POSTED IN Covid-19, Vaksiner

Hufvudstadsbladet: 0,25 % vaksinerte i Kongo.

Men få døde og nesten ingen smitte.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Edvard Mogstad

Hufvudstadsbladet (Helsingfors) for 14. januar (2022) har ein artikkel («Låg vaccinationsgrad i Kongo-Kinshasa») som er eit ekko av liknande stoff i dei største avisene i Norge; om kor ille det er for dei stakkars u-landa i Afrika at dei får så lite vaksine. Artikkelen tar for seg Sentral-Afrika, og i spesielt Kongo-Kinshasa er det ille; der er berre 0,25 % vaksinerte!

Sjokk!

Men ulikt dei norske avisene, så viser samtidig artikkelen to grafar, rett nok heilt utan kommentar, som fortel ei stikk motsett historie. Grafane samanliknar Finland og Kongo. Finland har mange fleire daude per millionar innbyggarar enn Kongo (graf 2). Dette kan muligvis forklarast delvis med mykje eldre finsk folkesetnad. Men samstundes har smitten gått ned mot null i Kongo, medan den er skyhøg i Finland (graf 1).

Frå Hufvudstadsbladet 14.1.2022

Korleis kan dette forklarast? Kan det vera at flokkimmuniteten er blitt mykje betre i Kongo pga naturleg immunitet, frå naturleg smitte?

På TV2-nyhetene 19. januar sa Espen Rostrup Nakstad: «Det er jo ikke sånn at de kontinentene som har hatt minst vaksiner, har vært hardest rammet av pandemien. Det er kanskje motsatt, og det er det kanskje også noe å lære av. Og vi ser at Europa, for eksempel, til tross for en veldig vaksinert befolkning, er det kontinentet som har aller mest smitte.»

Eg er forviten etter ei forklaring frå våre offisielle ekspertar.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • John Enebak
  5 februar 2022 6:30

  Veldig enkel forklaring:
  Folk som bor ved ekvator har et naturlig D-vitamin nivå, fordi sola står høyt nok til å produsere D-vitamin hele året.

  D-vitamin er farlig for legemiddelindustrien og lakeiene deres deres, fordi folk med naturlig D-vitaminnivå blir mindre syke.

  Svar
 • En forklaring kan være at Kongo, som mange afrikanske land, tar malaria medisin (ivermectin),som også er virksom mot Corona.

  Svar
  • Coercetin er en «undergruppe» av Ivermectin. Spring og kjøp. Men tøm ikke hyllene, da jeg skal fylle på familiens lager ;).. Det samme gjelder så klart D-vitamin; og for all del Sink som pusher D-vitaminet inn i cellene for beskyttelse, (finnes også kolloidalt). Og husk C-vitamin.

   Svar
   • Fast Foods 75
    10 august 2022 12:06

    Sjekket det opp, en kur med Ivermektin mot covid i Norge koster over 10.000kr som du må betale selv grunnet det ikke går under refusjons ordningen i Norge …

   • Jasså, den informasjonen må være (i så fall) beordret av FN/WEF i samspill med WHO. . Ikke at jeg tror på deg. Ivermektin fikk vi også her i Norge kjøpt over disk tidligere på norske apotek for en særs billig penge. Under kr. 100. Skulle man til Afrika så var det et Måste, skjønt i Afrikas land var og er det vel fortsatt billig (?), om ikke disse har hatt noen innflytelse: Du finner dem på YouTube, via peterkrabbe. wordpress. com. NYT formidleren 🙂

   • wasan Totland
    11 august 2023 20:41

    Over 1200 kr for to pakker med fire 3 mg tabletter. Doseringen er 0,2/0,4 mg pr kg kroppsvekt pr dag i fem dager. En på hundre kilo ville hatt nok til en dag med to pakker. Hvis man tar den høyeste dosen blir det rundt ti tusen. Derfor kan det ikke brukes forebyggende. Blir for dyrt. Helsmyndighetene ønsker altså ikke å begrense influensa i Norge.

 • Nakstad sier det rett ut, at prosjektet bare skader, og det var i januar, men vel vitende om dette rulles nå fjerde dose ut (fhi.no 05.08.) på sykehjem og til alle over 65. I første omgang. Og så var det disse som ikke er grunnvaksinert; de må også få tilbud om helt gratis omsorg. De med underliggende sykdom må prioriteres. Jo flere injeksjoner, desto mer underliggende sykdom. Og desto mer tjener Nakstad i firmaet han tjener seg feit på.
  Melding fra helse- og omsorgsdepartementet: Beredskapslageret for koppevaksiner åpnes og vaksine kan tilbys de heldige som kan få beskyttelse. Hurra! Den velbrukte pcr-testen beviser at alle som er helt unødig mishandlet med giftige swabs stukket opp i nesen, de er smitta, enten de merker noe til det eller ei. En fortvilende PHEIC-situasjon, bestemte Bhedros, helt alene: en Public Health Emergency of International Concern, veldig «concerned», sånn som Nakstad, så «bekymret»,
  og de setter sprøytene vel vitende om hva de gjør. Nakstad innrømmet det jo selv i januar. Kongo klarer seg bedre. Europa begår selvmord.

