POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Hva er de redd for?

Helsemyndighetene i USA sladdet nettopp hele rapporten om hjertebetennelse.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Udiagnostisert myokarditt gir en rekke andre potensielt fatale diagnoser

Av Kjetil Tveit

Myokarditt forklarer mer begredelig helsestatistikk enn mange er klar over. Dette er antageligvis også årsaken til hemmeligholdet.

De offentlige helsemyndighetene, CDC i USA, «offentliggjorde» nylig en 148 sider lang studie om myokarditt etter COVID-19-vaksinasjon, og hver eneste side har de valgt å sladde helt.

Mange opplever det hele som en dårlig spøk.

Hvorfor er dette med hjertebetennelse – bokstavelig talt – så betent?

I en studie fra 2023 obduserte patologer avdøde som hadde dødd plutselig uten en god forklaring.

Hos mange av disse fant de spor i hjertevevet som stammet fra udiagnostisert (epi-)myokarditt med bevis for at mRNA-vaksinen var årsaken.

Patologene fant at de mRNA-vaksine-induserte vevsendringene ga endret elektrisk ledningsevne i hjertet, og utløste dermed hjerterytmeforstyrrelsene.

Mange klager på hjerterytmeforstyrrelser etter mRNA-vaksinen. Da er sjansen stor for at de har fått vaksineindusert (epi) myokarditt som aldri ble diagnostisert.

Disse inngår altså ikke i statistikken.

Kan ha store implikasjoner på folkehelsenivå

Hjerterytmeforstyrrelser kan føre til en rekke sykdommer og plager, inkludert andre hjertesykdommer.

Når hjertet pumper i utakt og ved høye frekvenser, kan dette skape turbulens i blodet, som gir levringer. Levringene kan løsne og sette seg forskjellige steder i kroppen og dermed gi blodpropp.

Her er noen eksempler på hva mRNA-vaksineindusert, udiagnostisert (epi-)myokarditt, som gir hjerterytmeforstyrrelser, kan føre til:

1. Tromboemboliske hendelser (Blodpropprelaterte komplikasjoner)

Hjerneslag: Arytmier, spesielt atrieflimmer (AF), øker risikoen for dannelse av blodpropper i hjertets forkamre. Disse proppene kan reise til hjernen og forårsake hjerneslag ved å blokkere blodstrømmen.

Lungeemboli: Blodpropper kan også reise til lungene, blokkere en arterie, og føre til lungeemboli. Dette er en alvorlig tilstand som kan føre til pustevansker, brystsmerter, og i alvorlige tilfeller, død.

Dyp venetrombose (DVT): Arytmier kan bidra til redusert blodsirkulasjon, spesielt i nedre ekstremiteter, noe som øker risikoen for DVT, en tilstand der blodpropper dannes i de dype venene i bena.

2. Hjertesvikt

Systolisk og diastolisk dysfunksjon: Vedvarende hjertearytmier kan forringe hjertets evne til å pumpe blod effektivt, noe som kan lede til både systolisk og diastolisk hjertesvikt.

Høyresidig hjerteatrofi: Som nevnt, kan lungeemboli føre til økt belastning på hjertets høyre side, noe som kan føre til hjerteatrofi (hjertemuskelen vokser på høyre side) og etterfølgende hjertesvikt.

3. Kardiovaskulær kollaps (Plutselig hjertestans)

Ventrikulær fibrillasjon og ventrikkeltakykardi: Alvorlige arytmier i hjertets nedre kamre kan være livstruende og føre til plutselig hjertestans.

4. Organdysfunksjon

Hypoperfusjon: Uregelmessig hjerteslag kan resultere i utilstrekkelig blodstrøm til kroppens vitale organer, inkludert nyrene og leveren, noe som fører til deres dysfunksjon.

5. Kronisk tretthet og redusert livskvalitet

Arytmier kan føre til vedvarende tretthet, svakhet, og manglende evne til å utføre fysiske aktiviteter, noe som betydelig kan redusere en persons livskvalitet.

6. Kognitive effekter

Spesielt etter et hjerneslag kan individet oppleve kognitive utfordringer, som hukommelsestap, konsentrasjonsvansker, og problemer med tale eller forståelse.

7. Psykologiske effekter

Angst, depresjon, og stress kan være vanlige hos personer med kroniske hjertearytmier, delvis på grunn av bekymring for helsetilstanden og effekten den har på dagliglivet.

Kritisk at myndighetene stikker hodet i sanden

For å håndtere risikoen forbundet med hjertearytmier, er det viktig med tidlig diagnose og behandling.

