POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hva er poenget?

Mange som har tatt booster-dosen blir likevel syke.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi republiserer denne artikkelen fordi den var forut for sin tid. mange i Norge opplever i disse dager det samme som den mexikanske presidenten. De blir syke av muterte koronavirus noe vaksinene skulle forhindre. Bortforklaringer florerer: De blir ikke så syke som de ville blitt hvis de ikke var vaksinert osv. Men det finnes en langt verre tolkning som vi for alle sin del må håpe ikke er korrekt:

Vaksinene svekker immunforsvaret og fører til at folk blir sykere enn de ville vært ved naturlig immunisering. Men dette hevdes av stadig flere og myndigheten våre er nå utrolig tafatte.

Knut Lindtner
Redaktør

Den meksikanske presidenten har fått Covid igjen, selv etter booster-dosen.

Den fullvaksinerte meksikanske lederen Andrés Manuel Lopez Obrador avslører at han får milde koronavirus-symptomer.

Andrés Manuel López Obrador er en meksikansk politiker fra partiet MORENA. Han ble innsatt som landets president 1. desember 2018. (Fra Wikipedia)

Den meksikanske presidenten Andrés Manuel Lopez Obrador har kunngjort at han har testet positivt for Covid-19 for andre gang på under et år. Han vil nå gjennomføre sine plikter i karantene.

Lopez Obrador – som er full-vaksinert, og som fikk booster-dosen i desember – avslører resultatet av Covid-testen på twitter på mandag.

«Jeg vil forbli i isolasjon, og vil bare utføre kontorarbeid og kommunikasjon digitalt til jeg er frisk igjen», skriver han.

Han legger til at Mexicos innenriksminister Asan Augusto Lopez Hernandez vil representere presidenten på møter og ved andre tilstelninger.

Det er andre gang at den meksikanske presidenten tester positivt for koronaviruset på under et år. Han har tidligere testet positivt så sent som i januar 2021.

Flere andre høyt profilerte politikere rundt omkring i verden har også nylig testet positivt for Covid-19, til tross for at de har fått booster-dosen med Covid-vaksinen.

Dette skjer også der omikronvarianten av viruset er kjent.

Omikron er genrelt betraktet som mindre dødelig, men den er mye mer smittsom enn sine forløpere.

USAs forsvarsminister Lloyd Austen testet positivt for viruset tidligere denne måneden, også det etter at han hadde fått booster-dosen i oktober.

Alexandria Ocasio-Cortez – Wikipedia
Alexandra Ocasio-Cortez

New York-demokratenes kongressrepresentant Alexandra Ocasio-Cortez testet positivt for Covid-19 på søndag, også hun etter å ha fått sin booster-dose i høst.

I Storbritannia testet lederen for opposisjonen i parlamentet Keir Starmer positivt for viruset forrige uke. Og det er andre gang siden oktober.

Starmer hadde fått sin booster-dose en måned tidligere.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Martin Magnemyr

https://www.rt.com/news/545640-mexican-president-covid-positive/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  14 januar 2022 10:39

  derimot.no har heldigvis ei litt anna vinkling på covid-stoffet enn aviser flest. Likevel kan det no bli i meste laget om dette temaet. Verda er full av andre interessante emne. Peis på, Lindtner!

  Svar
  • Torfinn, min venn. Det er i disse dager at menneskene faktisk er i en kamp på liv og død. En kamp, hvor våre friheter som vi hittil har tatt som en selvfølge skal fordampes sammen med store deler av jordens befolkning.
   Det finnes således ingen emner som er av større viktighet enn covid-stoffet Derimot presenterer, det vil det heller ikke være før man får stoppet dette folkefiendtlige fascistregimet som globalistene vil bytte ut våre demokratier med.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    14 januar 2022 11:40

    Me er truleg på same laget, mot globalisering, ufridom, registrering, overvaking, tvangsvaksinering og vaksinepass. So får me tola litt usemje om stoffmengd. Takk for ein venleg tone i innlegget ditt.

 • De fikk smake sin egen medisin, kan man si.

  Svar
 • Batch 01, 02 eller 03 tror jeg er avgjørende for om man blir syk eller bare «syk».
  De som er «på lag» med «kartellet» får batch 01 (saltvann), resten veksler mellom 02 (uten kreft) og 03 (med kreft).
  Fremover når dødstallene vil stige enormt, vil også «jakten» på uvaksinerte strammes til, vi er nemlig ikke ment å overleve, vi er «hår i suppen» for «kartellet», og de vil forsøke å fjerne oss med alle midler.
  Mitt råd er når bevæpnet politi eller militære banker på døren din med sprøyta i hånden, send så mange av dem som mulig til helvete før du selv stiger opp til himmelen for evig liv.

  Svar
  • Om bare mange nok tok seg bryet med å våkne opp, så ville det bli NEI til både kinesisk form for kommunisme, og hva som følge skal av Davos-gjengens grusomheter. Viruset finnes ikke, det er slått fast. PCR-testen fastslått ikke dugande likeså. Så står vilkårlige influensaer tilbake. De kan være dødelige om underliggende sykdommer dominerer – så klart. Og drukner du i elektro-tåken med 5G attåt, så minsker sjansene for å overleve, ref. NordItalia, Wuhan innledningsvis 2 år tilbake. Samtidig som alltid så handler det likefullt under sykdom om behandlingsprotokollen.

   Repetisjon, repetisjon: MÅLET VAR HELE TIDEN de hellige vaksinene. Og nå konspirerer de igjen – vi kan bare vente oss.

   https://www.bitchute.com/video/Y4WrMrkOeKgE/

   Svar
 • En ny runde med covid og denne gangen med strømrasjonering, det blir en fin cocktail.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når motstanderne sloss innbyrdes og gjør feil:

Sitt helt stille!

Forrige innlegg

Forsøk på helsediktatur:

WHO vil styre helsepolitikken i alle verdens land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.