POSTED IN Krig-fred, Norge, Virkelighetsforståelse

Hvis Putin er en krigsforbryter?

Hvordan er det med nesten alle USA-presidenter de siste 60 årene?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hvem er krigsforbrytere? Ukrainske soldater som torturerer russiske krigsfanger.

Av Peter Koenig

Mens president Biden anklager president Putin for å være en krigsforbryter, ser det ut til at han beleilig glemmer hvordan hans forgjengere i Det hvite hus helt tilbake til 1960-tallet, til og med Lyndon Johnson, har begått direkte eller ved stedfortreder krigsforbrytelser rundt om i verden i Iran, Irak, Afghanistan, Syria, Libanon, Somalia, Egypt, Korea, Vietnam, Jemen – og listen er nesten uendelig.

The Vietnam War: 'A long, costly and divisive conflict' - pennlive.com
Vietnamkrigen gjorde minst 3 USA-presidenter til krigsforbrytere, Men det er vel upassende å nevne det i dag.

Amerikansk-initierte kriger og konflikter har de siste 60 årene drept mellom 20 og 30 millioner mennesker.

Man spør seg, hvem er krigsforbryterne?

Hvor florerer de fleste krigsforbrytere som presidenter? Det korte svaret er: I det frihetselskende USA. Og de slipper bokstavelig talt alle unna med drap.

Vestlige medier ignorerer dette faktum fullstendig når de gjentar Bidens anklage om å kalle Mr. Putin en krigsforbryter og enda verre.

Vesten, kanskje av desperasjon siden slutten nærmer seg, har blitt en dystopisk, løgnbefengt verden, preget av usannheter, sensurert ytringsfrihet, og sletting av sannheten. Dette er noe nytt og ukjent i nyere historie.

Siden vestlige krigsforbrytere bokstavelig talt slipper unna med drap, har ukrainske soldater lært noe og blitt noen av de mest grusomme krigsforbryterne i nyere historie.

Som rapportert av RT (tysk) 27. mars 2022, torturerer de russiske militære krigsfanger på de mest brutale måter, i fullstendig tilsidesettelse av Genève-konvensjonene om krigsfanger. 

https://vk.com/video-134310637_456252187 (video som viser mishandling av russiske krigsfanger)

Genève-konvensjonen om krigsfanger går tilbake til 29. juli 1929. Den trådte i kraft i juni 1931. Konvensjonen har siden blitt fornyet, oppdatert og justert 12. august 1949 som et FNs menneskerettighetsinstrument –  Genève-konvensjonen om behandling av Krigsfanger. Den trådte i kraft 21. oktober 1950.

Artikkel 3 i konvensjonen spesifiserer at krigsfanger til enhver tid skal behandles humant . Enhver ulovlig handling eller unnlatelse fra interneringsmakten som forårsaker død eller alvorlig fare for helsen til en krigsfange i dens varetekt er forbudt, og vil bli ansett som et alvorlig brudd på denne konvensjon. Se dette.

Soldater fra den ukrainske hæren følger absolutt ikke denne loven og må holdes ansvarlige av en internasjonal domstol som dømmer krigsforbrytelser.

https://www.globalresearch.ca/ukrainian-soldiers-war-criminals-torturing-russian-prisoners-war/5775561

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Forhåpentlig vis blir det ingen igjen å stille for en domstol. La de russiske soldatene gjøre «jobben» sin og få eliminert disse «utskuddene på menneskets stamme» permanent.
    Det samme skulle faktisk også skjedd med de som står bakom all faenskapet i verden også, så lenge disse «lever og trives» vil ikke verden bli et bedre sted.
    De som står bak de «evige kriger», folkeforflytninger for natur-resursser, «farge»-revolusjoner, og nå energi-krise og mat-krise pga grådighet, burde «slippe» å våkne opp til en ny dag.
    Gud vil straffe dem, men kanskje man kunne hjelpe Ham med oppgaven?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen ganger er det ikke nok å unnlate å fortelle sannheten.

Noen ganger må vi lyge, demonstrerer VG.

Forrige innlegg

Våpeninspektør og etterretningsoffiser fra USA, Scott Ritter:

Russland la en felle for vesten som de bet på.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.