Behandlingsstrategier kan inkludere medikamenter for å kontrollere hjertefrekvensen eller rytmen, prosedyrer som elektrofysiologiske intervensjoner (for eksempel ablasjon), og i noen tilfeller, kirurgi eller implantasjon av en pacemaker eller defibrillator for å opprettholde normal hjerterytme.

Det er også viktig for personer med arytmier å følge opp med helsepersonell regelmessig og administrere andre kardiovaskulære risikofaktorer.

Det forteller ganske mye om tabuet som dette er, at amerikanske CDC valgte å sensurere helle studien vedrørende myokarditt.

Også i FHIs svar på «Oppdrag 58 – Om dose to til 12-15 åringer» den 07.01.2022, valgte de å bruke sladder i avsnittet som omhandlet «Vurdering av risiko for myokarditt for norske barn og ungdom».

Norske helsemyndighetene nekter å publiserte tallene på vaksinestatus i både overdødeligheten og i økningen vi har sett i hjerte- og karsykdom som startet da vi begynte å vaksinere befolkningen.

Disse tallene kunne 1. Frifunnet mRNA-vaksinen. 2. Vist at mRNA-vaksinen var årsaken til mange begredelige statistikker vi ser i dag.

Dette er antageligvis verdenshistoriens største og verste medisinske katastrofe. Antageligvis er den for stor til å innrømme.

Alle som bidrar til å fortsette å skjule dette, bidrar også til at mange går glipp av livsnødvendig behandling.

Og folk blir fortsatt vaksinert mot covid-19.

Hadde man spilt med åpne kort, ville sannsynligvis vaksineprogrammet vært avsluttet umiddelbart.

Men en hasteavvikling ville også vært en fryktelig sår innrømmelse med prestisjetap for både ekspertrådene, mediene og politikerne.

Innlegget er hetet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Hei, Erna og Sindre, her er penger å tjene, invester i pacemaker-industrien og Paxlovid, som visst skal hjelpe mot den fæle «long-covid» de vaksinerte strir med. Økokrim etterforsker ikke, så ring rundt til venner og kjente om tipset.
  At «helsemyndigheter» og deres talerør MSM smører tjukkere på med løgner, hvordan skal det tolkes? Tror de at et oppgjør ikke kommer? Jeg er spent på hvordan norsk rettsvesen vil fremstå tiden som kommer.

  Svar
  • stayfree..
   11 mars 2024 17:35

   Om ikke norsk rettsvesen er korrupt, vil det nok bli det snart. Eneste redningen for våre folkevalgte.
   Så sant ikke folket tilraner seg makta da. Det er jo ikke utenkelig slik som politikerne våre nå mishandler folket.

   Svar
 • Northern Light.
  11 mars 2024 16:09

  Selv en mild hjertemuskelbetennelse fra covid-vaksiner kan forårsake fatale hjerterytmeforstyrrelser.

  Av Ava Grace.
  Ny forskning fra Japan har bevist at selv mild myokarditt (hjertemuskelbetennelse) kan føre til dødelige hjerterytmeforstyrrelser – noe som er enda mer bevis på at Wuhan coronavirus covid-vaksiner er farlige. Dette er ifølge Health Advisory and Recovery Team (HART), en gruppe høyt kvalifiserte leger, forskere og andre vitenskapelige og akademiske eksperter fra Storbritannia, som har publisert råd angående studiens konklusjoner.

  Myokarditt er betennelse i hjertemuskelen. Det er kjent for å forårsake brystsmerter, kortpustethet og forskjellige typer hjerterytmeforstyrrelser. Den nye artikkelen, publisert i det fagfellevurderte medisinske tidsskriftet Medicine, med åpen lesetilgang og utført av patologer fra Kanazawa i Japan, rapporterte at funnene kom fra en obduksjon av en frisk 40 år gammel mann.

  «En sunn 40 år gammel japansk mann opplevde en plutselig øket hjerterytme, og mistet bevisstheten to dager etter en covid-vaksinasjon». «Gjenoppliving gjenopprettet den spontane hjerterytmeforstyrrelsen, men pasienten kom ikke til bevissthet og døde 9 dager senere». (Relatert: STUDIE: Tilfeller av post-covid injeksjon myokarditt fortsetter å skyte i været).

  Studien fant videre at under obduksjonen fant de at pasientens hjertemuskelceller var døde og «ble spredt i høyre og venstre ventrikkel». Studien rapporterte også at pasientens myokarditt «var mild, som for de fleste tilfeller observert etter covid-vaksinasjoner». «Men det inflammatoriske vevet var hovedsakelig nær årene i hjertet, og var årsaken til den dødelige hjerterytmeforstyrrelsen». Pasienten ble testet negativ for covid.

