POSTED IN WEF

Hvem definerer hva som er korrupt?

WHO og WEF er korrupte organisasjoner som henter sin legitimitet fra FN.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

At World Economic Forum inngikk et partnerskap med Forente Nasjoner for noen år siden, var da – og det er enda mer tydelig nå – det største kuppet den globale storkapitalen har gjort. WEF er partner med de mektige kapitalforvaltningsselskapene som BlackRock, StateStreet og Vanguard, som er finansielle eiere av de stoe selskapene i den farmasøytiske industrien som fremstiller mRNA-ineksjoenene kalt vaksiner for å få folk til å ta dem.

WEF er også partner med Gates Foundation, og Gates har store eierinteresser i vaksineselskapene, som Moderna, eierskap til store aksjeposter han opprettet før det ble erklært en pandemi, og før generalprøven på plandemien, Event 201, hos John Hopkins Institute, arrangert av Gates Foundation og WEF, og med WHO tilstede.

Dette er noe av det mest tvers igjennom korrupte som har hendt i historien. Hadde vestlig hovedstrømpresse og media drevet journalistikk, hadde det blitt avslørt bare noen måneder. Men de nevnte kapitalforvaltningsselskapene er også eier av over 90 prosent av presse og media, som har fungert som et ukritisk pressesenter for den farmasøytiske industrien fra plandemiens første dag.

De fikk de vestlige befolkningene til å tro covid var den nye spanskesyken, og milliarder stilte seg i kø for å bli «vaksinert» for et virus med en overlevelsesprosent på over 99. Etterhvert har dessverre over 5,5 milliarder i industrialiserte land nå fått flere enn en injeksjon, og har fått et svekket immunforsvar, for «vaksinen» er et biovåpen. De som overlever blir livsvarige kunder for Big Pharma, industriens våte drøm.

WHO er 80 prosent privatfinansiert, halvparten av dette fra Gates – dette alene skulle være mer enn nok til å erklære at WHO er korrupt – og kan nå pålegge de alle FNs 194 nasjoner, unntatt de som reserverer seg, å pålegge sine befolkninger å ta alle «vaksiner» WHO vil. Genialt av den globale storkapitalen, for landene må kjøpe inn «vaksinene» selv om de må ta opp lån, noe som også kapitalforvaltningsselskapene tjener på, siden de også er finansielle eier av bankene.

Prisene på vaksinene settes av Big Pharma, og siden de har sine folk i legemiddeltilsynene og finansierer dem også, sitter den farmasøytiske industrien på begge sider av bordet når det forhandles om priser. Den mest kriminelle industrien i verden kan nå snart bestemme hva den enkelte borger i landene skal ha av deres produkter, og straffe dem hvis de ikke adlyder. Fordi den digitale ID som registrerer vaksinestatuskobles til en digital valuta, og vaksine-nektere kan stenges ute fra samfunnet, helt eller delvis.

Dessverre er de fleste intetanende om dette, og har et positivt inntrykk av Verdens Helseorganisasjon, som de tror virker for alles beste og landenes folkehelse, og er ikke mottakelige for kritikk av WHO som dette som de avviser som konspirasjonsteorier. For WHO advarte jo mot mot søtningsmiddelet aspartam nylig, og det befester deres inntrykk av WHO som en oppriktig beskytter for folkehelsen, og dermed blir de også ukritiske når WHO annonserer den neste «pandemien». Et smart trekk av WHO.

Verdens Helseorganisasjon er bare en frontorganisasjon for Big Pharma, som bare har enorm profitt for sine eiere som mål, som John. D. Rockefeller som grunnla den farmasøytiske industrien hadde som mål. Når industrimagnater grunnlegger noe er det for profitt, ikke for alminnelige folks helse, for det er ikke noe å tjene på i friske mennesker for en profittdrevet farmasøytisk industri.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tror noen nå at WHO vil oss vel, at FHI står for folkehelse, da er det lite håp for dem og deres etterkommere, sorry, håpløse tilfeller, kanskje best om de er infertile i så fall. Er injeksjonene en kjemisk lobotomi, hvor stockholmsyndrom er innebygget i formelen. JA, sier han som fikk avskaffet lobotomi i sin tid, fortsatt i live, orker ikke å lete etter hans navn akkurat nå. Injeksjonsinnholdets inntrengen gjennom blod-hjerne-barrieren gjør hærverk i pannelappene, og som etter lobotomi kan det skape et tidligere menneske som sier ja til alt deres mishandler sier og takke for at de fikk så god hjelp.

  Festlig selskapslek for voksne:
  «I’d rather have a full bottle in front of me than a full frontal lobotomi»
  klarer du å artikulere det feilfritt er du ikke uanstendig full.

  Svar
 • FriTilåVelge
  3 februar 2024 11:41

  Det finnes en del mennesker i dag som virkelig ser hva som foregår, og hvem som står bak det. Det som undrer meg er att det ikke finnes større krefter, som jobber med å få tatt disse, som uten skrupler ødelegger verden.
  Bibelens profeter hadde, jeg må nesten si dessverre, rett i alt de profetene om. Alt som skjer i dag ble forutsagt med stor presisjon. Enden på vår verden er nær, kanskje langt nærmere enn vi tror.
  NWO galningene har virkelig satt alt i høygir nå, og det ser ut som om det bare akselerer raskere og raskere.
  Overleve, det er det ingen som gjør, uansett hva noen i denne verden måtte finne på av galskap. Men det finnes faktisk håp, og det om liv, selv om vi dør. Og ikke hva som helst slags liv, men evig liv, og det i fantastisk herlighet, hvor hverken ondskap, sykdom, lengsel eller sult skal finnes.
  Men, det er bare en vei som leder dit, dit hvor skaperen, den Hellige Gud bor. Jesus Kristus er veien.
  Les det nye testamente og se selv, att de menneskene som det står skrevet om, ikke hadde noen grunn til å hverken dikte opp eller ljuge om det de så og opplevde. Det er faktisk sant, alt som står der. Det må enhver ærlig sjel bare innrømme.
  Søk sannheten, er du helhjertet, lar den seg villig finne.

  Johannes 14:6

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukorrekte meninger?

Jan Hårstad er utestengt fra Document.no.

Forrige innlegg

Først gir legemiddelfirmaene vaksinene. Deretter midler for å reparere skadene disse ga.

Resultatet er dobbel fortjeneste.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.