POSTED IN Korrupsjon, Krig-fred

Hvilke andre samfunnstopper spekulerer i mer krig?

Ola Flem og Ola Borten Moe er toppen av isfjellet?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigsprofitørene

Av Jan Hårstad

En ser av de sosiale media at det norske folk hisser seg veldig opp over dette med aksjeinnkjøpene hos Ola Flem og Ola Borten Moe i den mektige Kongsberggruppen. Jeg har også meldt noen kommentarer på inyheter, men jeg klarer ikke å hisse meg opp.

Krig er big business. War is a racket. I samfunn av vår type er våpenindustrien en av de sentrale aksene i byggverket. Det var tidligere Milorg-sjef Jens Christian Hauge som bygget den norske våpenindustrien og for dette valfartet han ustanselig til Washington for konsultasjoner.

Når vi nå i dag vet at Kongsberg-Nammo gruppene er partnere til Krupp-Thyssen, Raytheon, Boeing og Lockheed Martin så er dette en organisk utvikling som startet på 1950-tallet.

Om man gidder lese seg opp vil en fort finne ut at de mest velstående familier og dynastier i Vesten har sin historie knyttet til de tyngste våpenprodusentene.

Thyssen og Krupp behersket både stål og våpenindustrien og har vært på krigsscenen fra 1890-tallet av. Rheinmetall skal nå bygge en fabrikk for Leopard tanks i Ukraina.

De store amerikanske finanshusene Rockefeller, Warbiurg, Schiff etc. bygget også Det Militærindustrielle Kompleks som Eisenhower i sin siste tv-tale advarte mot:

De var iferd med å ta all makt i USA.

John Fitzgerald Kennedy, også omtalt med initialene JFK, var en amerikansk demokratisk politiker. Han var USAs 35. president 1961–1963 etter å ha representert delstaten Massachusetts i Senatet og Representantenes hus 1947–1960. John F. Kennedy ble drept i et attentat i 1963. Wikipedia

Det var det John F Kennedy også godt forsto og han var så naiv at han trodde han kunne temme våpenindustrien. Som Robert Kennedy jr nå sier: da syns CIA at det gikk for langt og de tok han ut. Ikke bare han men en rekke Kennedyer døde under obskure omstendigheter.

Olje og gass industrien, bankkartellene og våpenindustrien er den reelle makten i et moderne vestlig samfunn. Det jeg her skisserer gjelder alle Nato-stater. I Sverige er det Wallenbergfamilien som styrer våpenindustrien.

Leser du Aftenposten ser du at det har vært begeistring for at Kongsberg og Nammo rykket fram i verdens elitedivisjon for missiler. Og lederskapet i gruppene har vært overlykkelige for at den norske staten og Nato har økt bestillinger og sprøytet Inn nye penger.

Enhver som ikke er idiot og har kroner å rutte med skjønner jo at våpenaksjer er en garantert fortjeneste, kanskje bedre enn lakseaksjer også for her er det planlagt krig i tiår for å tvinge Russland i kne – ja Kina også. War is a way of life.

Ola Flem og Ola Borten Moe er sannsynligvis bare toppen av isfjellet. En omfattende undersøkelse av aksjelivet hos Kongsberg/Nammo ville trolig ha vist at pengefolket i Norge har hatt disse som favoritter det siste året.

Krigsindustrien i «vår nærmeste allierte» USA er så dominerende at hadde du eliminert den, ville USA vært et komkursbo og et tredje verden land. 

Amerikaniseringen av Norge startet med Nato-medlemskapet og i den aktuelle situasjonen er Norge bare et brikke i USA/Natos globale strategier. Og våre eliter flytter pengene sine for mer krigsaksjer og mer krig. 

Du kan bli rik av det.