  Mannens vaksine-relaterte død ble dekket over.
  HART reiste bekymring for at fordi den dødelige hjerterytmeforstyrrelsen oppsto etter den andre vaksinen, virker det sannsynlig at tilfellet ikke ble rapportert, på grunn av en bekymring for at slik rapportering kan påvirke covid-vaksineringen.

  «Muligheten for at en betennelse i hjerte- og kar-systemet kan resultere i dødelige hjerterytmeforstyrrelser, er en bekymring vi tidligere har tatt opp med mRNA-vaksinene», sa HART. «Denne mannen fikk plutselig en hjerterytmeforstyrrelse, type ventrikulær øket hjerterytme, som til slutt ble dødelig, tidligere brystsmerter karakteristisk for myokarditt ble ikke rapportert».
  Dette er i samsvar med bekymringer reist av HART om at subklinisk myokarditt faktisk resulterer i en økt risiko for dødelige hjerterytmeforstyrrelser, som kan være årsaken for det meste eller hele økningen i ambulanseutrykninger for hjertestans.

  Subklinisk myokarditt – definert som en økning i troponin* som indikerer en hjerteskade – er funnet hos minst én av 50 personer injisert med mRNA covid-injeksjonen, i studier der forskere rutinemessig har sett etter det.

  Dr. Clare Craig, en patolog og medformann i HART, sa videre at detaljnivået under den japanske obduksjonen som var nødvendig for å fastslå hvor nær betennelsen var til det ledende systemet av blodårer», er en ferdighet som bare som bare noen patologer har». Denne typen obduksjoner som gjøres på japanske pasienter, utføres ikke rutinemessig i den vestlige verden, som i Storbritannia hvor HART er basert.

  *Troponin, eller troponinkomplekset, er et kompleks av tre regulatoriske proteiner som er integrert i muskelsammentrekning i skjelettmuskulatur og hjertemuskulatur, men ikke glattmuskulatur. Wikipedia.

  Fra Natural News, publisert 8 mars 2024.
  Oversatt fr engelsk. Linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Japanese study: Even mild myocarditis from COVID-19 vaccines can cause FATAL ARRHYTHMIAS.

  Svar
 • stayfree..
  11 mars 2024 17:27

  De vaksinerte må også takke seg selv litt.

  Alle visste at vaksinen var ny og ikke utprøvd. De som tok denne, tok en sjangs.

  De må også forstå at norske helsemyndigheter ikke er her for å ta vare på helsa til den enkelte.
  De er en del av et system hvor de som har størst påvirkningskraft vinner igjennom med sine ønsker.

  Ola og Kari Nordmann har ingen lobbyister som fronter deres interesser i dette. Derfor vil folk flest som regel komme dårlig ut.

  Når man forstår dette, kan livet bli så meget bedre. Alt myndighetene sier må tas med en stor skuffe salt.

  Folk må forstå at vi lever i helt andre tider enn for 20-30 år siden.

  Svar
 • Northern Light.
  11 mars 2024 17:58

  Covid-vaksinerte piloter: Tre unge piloter døde plutselig bare de siste tre ukene.

  Av Dr. William Makis.
  AIR CANADA – Ottawa, Ontario – 3. mars 2024 – 55 år gamle pilot Anand Acharya døde etter en nesten 2 års kamp med hjernekreft. Han hadde doktorgrad og var Air Canada-pilot på Boeing 777.

  DELTA – NYC – 16. februar 2024 – 58 år gamle kaptein Geoffrey John Brock døde uventet 16. februar 2024 under et opphold i Honolulu, Hawaii.

  DELTA – NYC – 15. februar 2024 – 41 år gamle Michael David O’Leary døde brått etter en 1,5 måneds kamp mot kreft. I 2022 begynte han å arbeide for Delta Airlines på JFK Airport i New York City, og fløy innenlands- og utenlandsruter over hele USA og verden.

  Pilotdødsfall i 2024.
  12 februar 2024 – United Airlines-pilot – 39 år gamle amerikanske flyvåpenmajor Matthew Charles Kettler fra Mason, Ohio, og nåværende United Airlines-pilot, døde plutselig 12. februar 2024. Han kollapset i cockpiten.

  Pilotdødsfall på vakt i 2023.
  23 september 2023 – Alaska Airlines: Pilot døde – 37 år gamle kaptein Eric McRae døde plutselig på hotellrommet sitt under mellomlanding, skulle fly den samme morgenen.

  17. august 2023 – IndiGo Flight (NAG-PNQ) Nagpur til Pune, India, døde den 40 år gamle piloten Manoj Subramanium etter å ha kollapset i ferd med å gå om bord.

