POSTED IN Covid-19, Helse

Hva er hensikten?

Vaksinene beskytter ikke.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

60% av de over 50 som dør av covid-19 er dobbeltvaksinerte

15. august 2021 hadde 68% av covid-pasientene som var innlagt på sjukehus i Storbritannia som var over 50 år, mottatt en eller to doser covid-injeksjoner. I midten av august var 59% av alvorlige tilfeller i Israel også blant dem som hadde mottatt to covid-injeksjoner, noe som bekrefter britiske data.

Her er en grafisk framstilling fra Evening Standard, basert på dataene fra Public Health England:

COVID-19 delta variant hospital admission and death in England

 Dr. Joseph Mercola kommenterer dette og skriver:

Som man kan se, hadde 58% av pasientene som var innlagt på sjukehus som var over 50 år per 15. august 2021 faktisk mottatt to doser med covid-injeksjoner og 10% hadde mottatt éen dose. Så delvis eller helt «vaksinerte» individer utgjorde 68% av sjukehusinnleggelsene. Bare i kategorien 50 og yngre var et flertall, 74%, av sjuykehusinnleggelser blant de uvaksinerte. Det samme gjelder dødsfall. Uvaksinerte utgjør bare flertallet av covid-dødsfallene i aldersgruppen under 50 år. I gruppen over 50 er det klare flertallet, 70%, enten helt eller delvis «vaksinert». Det er også uklart om sjukehus i Storbritannia (og andre steder) fremdeles utpeker alle som er innlagt og tester positivt med en PCR -test som en «covid-pasient.» I så fall kan personer med knuste bein eller et antall andre helseproblemer som ikke har symptomer på covidD-19 i det hele tatt, bli urettferdig klumpet inn i summen av «uvaksinert covid-pasient».

Data fra Israel viser at vaksinene svikter

I Israel, hvor vaksineringsgraden har vært veldig høyt på grunn av begrensninger i friheten for de som ikke tar dem, viser data at de som har fått covid-stikket har en 6,72 ganger større sannsynlighet for å bli smittet enn mennesker med naturlig immunitet.

I en artikkel i Science 16. august 2021 siteres den israelske helseministeren Nitzan Horowitz om at nasjonen har gått inn i ei «kritisk tid» i løpet mot pandemien. Horowitz skal ha fått et tredje boosterstikk 13. august 2021, dagen da de begynte å tilby en tredje dose til personer over 50 år.

person wearing white overalls
Beskyttet, men en kan ikke gå slik hele livet.

Fra Public Health Englands data virker det klart at covid-stikkene ikke klarer å beskytte mennesker over 50 år i Storbritannia heller, så det er sannsynligvis bare et spørsmål om tid før boosterstikk rulles ut der også. Og forutsatt at covid-injeksjonene er de samme uavhengig av land, er det all grunn til å anta at de samme trendene vil dukke opp i andre land, inkludert USA Dette er nettopp det Ran Balicer, innovasjonssjef i Clalit Health Services, Israels største helseorganisasjon (HMO), sa til Science: «Hvis det kan skje her, kan det sannsynligvis skje overalt.»

– Massevaksinasjonene må stanses

Dr. Bart Classen publiserte en studie i Trends in Internal Medicine i august 2021 der han skrev:

«Amerikanske covid-19-vaksiner har vist seg å forårsake mer skade enn godt basert på sentrale kliniske forsøksdata analysert ved bruk av riktig vitenskapelig endepunkt,» All Cause Severe Morbidity «,» beskriver et kjerneproblem med Pfizers, Modernas og Janssens (Johnson & Johnson)-forsøk.

Alle tre bruker et surrogat primært sluttpunkt for helse, nemlig «alvorlige infeksjoner med COVID-19.» Dette, sier Classen, «har vist seg å være farlig misvisende», og mange medisinske felt har sluttet å bruke sjukdomsspesifikke endepunkter i kliniske studier og har vedtatt «dødelighet og sjukelighet av alle årsaker» i stedet. Grunnen til dette er fordi hvis en person dør av behandlingen eller blir alvorlig skadet av den, selv om behandlingen bidro til å blokkere utviklingen av sykdommen de blir behandlet for, er sluttresultatet fortsatt negativt.»