Forsidebilde: SIMON LEE

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  2 september 2023 9:33

  Her kjörer Hårstad på med kraftig nedtoning kritikken mot politikere og våpen industri og Wallenberg ofrer han «en setning».Makan til sludder og vås.Tåkeleggerne er igang igjen.Jeg må få meg noen kopper kaffe för jeg gyver lös på oppgulpet og bagatelliserings eventyret Hårstad forsöker å gi oss til morgenkaffen.
  Krupp Thyssen + Kockum er sant.Kockum lagde ikke bare kjöttgryter i stöpejern Hårstad.
  Etter förste verdenskrig fikk tyskland forbud mot å produsere våpen,men pytt,hva gjorde det,man setter ut produksjonen på lisens,oi da,går det an ?.jovisst,broderfolket har noe som kalles BOFORS,de kan produsere kanoner og slikt,i India sier de visstnok om de synes en lögn er for dröy,DONT BOFORS ME:
  Så har vi Bosch saken,husker du den ?mr Hårstad ?.SSAB og den tyske krigsindustrien er ukjent kanskje ?.
  Det anglozionistiske samarbeid på tvers av landegrensene og adels og kongehuset Windsor,s sammenblanding med den tyske adelen gjennom Coburg Gotha er bra lesning og studiemateriale for de som bare gulper opp gamle lögner.
  Og som en forelöpig slutt,för jeg begynner på kaffen og en brödskive.
  Hår i suppa,IG FARBEN,når begynte dette gigantkonsernet å vokse,og hvordan startet dette grusomme kapitlet i moderne krigsindustri ?,BASF Har du hört om det selskapet Hårstad ?,de holder på den dag idag,de startet opp IG FARBEN.Hadde IG FARBEN noen kopplinger til Wallenbergs dynasti Hårstad ?
  Hva med SIEMENS,ser du noen kopplinger til noe svensk Mr Hårstad.
  Og ,om du,som jeg antar,er med i «gruppa»som önsker å blåse liv i kommunistbevegelsene igjen,da forstår jeg floskelen ,la de döde vär i fred eller hva det nå heter,gamle skjeletter skal ikke ut av skapet,da har dere ,ja det hjelper ikke hva dere pröver på,historien vil mörbanke dere,ingen sjans,det blir som å väre en snöball i helvete.
  Gleder meg til neste forsök på bagatelliseringsföljetongene,jeg har massevis av sand klar til å kaste inn i propagandalögnmaskineriet deres.

  Svar
 • Hårstad,tenk,om du kan,tenk Anglo Saxisk,tenk anglozionistisk.Ta ett dykk i kommunistbevegelsens og arbeiderbevegelsens gamle arkiver,du har sikkert tilgang,du med din bakrunn og forfatterskap,du er jo en av de «GODKJENTE».
  Massedöden i Ukraina har en historie som begynner på skummelt vis å likne på massedöden tyskerne opplevde når de gikk til angrep på det tidligere sovjet,makten bryr seg ikke om de döde,alt den bryr seg om er verdensherredömme og jamen er det mange som liker den ideen.Hvordan kan noen like en sånn ide ?
  Jo,sier de,vi vil gi folk frihet og demokrati.Kjempebra argument,hoi hvor fri jeg föler meg med stengsler overalt,kneblende lover og regler,portforbud og pk oppdragere og 70 til 80 prosent pålagt meg i skatter og avgifter mens yttringsfrihet i noen kretser er gjort om til handlingsfrihet om de er på riktig side av maktapparatet,Faktasjekkere forteller hva som er rett og galt og i 1992 ble eiendomsretten for hus og hjem og hage overfört til Fn for totalkontroll av borgerne i de landende som er med i FN systemet.Som igjen medförte mer skatter og avgifter,fri tilgang til hus og hjem og installering av overvåknigsutstyr som vann og el målere,pålagt feiervesen,brannforskrifter og krav til huseiere i alle former og fasonger.
  Jeg kan holde på i dagesvis,det föles sånn,men ingen vil visst höre,Og husk,du må forsikre alt du tror du eier og har,möysommelig registrert hos skatteetaten for beskatning av noe du har betalt for med din lönn som du har skattet av.
  Flaskevann på butikken 12 prosent moms,kranvann i hus og hjem 25 prosent moms.
  Hoi og hoy for norges nasjonaldag 4 november,den dagen vi ble fri,friiiiiiiiii.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Statistiske data kan tyde på det.

Brukes Covid-vaksinene til avfolkning?

Forrige innlegg

Er hele regjeringen involvert?

Her må det renses. Ikke nok med politisk utlufting i Arbeiderpartiet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.