  Svar
  • Nakstad bekreftet jo for en tid tilbake (2021) at han ikke hadde tatt «vaksinen». Han skulle ikke ta den før den var trygg, sa han … Samtidig pushet han den på folket. Fauci svart også bekreftende på at han ikke hadde tatt «vaksinen» – hans svar på spørsmål fra en journalist om han var vaksinert: Nei. Jeg er en alt for viktigmann til å la meg eksperimentere med.

   Jeg tror ikke verken leger eller politikere eller noen andre i maktapparatet (den udødelige eliten) har tatt «vaksinen» De vet alt for godt hva den inneholder.

   Svar
   • Vi gir oss ikke Sveinung, jeg får iblant anledning til å bidra med info, sist tipset jeg 2 i luken på legesenter om derimot og steigan. PC deres fikk fart. Og obs. strøm-sviket synes å være godt nok utgangspunkt for dialog idag, hva fortsatt oppvåkning gjelder: – dessverre på overtid…..

    Om jeg får anledning: Pass opp for H og Ap ved kommunevalget. Tro ikke på dem i deres paniske forsøk å utgjøre en forskjell. Motstanden fra også kommuner kan nok komme til å telle hva våre strømregninger gjelder. MEN agendaen: Ødeleggelse av land og folk via innføring av et teknokratisk/korporativt styrt samfunn ligger fast, med full kontroll av overlevende via påbudte jevnlige vaccineoppfølginger. Stakkars oss alle!

    Jeg stemte ikke sist, nå vil jeg søke informasjon om «konservativt» – bare som et slag i luften riktignok. Undersøke om de stiller liste her sørvest som første skritt. .

 • Landets blodbankar er infisert av ‘vaksinerte’. Du kan ikkje få reint blod. Uvaksinerte har fått varige skader av blodoverføring på sjukehus. Tilliten til norsk helsevesen er borte.

  Svar
  • Naturligvis, men tenk så lukrativt for myndighetene. På sikt innebærer jo dette rene kuppet, det industrien ved FDA/FAUCI for seg.
   Ja, tilliten du nevner ER og forblir brutt også fra min side.

   Svar
   • Det så nok industrien FDA/FAUCI for seg (rettelse, et par ord forsvant).

    Judy Micovitch tidl. medarbeider av Fauci, ord til vaksinerte, (Jeg legger til uvaccinerte)::

    «Lov deg selv, å Aldri ta en eneste vaksine i framtiden»,

    Jeg kjenner til en av flere «spesialist», hvis barn aldri har tatt en eneste vaksine, de er friskere enn noen.
    Og jeg retter en pekefinger mot våre myndigheter. thats all – bare; døgenikter finnes i alle leire av samfunnet: » Do not worrty, be happy», som det het på forbryter-språket år tilbake..

 • Covid_19 var og er en helt vanlig ganske så ufarlig influensa med 99,95 til 99,85 OP som er det samme som for vanlig influensa. Hele corona hysteriet var ren svindel fra første minutt… Alt for å gjøre de rike og mektige enda rikere og mektigere, kort sagt den største korrupsjons skandalen i menneskets historie i realiteten massemord ved hjelp av de skadelige og dødelige corona vaksinene …

  Svar
 • Det er jo litt morsomt. At
  ‘folk (‘buskmenn’) i Afrika tror jo på så mye rart, steiner og trær og landsbyenes høvdinger og medisinmenn …, og er jo hysteriske av natur. ‘
  Så er det altså vestens folk som er de hysteriske, og tror på noe uvitenskapelig som våre medisinmenn og høvdinger innbiller oss.
  – Selv etter at tallene/vitenskapen, som i artikkelen, bekrefter dette.
  Vi fortsetter å tro på våre høvdinger og medisinmenn.

  Svar
  • Presidentene i Burundi, Swaziland/Eswatini, Tanzania, Elfenbenskysten og Haiti motsatte seg alle hovedstrømmens narrative om Covid og sparket mot vaksiner, de har alle dødd!

   «Tilfeldigheter» ser alltid ut til å favorisere globalistene.