Classen oppsummerer:

«Resultatene viser at ingen av vaksinene gir en helsegevinst, og alle sentrale forsøk viser en statistisk signifikant økning i» alle årsaker til alvorlig sjukelighet «i den vaksinerte gruppa sammenlignet med placebogruppa.

I den immuniserte gruppa som fikk Moderna fikk 3.042 mer alvorlige hendelser enn kontrollgruppen. Pfizer-dataene var grovt ufullstendige, men de oppgitte dataene viste at vaksinasjonsgruppa pådro seg 90 flere alvorligere hendelser enn kontrollgruppa, da den bare inkluderte «uønskede» bivirkninger.

Gruppa med Janssen-vaksinen fikk 264 alvorligere hendelser enn kontrollgruppa. Disse funnene kontrasterer produsentenes upassende surrogat-endepunkter:

Janssen hevder at vaksinen deres forhindrer 6 tilfeller av alvorlig covid-19 som krever legehjelp av 19.630 immuniserte; Pfizer hevder at vaksinen deres forhindrer åtte tilfeller av alvorlig COVID-19 av 21.720 vaksinerte;

Moderna hevder at vaksinen forhindrer 30 tilfeller av alvorlig covid-19 av 15.210 vaksinerte. Basert på disse dataene er det så godt som sikkert at massiv covid-19-vaksinering skader helsa til befolkninga generelt.

Vitenskapelige prinsipper tilsier at massevaksinering med covid-19-vaksiner må stoppes umiddelbart fordi vi står overfor en truende folkehelsekatastrofe forårsaket av vaksinene.»

Bart Classens synspunkter har fått internettgigantene til å henge på ham en kritikk for å være «anti-vaxxer», men spørsmålet gjenstår like fullt:

Hvis det er så stort antall dødsfall og alvorlige skadevirkninger av vaksinene og så fallende effektivitet, hvordan kan ansvarlige myndigheter likevel kjøre en hard kampanje for massevaksinasjon? Er det ikke deres plikt å i det minste ta en pause og vurdere de svært alvorlige dataene som deres egne eksperter faktisk har dokumentert?

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Knut Lindtner har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Usman Yousaf

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Husk at de såkalte mRNA vaksinene ikke er vaksiner. Definisjonen på vaksine er at man blir immun og det blir man ikke av de såkalte COVID vaksinene. Videre så er mRNA helt ny teknologi og helt forskjellig fra gammel vaksineteknologi. Fellesnevneren er stort sett bare at innholdet blir injisert inn i kroppe med sprøyte. Det mest presise vi kan kalle dette Frankenstein skvipet er injisering med genterapi.

  Svar
 • wasan Totland
  1 september 2021 14:04

  Det er en betimelig greie at de som dør av kvaksinen blir registrert som døde av Covid. jeg vet ikke hvordan jeg skal vekke folk rundt meg? Selv om jeg sa at de kom til å stenge ned igjen til høsten er det ingen som husker det. Jeg er sikker på at om tre år når hundretusenvis er døde av mRNA skuddene vil folk flest ikke klare å koble det til kvaksinen og innbille seg at det er andre årsaker til det. Hvis jeg da nevner det vil de bli sinte. Slik fungerer total hjernevask.

  Svar
 • Northern Light.
  1 september 2021 14:34

  Det en hele tiden må ha i bakhodet når en diskuterer koronakrisen, er at overlevelsesprosenten har aldri vært lavere enn rundt 99,85% generelt for befolkningen, og for unge under 18 år, 99, 998%. Det beviser at kroppens naturlige immunforsvar bekjemper viruset, og derfor er ikke en vaksine nødvendig for dem. Et virus påvist av en PCR-test satt til over 40 cykler som har en feilprosent på over 95%, og som ikke kan skille mellom Covid og inaktive fragmenter av gamle influensa og forkjølelsesvirus.