  16. august 2023 – Qatar Airways Flight QR579 (DEL-DOH) Delhi til Doha, Qatar, 51 år gammel pilot kollapset som passasjer på flyvningen og døde, flyet ble omdirigert til Dubai.

  14. august 2023 – LATAM Flight LA505 (MIA-SCL) Miami til Santiago, Chile – etter 2 timer på den 8 timer lange flyturen kollapset 56 år gamle kaptein Ivan Andaur og døde på toalettet – flyet ble omdirigert til Panama City.

  16. juli 2023 – Småfly – 2006 Piper Meridian, som fløy fra Westchester NY, styrtet på Marthas Vineyard Airport, etter at piloten hadde et medisinsk nødstilfelle ved siste innflyging, og passasjeren tok kontroll over flyet og forsøkte å lande. Piloten, 79 år gamle Randolph Bonnist, døde senere på sykehus.

  4. juni 2023 – Lite fly – Cessna Citation N611VG, flyr fra Tennessee til Long Island, en jagerflypilot oppdaget at piloten falt sammen i cockpit bevisstløs, flyet styrtet og alle ombord døde.

  3. mai 2023 – Air Transat og Air Canada-piloten Eddy Vorperian, 48 år gammel, døde brått under en overnatting i Kroatia.

  11. mars 2023 – British Airways (CAI-LHR) pilot, døde av hjerteinfarkt på et hotell i Kairo før en flytur fra Kairo til London (navn og alder ikke offentliggjort).

  Kollaps og dødsfall blant militærpiloter.
  19. juli 2023 – 37 år gamle oberstløytnant i det amerikanske luftvåpenet Andrew James Lingenfelter, fra Wright Patterson flyvåpenbase i Dayton, Ohio, døde 19. juli 2023 etter en kamp mot bukspyttkjertelkreft.

  9. mai 2023 – United Airlines og US Air Force-pilot oberstløytnant Michael Fugett, 46 år gammel, døde uventet i sitt hjem.

  Pilotdødsfall (ikke på vakt).
  24. desember 2023 – Singapore Airlines – Kaptein Lee Meng Chye Martin døde plutselig.

  5. desember 2023 – Volaris (El Salvador) Pilot – 30 år gamle Jose Espinal – El Salvador Pilot for Volaris (El Salvador), Air Jazeera Airways (Kuwait) og tidligere VECA & TACA Airlines, døde plutselig 5. desember 2023.

  16. november 2023 – Air India-pilot – 37 år gammel Air India-pilotkaptein Himanil Kumar fikk hjertestans på Delhis Indira Gandhi internasjonale lufthavn under opplæring.

  18. oktober 2023 – Austrian Airlines-pilot – 43 år gamle Christian Zimmerebner, AUA Austrian Airlines-pilot og medlem av Dorfgastein Mountain Rescue, døde plutselig den 18. oktober 2023 på grunn av «alvorlig sykdom».

  Mai 2023 – 4 Singapore Airlines-piloter døde brått i mai 2023.
  26 mai 2023 – Singapore Airlines-pilot – kaptein Sebestian Tan Aik Chuang: døde 26. mai 2023 (kreft).
  25 mai 2023 – Singapore Airlines-pilot –kaptein Tan Joo Huat Colin: døde 25. mai 2023 (plutselig).
  24 mai 2023 – Singapore Airlines-pilot – kaptein Fernando Cid: død 24. mai 2023 (kreft).
  11 mai 2023 – Singapore Airlines Pilot – Capt Wee Loong: døde 11. mai 2023 (plutselig død).

  13 april 2023 – Phil Thomas, utdannet ved Flight Training Pilot Academy i Cadiz, Spania (FTEJerez) døde plutselig.

  17 mars 2023 – Westjet Pilot – 39 år gamle Benjamin Paul Vige døde plutselig i Calgary.

  Fra Global Research, publisert 11 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Dr. Makis er lege og spesialist innen radiologi, onkolog og immunologi, og forfatter av over 100 fagfellevurderte rapporter.
  Orginalartikkel: COVID mRNA Vaccines: Three Young Pilots Have Died Suddenly in the Past Three Weeks.

  Svar
 • Å nekte å vise tall ang. overdødelighet og å hemmelighetsstemple i 60 år er en innrømmelse i seg selv.
  Folkehelsemyndighetene verden over er redde for SANNHETEN, for når den kommer på bordet vil hodene rulle, nederst i hierarkiet først, og så får vi se hvor langt opp mot toppen vi kommer. «Utrulling» får en helt ny betydning.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Energiprisene i Norge:

Et ran på høylys dag

Forrige innlegg

Videokronikk:

Vestens ledere spiller russisk rulett med Putin.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.