POSTED IN Covid-19, Vaksiner

Hufvudstadsbladet: 0,25 % vaksinerte i Kongo.

Men få døde og nesten ingen smitte.

16 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Edvard Mogstad

Hufvudstadsbladet (Helsingfors) for 14. januar (2022) har ein artikkel («Låg vaccinationsgrad i Kongo-Kinshasa») som er eit ekko av liknande stoff i dei største avisene i Norge; om kor ille det er for dei stakkars u-landa i Afrika at dei får så lite vaksine. Artikkelen tar for seg Sentral-Afrika, og i spesielt Kongo-Kinshasa er det ille; der er berre 0,25 % vaksinerte!

Sjokk!

Men ulikt dei norske avisene, så viser samtidig artikkelen to grafar, rett nok heilt utan kommentar, som fortel ei stikk motsett historie. Grafane samanliknar Finland og Kongo. Finland har mange fleire daude per millionar innbyggarar enn Kongo (graf 2). Dette kan muligvis forklarast delvis med mykje eldre finsk folkesetnad. Men samstundes har smitten gått ned mot null i Kongo, medan den er skyhøg i Finland (graf 1).

Frå Hufvudstadsbladet 14.1.2022

Korleis kan dette forklarast? Kan det vera at flokkimmuniteten er blitt mykje betre i Kongo pga naturleg immunitet, frå naturleg smitte?

På TV2-nyhetene 19. januar sa Espen Rostrup Nakstad: «Det er jo ikke sånn at de kontinentene som har hatt minst vaksiner, har vært hardest rammet av pandemien. Det er kanskje motsatt, og det er det kanskje også noe å lære av. Og vi ser at Europa, for eksempel, til tross for en veldig vaksinert befolkning, er det kontinentet som har aller mest smitte.»

Eg er forviten etter ei forklaring frå våre offisielle ekspertar.

Tidligere publisert på derimot.no1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 665 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

16 kommentarer. Leave new

 • John Enebak
  5 februar 2022 6:30

  Veldig enkel forklaring:
  Folk som bor ved ekvator har et naturlig D-vitamin nivå, fordi sola står høyt nok til å produsere D-vitamin hele året.

  D-vitamin er farlig for legemiddelindustrien og lakeiene deres deres, fordi folk med naturlig D-vitaminnivå blir mindre syke.

  Svar
 • En forklaring kan være at Kongo, som mange afrikanske land, tar malaria medisin (ivermectin),som også er virksom mot Corona.

  Svar
  • Coercetin er en «undergruppe» av Ivermectin. Spring og kjøp. Men tøm ikke hyllene, da jeg skal fylle på familiens lager ;).. Det samme gjelder så klart D-vitamin; og for all del Sink som pusher D-vitaminet inn i cellene for beskyttelse, (finnes også kolloidalt). Og husk C-vitamin.

   Svar
   • Fast Foods 75
    10 august 2022 12:06

    Sjekket det opp, en kur med Ivermektin mot covid i Norge koster over 10.000kr som du må betale selv grunnet det ikke går under refusjons ordningen i Norge …

   • Jasså, den informasjonen må være (i så fall) beordret av FN/WEF i samspill med WHO. . Ikke at jeg tror på deg. Ivermektin fikk vi også her i Norge kjøpt over disk tidligere på norske apotek for en særs billig penge. Under kr. 100. Skulle man til Afrika så var det et Måste, skjønt i Afrikas land var og er det vel fortsatt billig (?), om ikke disse har hatt noen innflytelse: Du finner dem på YouTube, via peterkrabbe. wordpress. com. NYT formidleren 🙂

   • wasan Totland
    11 august 2023 20:41

    Over 1200 kr for to pakker med fire 3 mg tabletter. Doseringen er 0,2/0,4 mg pr kg kroppsvekt pr dag i fem dager. En på hundre kilo ville hatt nok til en dag med to pakker. Hvis man tar den høyeste dosen blir det rundt ti tusen. Derfor kan det ikke brukes forebyggende. Blir for dyrt. Helsmyndighetene ønsker altså ikke å begrense influensa i Norge.

 • Nakstad sier det rett ut, at prosjektet bare skader, og det var i januar, men vel vitende om dette rulles nå fjerde dose ut (fhi.no 05.08.) på sykehjem og til alle over 65. I første omgang. Og så var det disse som ikke er grunnvaksinert; de må også få tilbud om helt gratis omsorg. De med underliggende sykdom må prioriteres. Jo flere injeksjoner, desto mer underliggende sykdom. Og desto mer tjener Nakstad i firmaet han tjener seg feit på.
  Melding fra helse- og omsorgsdepartementet: Beredskapslageret for koppevaksiner åpnes og vaksine kan tilbys de heldige som kan få beskyttelse. Hurra! Den velbrukte pcr-testen beviser at alle som er helt unødig mishandlet med giftige swabs stukket opp i nesen, de er smitta, enten de merker noe til det eller ei. En fortvilende PHEIC-situasjon, bestemte Bhedros, helt alene: en Public Health Emergency of International Concern, veldig «concerned», sånn som Nakstad, så «bekymret»,
  og de setter sprøytene vel vitende om hva de gjør. Nakstad innrømmet det jo selv i januar. Kongo klarer seg bedre. Europa begår selvmord.

