POSTED IN Norge

Husk den falske svineinfluensa-kampanjen.

Den gangen løy de. Hvorfor skal vi stole på dem nå?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Husk den «falske» H1N1 svineinfluensapandemien i 2009: Man manipulere dataene for å rettferdiggjøre en verdensomspennende krise innen folkehelse

Av Prof Michel Chossudovsky

Déjà Vu 

Husk de uvanlige omstendighetene rundt H1N1 svineinfluensapandemien i april 2009.

Mediedesinformasjon. En atmosfære av frykt og trusler. Korrupsjon på høyeste nivå. Dataene ble manipulert.

I juli 2009 gikk WHOs generaldirektør med full autoritet ut med  at: «så mange som 2 milliarder mennesker kan bli smittet de neste to årene – nesten en tredjedel av verdens befolkning.» (Verdens helseorganisasjon utsagn  rapportert av vestlige medier, juli 2009).

Margaret Chan – Wikipedia
Margaret Chan Fung Fu-chun er en kinesisk lege fra Hongkong. Hun har slektsrøtter i Shunde i provinsen Guangdong. Den 8. november 2006 ble hun valgt til ny generaldirektør for Verdens helseorganisasjon etter Lee Jong-wook, som døde brått. Wikipedia

Det var et multimilliardbonanza for Big Pharma støttet av WHOs generaldirektør Margaret Chan.

I juni 2009 kom Margaret Chan med følgende uttalelse:

“På grunnlag av … ekspertvurderinger av bevisene har de vitenskapelige kriteriene for en influensapandemi blitt oppfylt. Jeg har derfor bestemt meg for å øke nivået av influensapandemi fra fase 5 til fase 6. Verden er nå i starten av influensapandemien i 2009.Margaret Chan, generaldirektør, Verdens helseorganisasjon (WHO), pressemelding 11. juni 2009)

Hvilke “ekspertvurderinger”?

I en påfølgende uttalelse bekreftet hun at:

 «Vaksineprodusenter kan produsere 4,9 milliarder pandemiske influensavaksiner per år i beste fall», Margaret Chan, generaldirektør, Verdens helseorganisasjon (WHO), sitert av Reuters, 21. juli 2009)

Falske nyheter, falske statistikker, ligger inne på høyeste nivå hos regjeringen

Media gikk straks ut på stereoider (uten bevismateriale). Frykt og usikkerhet. Offentlig opinion ble bevisst villedet:

«Svineinfluensa kan ramme opptil 40 prosent av amerikanerne i løpet av de neste to årene, og så mange som flere hundre tusen kan dø hvis en vaksinekampanje og andre tiltak ikke lykkes.» (Offisiell uttalelse fra Obama-administrasjonen, Associated Press, 24. juli 2009).

«USA forventer å ha 160 millioner doser svineinfluensavaksine tilgjengelig en gang i oktober», (Associated Press, 23. juli 2009)

Rikere land som USA og Storbritannia betaler i underkant av $ 10 per dose [av H1N1 influensavaksine].Utviklingsland vil betale en lavere pris. ” [cirka 40 milliarder dollar for Big Pharma?] (Business Week, juli 2009)

Men pandemien skjedde aldri.

white ceramic mug on white table beside black eyeglasses
I 2009 endret WHO definisjonen av pandemi fra farlighet til smittsomhet… til stor økonomisk glede for legemiddelselskapene.

Det var ingen pandemi som rammet 2 milliarder mennesker …

Millioner av doser med svineinfluensavaksine hadde blitt bestilt av nasjonale myndigheter fra Big Pharma. Millioner av vaksinedoser ble deretter ødelagt: en økonomisk bonanza for Big Pharma, en utgiftskrise for nasjonale myndigheter.

Det ble ikke undersøkt hvem som sto bak denne svindelen på flere milliarder dollar.

Flere kritikere sa at H1N1-pandemien var «falsk»

Europarådets parlamentariske forsamling (PACE), en menneskerettighetsvakt, undersøker offentlig WHOs motiver for å erklære en pandemi. Faktisk har formannen for den innflytelsesrike helsekomiteen, epidemiolog Wolfgang Wodarg, erklært at den «falske pandemien» er «en av århundrets største medisinskandaler.» (Forbes, 10. februar 2010)

Det grunnleggende problemet vi må ta opp i forbindelse med både nåværende og tidligere folkehelsesituasjoner:

Kan vi stole på vestlige medier?

Kan vi stole på Verdens helseorganisasjon (WHO)?

Kan vi stole på legemiddelselskapene?

De samme menneskene og institusjonene, inkludert Gates Foundation, som i dag presser på for COVID-19-vaksinen var aktivt involvert i støtte til H1N1-vaksinen

Artikkelen er maskinoversatt, bearbeidet og noe forkortet av Jostein Bjoerkmo

https://www.globalresearch.ca/the-h1n1-swine-flu-pandemic-manipulating-the-data-to-justify-a-worldwide-public-health-emergency/14901

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  28 juni 2021 7:53

  Christian Drosten er et navn verd å merke seg. Den tyske «viruseksperten», , forskeren, oppfinneren og rådgiveren til Tysklands regjering og verden skal i januar 2020 på rekordtid ha utviklet PCR testen. Den er det som WHO og verdens regjeringer (det er vel egentlig bare én) bruker som grunnlag for alle tiltak mot det de kaller et virus, og den testen gir som på forhånd advart helt falske resultater.

  Drosten, som har fått en rekke utmerkelser som Bundesverdienstkreuz, har før SARS-CoV-2 konsekvent tatt feil i alle sine forutberegninger og skrekkelige advarsler. Sikkert derfor er han så nyttig for de som har agenda ut over helsevern at både jernkors og ytterlige «Virusbekämpfungs-Abzeichen» kan tildeles. Han tok feil om fugleinfluensaen i 2003 og om svineinfluensaen i 2009. Dr. Drostens professorat er i tillegg mildt sagt mistenkelig, men han tjener inn milliarder for profitørene og legger grunnen for deres politisk makt samt for folkenes avmakt.
  https://principia-scientific.com/christian-drosten-the-fraud-behind-covid-19-pcr-testing/

  Svar
  • Tor Larsen
   28 juni 2021 7:59

   PS: korreksjon: Dr. Drosten utviklet bruken av PCR for viruset SARS-CoV-2 mens testens opprinnelige oppfinner Dr. Kary Mullis til sin død i 2019 hevdet at testen er et forskningsverktøy og er direkte uanvendbar som diagnoseverktøy for virus.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Grønn energi:

Blir både dyrere og mer ustabil enn annen energi.

Forrige innlegg

Koronatiltakenes konsekvenser:

Globalt statskupp, depresjon og fullstendig omstilling av økonomien.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.