POSTED IN Globalisering

Hva skjer i Verdens økonomiske Forum, WEF?

Brenner det i rosenes leir?

7 kommentarer

Klaus Schwab og George Soros trekk seg frå WEF-toppmøte i Davos i siste liten

Av Baxter Dmitry, Newspunch. Omsett av og henta frå saksyndig.

Klaus Schwab har følgt i George Soros sine fotspor ved å plutseleg trekkje seg frå World Economic Forum sitt årlege toppmøte i Davos, som finn stad frå 16. til 20.januar 2023.

Soros, som skulda på ein uventa «møteplan-konflikt», erklærte no i helga at han ikkje ville vere til stade på WEF-møtet måndag.

For Schwab sin del, formidla han at han lid av uspesifiserte «helseplagar» og forventar ikkje å vere i stand til å kome på Davos-toppmøtet.

Dei uventa erklæringane fråd ei to globalist-bossane har fått tunger i sving, der mange Davos-frammøtte skal seiast å vere bekymra over kva som eigentleg skjer bak scena.

Kim Dotcom siterte ein nyheitsreportasje som tidlegare vart publisert av Newspunch for å antyde at elitane rømmer skremde sin veg.

Derimot har ikkje fråværet til Soros og Schwab stoppa kremen av kremen frå eliten i å strøyme til globalist-hovudkvarteret i den sveitsiske landsbyen for å ta del i det årlege toppmøtet.

Hundrevis av globalistelitar har dei siste dagane landa i private fly på flyplassar rundt Davos for å diskutere sokalla globale utfordringar, slik som klimaendring, bak lukka dører.

«Dei rike og mektige strøymer til Davos for å diskutere klima og utfalls-ulikskap bak lukka dører ved å nytte seg av den minst utfallslike og mest forureinande transportforma: privatfly,» sa Klara Maria Schenk i Greenpeace sin europeiske mobilitetskampanje til nyheitssida Politics.co.uk.

Greenpeace publiserte ein ny rapport som viste at 1040 privatfly flaug inn og ut av flyplassar rundt Davos under fjorårets møte, noko som fekk CO2-utslepp frå privatfly til å auke fire gonger meir samanlikna med eit vekentleg gjennomsnitt.

Det faktum at WEF-deltakarar kjem i hopetal i privatfly berre for å diskutere klimakrisa er hykleri av verste sort. Dersom der faktisk fanst ei krise, ville ikkje desse sokalla klima-krigarane ha teke offentleg transport for å redde planeten? Kanskje krisa som WEF fremjar berre er fabrikkert hype.

Forsidebilde: Kenny Eliason1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 977 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Tenk for et foraktelig liv disse menneskene har, hvor det som er drivkraften for deres ord og handlinger er løgn fra ende til annen. Og hvis de kom med privatfly vet de selv at de er hyklere, eller kanskje ikke? Stormannsgale ser seg selv som uhyre viktige slik at de er høyt hevet over loven. Vet vi for øvrig hva de får å spise i Davos? Gates’ biolab-kjendiskjøttboller og barkebillebrød og GMO-grønnsaker? Kanskje menneskekjøtt, som en kampanje hvor eliten går foran for å normalisere kannibalisme. Men ikke annet enn vegan til Harari, hvis han er der, og som vegetarianer er han og Hitler likesinnede, i tilfelle noen mente vegetarianisme gjør oss til bedre mennesker.

  Svar
 • Jeg leser på Natural news at Klaus Schwab utelukkende vil ha uvaksinerte piloter til å frakte «fintfolket» til og fra Davos. Årsaken skal være «at sikkerheten til våre medlemmer har førsteprioritet». Mmmm-underlig at han ikke tillater piloter som har tatt den «trygge og effektive» vaksinen…. https://www.naturalnews.com/2023-01-18-wef-hires-unvaccinated-pilots-davos-safety-priority.html

  Svar
 • Leser på Natural news at Klaus Schwab kun vil ha uvaksinerte piloter til å frakte «fintfolket» til og fra Davos. Årsaken skal være at sikkerheten til medlemmene har førsteprioritet. Mmmm – underlig at han ikke godtar piloter som har tatt den «trygge og effektive» vaksinen….https://www. naturalnews .com/2023-01-18-wef-hires-unvaccinated-pilots-davos-safety-priority.html

  Svar
 • Leser på Natural news at Klaus Schwab etter sigende kun vil ha uvaksinerte piloter til å frakte «fintfolket» til og fra Davos. Årsaken skal være at «sikkerheten til våre medlemmer har førsteprioritet». Mmmm – underlig at han ikke godtar piloter som har tatt den «trygge og effektive» vaksinen….

  Svar
 • Birger Karl Rieb
  19 januar 2023 17:19

  De har vel fullført trinn 1 av sin maktovertagelse. Nå kan de overlate drittjobbene til fotfolket som er tilstrekkelig vaksinert, hjernevasket, programmert og maktkåte. Det er som hos mafiaen : Bossene sitter hjemme og nyter livet, mens capo’ene styrer soldatene på åstedet.

  Svar
 • Henning Nielsen
  20 januar 2023 12:47

  Nå må noen følge med her! Schwab er i Davos.
  ‘Cooperation in a Fragmented World’ – Klaus Schwab Opens WEF 2023 with Call to “Master the Future”

  https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/cooperation-fragmented-world-klaus-schwab-opens-wef-2023-call-master-future-video/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Med navnet «Verden» i tittelen lurer de deg til å tro de er til for å hjelpe oss.

Hvem? Verdens Økonomiske Forum og Verdens helseorganisasjon.

Previous Post

Fryktelige tap for Ukraina i Donbas.

Utstyret fra vest forsvinner underveis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.