POSTED IN Helse, Storbritannia

Hva kan det skyldes?

Økende dødstall i Storbritannia.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mange tusen flere enn ventet dør i Storbritannia – men ikke av covid

Av red. PSt -27. september 2021

Ei ny helsekrise seiler opp i Storbritannia. Siden begynnelsen av juli har det vært tusenvis av dødsfall som ikke er forårsaket av koronavirus, skriver Sarah Knapton i Yahoo News.

Ifølge helseeksperter er dette svært uvanlig til sommer å være. Ifølge Office for National Statistics (ONS) har det siden 2. juli vært 9.619 dødsfall mer enn vanlig i England og Wales, hvorav 48 prosent (4635) ikke var forårsaket av Covid-19.

Så hvis alle disse ekstra menneskene ikke dør av koronavirus, hva dreper dem?

Data fra Public Health England (PHE) viser at det i løpet av den perioden var 2.103 ekstra dødsregistreringer med tilstopping av blodårene til hjertet, 1.552 med hjertesvikt, samt 760 ekstra dødsfall med cerebrovaskulære sjukdommer som slag og aneurisme og 3.915 med andre sirkulasjonssjukdommer.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er sjukebil-london-696x371.jpg

Akutte og kroniske luftveisinfeksjoner var også nevnt i 3.416 flere dødsattester enn forventet siden begynnelsen av juli, mens det har vært 1.234 ekstra dødsfall i urinsystemet, 324 med skrumplever og leversykdom og 1.905 med diabetes.

Det er spesielt alarmerende at så mange av disse forholdene henger sammen med mangel på undersøkelser og diagnoser i den perioden da nesten alle andre undersøkelser ble droppet på grunn av covid.

En rapport utgitt i forrige uke av den britiske regjeringa om de direkte og indirekte helseeffektene av pandemien fortalte at det var anslagsvis 23 millioner færre fastlegekonsultasjoner – både personlig og online, i 2020 sammenlignet med 2019.

På grunn av de harde koronatiltakene er immuniteten i den britiske befolkninga dårligere enn vanlig, noe som gjør at myndighetene venter en større økning av smittsomme sjukdommer kommende vinter enn det som er normalt.

Rapporten sier ingenting om hvorvidt de unormalt høye dødstallene har noe å gjøre med vaksinene eller ei.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Paola Chaaya

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det samme skjer i Skottland. Dødeligheten er 25% over normalen i Skottland.

  Skottene er som nordmenn – virkelig gode på vaksinering. 91 prosent av befolkningen 16 år og over i Skottland har fått minst én dose. 84 prosent har fått to doser.

  De er også virkelig gode på å telle dødsfall i nær sanntid.

  De har nettopp annonsert dødsfall i Uke 37 (inntil Sept. 19).

  KILDE: https://www.nrscotland.gov.uk/news/2021/deaths-involving-covid-19-week-37-13-to-19-september-2021

  Antall dødsfall av alle årsaker registrert i Skottland i denne uken var 1,257, dvs 249 eller 25% mer enn fem års gjennomsnittet.

  Pete Whitehouse, Direktør i Statistisk Tjenester, sa::

  «Dødsfall av alle årsaker var 25% høyere enn fem års gjennomsnitt. Det har vært en periode med overskudds-dødsfall siden uke 21 (24. til 30. Mai).”

  De 1,257 dødsfall innebefatter 135 dødsfall av (med?) COVID-19 – den høyeste ukentlige totalen siden Mars (med 91% vaksinerte). Men selv om vi utelukker Covid-dødsfall, så er ikke-Covid dødsfall mer enn 10% over normalen – som de var i hele sommer. (Fordi vaksinene virker?)

  Svar
 • Bombe fra Israel: Rapport viser at covid-vaksinasjon er fullstendig mislykket.

  Hvis den engelske oversettelsen av rapporten er korrekte, var 259 perssoner «fullt ut vaksinert blant de 279 nye Covid tilfeller i Israel.» Bare 29 var «uvaksinerte.» Med andre ord var 90% av nye Israelske Covid tilfeller fullt vaksinerte personer. For folk over 60 er det like store sjanser for å få Covid hva enten man er vaksinert eller ikke.

  Den Israelske nyheter rapporterer at det amerikanske CDC har innrømmet at mennesker smittet med «Delta varianten» har samme viral load hva enten de er fullt vaksinert eller ikke. Med andre ord, vaksinerte folk kan spre virus like lett som uvaksinerte og dermed er politikken med at vaksinerte Covid pasienter unntas fra karantene, fullstendig nonsens. Reporteren sier slike spørsmål ikke diskuteres på grunn av bekymring for at folk ikke gidder å ta vaksinen. Den eneste gjenværende grunn reporteren kan finne for å ta vaksinen, er at du har en mindre sjanse for å dø av viruset hvis du er vaksinert. Denne konklusjonen ser bort fra skader og dødsfall ved vaksinen i seg selv, men det er trolig en grense for hva en nyhetsorganisasjon kan rapportere.

  Så der har du det. Den eneste begrunnelse for å bli vaksinert er at selv om vaksinen ikke vil redusere sjansen for å bli smittet av Covid, vil den redusere sjansen for å dø av Covid – så lenge som du ignorere sjansen for alvorlige helsemessige skader eller død fra vaksinen i seg selv.

  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israeli-tv-drops-bombshell-vaccine-seems-useless

  Svar
 • Meget bra, Espen! Du kunne lagt til «Så der har du det, Erna.»
  Du tar det på kornet.

  Svar
 • Berit Anne Einang
  28 september 2021 13:21

  Det samme gjelder for Norge. Den som har fulgt med på dødstallene fra SSB har sett at dødstallene fra i sommer har oversteget – og vil langt overstige (når de blir oppdatert), tallene fra i fjor sommer.
  Av en eller annen grunn har de endret sine oppdateringsrutiner fra oppdatering hver uke til bare hver tredje uke ……
  Om tallene er oppdatert neste tirsdag, 05.10.2021, vil dere få se trenden i økende dødsfall enda tydeligere enn nå.
  SSBs oppdateringer er opp til 3 måneder på etterskudd der de siste tallene naturlig nok oppdateres mest …..
  https://public.tableau.com/app/profile/statistisk.sentralbyr.statistics.norway./viz/vis-dde-per-uke/DDE

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nederlandsk virolog:

Flokk-immunitet er bedre enn vaksiner for denne typen virus.

Forrige innlegg

Krigsutgiftene i USA økes til nye høyder.

Pentagon får mer enn foreslått.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.