   Svar
 • wasan Totland
  11 august 2023 20:43

  Dette burde vært nok til å fått Erna Solberg lagt i jern.

  Svar
 • Northern Light.
  6 mars 2024 14:06

  CDC, USAs folkehelseinstitutt: Covid er ikke farligere enn en sesonginfluensa.

  Men hvor er unnskyldningen til alle de som sa det samme de siste fire årene?

  Av Ethan Huff.
  Etter mange år med fornektelse og fryktpropaganda, forteller nå det amerikanske folkehelseinstituttet (CDC) nå folk om ikke å bekymre seg for Wuhan-koronaviruset covid-19: Det er ikke verre enn sesonginfluensa.

  Nye CDC-retningslinjer for reisende foreslår å behandle covid på samme måte som influensa. Hvis du har hoste eller andre influensasymptomer, anbefaler CDC at du holder deg hjemme til de avtar, og fortsetter med forsiktighet etter det.

  «Covid-19 er fortsatt en trussel for folkehelsen, men det er ikke den nødsituasjonen den en gang var,» sa Dr. Brendan Jackson, leder for respiratorisk virusresponsenhet ved CDCs nasjonale senter for immunisering og luftveissykdommer. «Og dens virkninger på helsen ligner i økende grad på andre respiratoriske virale sykdommer, som influensa og RSV».

  De fleste amerikanere har lenge glemt covid, og behandler det stort sett allerede som influensa, eller til og med som en bløff, helt siden 2021. Likevel prøver CDC å late som om den siste «vitenskapen»om covid, samsvarer med det mange har visst i årevis om den ikke-trusselen covid er.

  Sunn fornuft fremfor frykt.
  Til og med det medisinske miljøet, som aggressivt fremmet munnbind og «vaksiner» de første par årene av covid, forteller folk at de ikke lenger trenger å bekymre seg for det såkalte viruset. Mange viser ikke engang til CDCs retningslinjer, men ber i stedet folk om å bare bruke sunn fornuft akkurat som de gjorde før «pandemien».

  Til tross for alt dette prøver CDC fortsatt å overbevise publikum om å se på covid som noe annet enn influensa, selv om det ikke er noen merkbar forskjell i symptomene mellom de to.

  «La oss være klare på dette: Covid-19 er ikke influensa,» la Jackson til i en uttalelse, og hevdet at covid «fortsatt forårsaker mer alvorlig sykdom, og fører til mer varige helseskadelige virkninger». Mer enn 1000 mennesker dør av covid hver uke, hevder CDC, og de med «lang-covid» lider av symptomer som kan vare måneder, år eller for resten av livet, avhengig av personen.

  Dette er CDCs påstander, vel å merke, og ikke påstandene til denne forfatteren. For alt i verden har covid egentlig aldri eksistert utover å gi helseskader forårsaket av at «stoffene i vaksinen overføres med pust of berøring», 5G-aktivering og andre versjoner av biovåpenet, som skjedde like før hvert nytt «utbrudd» eller en topp i antall «tilfeller».

  «Vi vil at folk skal innse at mesteparten av virusspredningen skjer når du er sykest, og etter hvert som dagene går blir det mindre virusspredning», sa CDC-direktør Dr. Mandy Cohen i en nylig uttalelse.

  Såkalt asymptomatisk spredning er heller ikke tilfelle, selv om vi ble fortalt at det var det. CDC sier faktisk ikke dette direkte, men antyder nå at asymptomatisk spredning er «mindre sannsynlig» enn spredning fra en faktisk syk person med symptomer.

  Utrolig nok prøver etablissementet fortsatt å få folk til å «vaksinere» og «booste» seg selv minst en gang i året, akkurat som med sesonginfluensasprøyter. Eldre personer over 65 år er de primære målene for denne årlige injeksjonskampanjen, og CDC ønsker også at seniorer også skal få «en booster» om våren, bare så lenge det er fire måneders mellomrom mellom hver dose.

  «Omtrent 60 prosent av eldre har ikke fått alle injeksjonene sine,» klaget Wall Street Journal i en artikkel som fremmer sesongmessige covid-injeksjoner. CDC er en ubrukelig vits, det samme er Wall Street Journal.

  Fra Natural News, publisert 4 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID no more threatening than seasonal flu, CDC finally admits… where is the apology to all those who said the same thing for the last FOUR years?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

John Pilger:

Vestens ledere og store medier: «hyklere på rekke og rad».

Forrige innlegg

Macrons forslag betyr krig mellom Nato og Russland.

Er Norge klar for krig mot Russland i Finnmark?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.