsten vi liker å feste på jakkekraven springer ut fra et Grekenland der 1/4 var slaver ( Lik amerikanske bomulls-sørstater med samme prosent slaver.) viser vel at vi på ny bør realorientere oss og vår kultur.
   Er vi slaver som ikke hverken kan eller vil tenke sjøl?
   Eller vil vi være frie?

   Svar
  • Perfekte slavar er dei som trur dei er frie.

   Svar
 • jeg syntes Høie var ille, men Kjerkhol/Kverkhol er mye verre. Jeg klarer henne rett og slett ikke – det er noe falskt og sleskt ved hele dama. Jeg kan ennå huske hvordan hun under pandemien, da det gikk litt trått med vaksineringen, uttalte følgende med indignert mine:»kain dåkk itj bære ta det derre stikket!». Det fikk, og får det fremdeles, til å gå kaldt nedover ryggen på meg…

  Svar
  • Ja, Eli. Det finnes idioter. Og det finnes idioter med makt.
   Men de har ikke mere makt enn vi gir de.

   Vi kan ikke hindre fugler ( f.eks. gribber) å fly over vårt hode.
   – Men vi kan hindre de i å bygge reir i vårt hår eller spise av vårt kjøtt.

   Svar
  • Enig Eli, og det går kaldt nedover min rygg også.

   Svar
   • På besøk hos WHO i Sveits prisa ho politikken med tvang og kontroll og gjekk sterkt inn for overføring av makt frå Norge til WHO. Og Moderna-vaksinen er kun ein teoretisk datakonstruksjon utan virus, sa Modernadirektøren for opent kamera.

   • wasan Totland
    29 mars 2023 19:34

    Det er det som er den grelle sannheten. Danmark kjøper nå inn store mengder av samme kvaksinene. Du skal se de kommer med noe nytt virus samtidig som de presser på for å hurtigbehandle at WHO skal overta makten over helsevesenet.

 • wasan Totland
  1 oktober 2023 12:50

  Kjerkhol reiser på tirdag ned til EU for å avgi suverenintet slik at vi blir underlagt dem. Dette er en måte å omgå WHO tilknyttelsen vi alle reagerte på. Når hun ikke klarer å ødelegge befolkningen ved å avgi suverenitet på et felt endrer hun taktikk. Det hele burde vært underlagt folkeavstemning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verden blir ikke som før.

Midt-Østen omformes mens vi ser på.

Forrige innlegg

Partistrukturens politiske tilsløring:

Hvorfor er SV og Rødt egne partier, og ikke en del av Ap?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.