  Under enhver omstendighet ikke en eksperimentell injeksjon hvor produsentene fraskriver seg ethvert ansvar for bivirkninger på kort og lang sikt, og uventede bivirkninger. Og som fraskriver seg erstatnings-ansvar og får det, sammen med garantier mot søksmål av myndighetene som skriver under kontrakten med dem. Får du alvorlige bivirkninger må du søke Pasientskadeerstatningen. Representerer våre myndigheter som skriver under slike kontrakter befolkningen, eller den farmasøytiske industrien sine interesser?

  Det vi vet nå om mRNA-injeksjonene kalt vaksiner av MSM, er at de ikke beskytter den som har fått injeksjonen mot det viruset «vaksinen» skulle beskytte mot, tvert imot blir den som har fått injeksjonen lettere smittet av viruset, og sprer selv viruset til andre. mRNA-injeksjonen kalt vaksine svekker dermed immunforsvaret, og gjør det motsatte av det en ekte vaksine skal.

  De offisielle tallene for EU for skader etter «vaksinen», viser at over 2 millioner har blitt skadet av vaksine, 50% av disse har fått alvorlige skader. Det bor 450 millioner i EU, så det betyr at 1 av 225 har blitt skadet. De offisielle tallene er høyst sannsynlig underrapporterte. Og dette er skader rapportert etter bare 6 måneder med massevaksinering, altså korttidsbivirkninger, hva blir da tallene for langtids-bivirkninger?

  Tallene for dødsfall av alle slag i for eksempel nordiske land har ikke vist en økning i 2020 sammenlignet med tidligere år. Sammen med overlevelsesprosenten på 99,85% generelt, er det derfor ikke vitenskapelig eller medisinsk grunnlag for nedstengninger, munnbind, sosial distansering eller begrensinger på antall personer i rom eller på tilstelninger.

  Når det gjelder munnbindene, er åpningene i det vevde stoffet de er laget av i mikrometerområdet, mens diameteren på et virus i koronafamilien som Influensa A, Influensa B, forkjølelsesvirus, Rhinovirus, Sars og Mers er i nanometerområdet. Altså er åpningene i stoffet ca 1000 ganger større enn viruset. Visualiser det som en humle som flyr mellom stengene i et fotballmål.

  Du kan også bruke et munnbind du har laget hjemme, strikket eller heklet, eller laget av denim, som har åpninger i stoffet mange ganger større enn i de medisinske munnbindene. De har altså ingen virkning mot koronavirus, de blåses bokstavelig talt rett igjennom. Dette er også noe MSM med Dagsrevyen tier helt om. Med denne kunnskapen blant folk hadde de andre tiltakene som bla nedstengningene raknet helt.

  Nyhetsoppleserne i Dagsrevyen og TV2 nyhetene er journalister, og har tilgang til samme informasjon som alternativpressen. De kunne ha stoppet dette etter noen måneder. De har i stedet opprettholdt panikken i befolkningen, og representert den farmasøytiske industriens interesser. MSM har vist at de er integrert i maktapparatet til herskerklassens globale agenda, og er medskyldige i det som må kalles et globalt kupp kamuflert som en helsekrise av den globale storkapitalen som står bak.

  Svar
 • Jeg undrer meg over forekomsten av grafénoksyd i korona-vaksiner, varslet av tidligere produsentansatte og bekreftet av ulike laboratorier .
  https://dailyexpose.co.uk/2021/08/30/american-scientists-confirm-toxic-graphene-oxide-and-more-in-covid-injections/

  Grafén er et nytt, karbonbasert materiale med blant annet egenskaper som superleder. Ingen vaksinasjonsrelatert medisinsk virkning av grafénoksyd er meg bekjent meldt, men hvem setter det i vaksine uten hensikt? Manglende hensikt er absurd, så hva er dette? Er grafénet relatert til stråling og frekvens, som i resonans, med hensikt å påvirke cellevevet? Kan det kobles til 5G som en rekke forskere har advart mot før spørsmålet om injeksjonene var påtenkt?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

99,9% overlever:

Merkel: Dette er så alvorlig at alle må vaksineres.

Forrige innlegg

Derimot.no er i siget.

Det siste året har vi doblet oppslutningen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.