POSTED IN Korrupsjon

Hunter Bidens korrupsjon avdekkes nå.

Presidentens sønn mottok store beløp fra kinesiske selskaper.

0
Print Friendly, PDF & Email

Det som er mest slående med denne saken er at den ikke omtales i våre medier. Den er en sensasjon i og med at USAs president er direkte involvert og at det derfor kan stilles spørsmål om presidentens medvirkning, i det minste indirekte.

Men den kritiske journalismen er helt fraværende i våre store nyhetsmedier. Og det er egentlig en stor nyhet i seg selv. Ikke for vår beskjedne redaksjon i derimot.no. Vi har visst dette lenge (det er derfor vi eksisterer), men for alle som ikke blir informert om det som faktiske foregår hjemme i stua til vår store allierte bror.

Her er det korrupsjon over en lav sko. Biden-familien har tappet melkekua Ukraina for store beløp samtidig som de har gitt USAs krigsindustri fete kontrakter for å bygge opp Ukrainas væpnete styrker (integrerte i Nato) – utgifter som er påført USAs befolkning.

Det er en vinn-vinn situasjon for Biden-familien og våpenindustrien, men ikke for befolkningen i USA og Ukraina som må betale for alt dette.

Knut Lindtner
redaktør

Hunter Biden cashet inn millioner av dollars fra Kina.

Forretningsforetakene til Hunter Biden (sønn av president Joe Biden) har blitt en trendy såpeopera for amerikanske republikanere.

Senatorene Chuck Grassley (Republican-IA) og Ron Johnson (Republican-WI) har nettopp avslørt bevis på pengeoverføringer fra kinesiske selskaper nær kommunistpartiet til Hunter Biden, adressert enten til ham personlig eller til selskaper kontrollert av ham.

Summer på 100 000 dollar her, 5 millioner dollar der, pluss noen flere millioner andre steder.

Det er så langt fastslått at presidentens sønn kontrollerer de viktigste ukrainske gasselskapene, og fungerer som en mellommann mellom ukrainske biomilitære laboratorier og Pentagon.

I tillegg belyser e-poster og tekstmeldinger utgitt av The Epoch Times (Falun Gong) ulike bedragerier og involveringen av USAs president.

https://www.voltairenet.org/article216320.html

Forsidebilde: Michal Matlon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Noen ganger er det ikke nok å unnlate å fortelle sannheten.

Noen ganger må vi lyge, demonstrerer VG.

Forrige innlegg

Våpeninspektør og etterretningsoffiser fra USA, Scott Ritter:

Russland la en felle for vesten som de bet på.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.