  Svar
  • Nakstad bekreftet jo for en tid tilbake (2021) at han ikke hadde tatt «vaksinen». Han skulle ikke ta den før den var trygg, sa han … Samtidig pushet han den på folket. Fauci svart også bekreftende på at han ikke hadde tatt «vaksinen» – hans svar på spørsmål fra en journalist om han var vaksinert: Nei. Jeg er en alt for viktigmann til å la meg eksperimentere med.

   Jeg tror ikke verken leger eller politikere eller noen andre i maktapparatet (den udødelige eliten) har tatt «vaksinen» De vet alt for godt hva den inneholder.

   Svar
   • Vi gir oss ikke Sveinung, jeg får iblant anledning til å bidra med info, sist tipset jeg 2 i luken på legesenter om derimot og steigan. PC deres fikk fart. Og obs. strøm-sviket synes å være godt nok utgangspunkt for dialog idag, hva fortsatt oppvåkning gjelder: – dessverre på overtid…..

    Om jeg får anledning: Pass opp for H og Ap ved kommunevalget. Tro ikke på dem i deres paniske forsøk å utgjøre en forskjell. Motstanden fra også kommuner kan nok komme til å telle hva våre strømregninger gjelder. MEN agendaen: Ødeleggelse av land og folk via innføring av et teknokratisk/korporativt styrt samfunn ligger fast, med full kontroll av overlevende via påbudte jevnlige vaccineoppfølginger. Stakkars oss alle!

    Jeg stemte ikke sist, nå vil jeg søke informasjon om «konservativt» – bare som et slag i luften riktignok. Undersøke om de stiller liste her sørvest som første skritt. .

 • Landets blodbankar er infisert av ‘vaksinerte’. Du kan ikkje få reint blod. Uvaksinerte har fått varige skader av blodoverføring på sjukehus. Tilliten til norsk helsevesen er borte.

  Svar
  • Naturligvis, men tenk så lukrativt for myndighetene. På sikt innebærer jo dette rene kuppet, det industrien ved FDA/FAUCI for seg.
   Ja, tilliten du nevner ER og forblir brutt også fra min side.

   Svar
   • Det så nok industrien FDA/FAUCI for seg (rettelse, et par ord forsvant).

    Judy Micovitch tidl. medarbeider av Fauci, ord til vaksinerte, (Jeg legger til uvaccinerte)::

    «Lov deg selv, å Aldri ta en eneste vaksine i framtiden»,

    Jeg kjenner til en av flere «spesialist», hvis barn aldri har tatt en eneste vaksine, de er friskere enn noen.
    Og jeg retter en pekefinger mot våre myndigheter. thats all – bare; døgenikter finnes i alle leire av samfunnet: » Do not worrty, be happy», som det het på forbryter-språket år tilbake..

 • Covid_19 var og er en helt vanlig ganske så ufarlig influensa med 99,95 til 99,85 OP som er det samme som for vanlig influensa. Hele corona hysteriet var ren svindel fra første minutt… Alt for å gjøre de rike og mektige enda rikere og mektigere, kort sagt den største korrupsjons skandalen i menneskets historie i realiteten massemord ved hjelp av de skadelige og dødelige corona vaksinene …

  Svar
 • Det er jo litt morsomt. At
  ‘folk (‘buskmenn’) i Afrika tror jo på så mye rart, steiner og trær og landsbyenes høvdinger og medisinmenn …, og er jo hysteriske av natur. ‘
  Så er det altså vestens folk som er de hysteriske, og tror på noe uvitenskapelig som våre medisinmenn og høvdinger innbiller oss.
  – Selv etter at tallene/vitenskapen, som i artikkelen, bekrefter dette.
  Vi fortsetter å tro på våre høvdinger og medisinmenn.

  Svar
  • Presidentene i Burundi, Swaziland/Eswatini, Tanzania, Elfenbenskysten og Haiti motsatte seg alle hovedstrømmens narrative om Covid og sparket mot vaksiner, de har alle dødd!

   «Tilfeldigheter» ser alltid ut til å favorisere globalistene.

   Svar
 • wasan Totland
  11 august 2023 20:43

  Dette burde vært nok til å fått Erna Solberg lagt i jern.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Dagbladet snur virkeligheten på hodet.

Mariupol ved Azovhavet gjenoppbygges meget raskt.

Previous Post

Derimot.no i krigssonen i Donbas.

Ukrainske styrker med terrorbeskytning av Donetsk by.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.