POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Homofili:

Et avvik fra normalen?

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Homofili er unaturlig, ingen norm

Trond Ali Linstad

Det er et kjempepress i tiden, om å gjøre en minoritetsgruppe med seksuelle avvik – for det begrepet må vel kunne brukes, i en aktuell debatt innen ytringsfrihetens rammer – til en opphøyet norm. Det er en ytret mening, uten «hat» eller annet som legges til standpunktet med formål å forby det.

Avvik fra den «normalitet» og «norm» – slik vi finner det i naturen! Naturen har gitt den norm, om vi åpner øynene for den. Se på alt som finnes av dyr og andre skapelser – til «han» og «hun» er de gjort. Disse «han» og «hun» danner sammen en helhet. Det viser naturen for oss.

De to trekkes mot å få barn. Og barnet trenger begge, både «han»; faren, og «hun»; moren. Hevder man noe annet, sitter skylapper på! Det må være lov å skrive.

Homofili – et avvik fra referansen i naturen – skal vi respektere og godta for dem det gjelder. De er brødre og søstre til hver av oss. De velger selv sine liv, som vi alle gjør. Vi respekterer hverandre.

I dette ligger toleranse som vi bør være bære med oss. For mellom mennesker er forskjeller. Slik er engang livet.

Men toleranse synes ikke lenger å være i fokus! Nå er det snakk om makt; hvordan forme moral og referanser? Minoriteten vil styre dette! I åpenbare avvik fra naturen. Hva skal være «normalt» og «gjengs». Alle skal vi stå «likt»? Eller minoriteten skal dominere? De går i markeringer – som «Pride» – for å fremme dette synet.

«Pride» er en oversexualisert ytring. Sexsuell kledning, eller avkledning, dominerer bildet. Det skal være» morsomt» og «festlig». Og dette må også kunne sies, at ser man på et pride-tog, må man spørre hvor moralen er.


Pride-flagget: De har stjålet til seg regnbuens flagg.  

Nok om det. Man får leve som man vil. Dype følelser er involvert. Det må respekteres. Men når man også vil bryte ned grunnleggende lover i naturen om at mennesker er «han» og «hun» – og at barna trenger dette! To menn blir nå «mamma» og «pappa». Og to kvinner kanskje «far» og «mor» eller «mor» og «medmor». Absurd, selvsagt, må det være lov å si. 

Man river i stykker lover og regler gitt i naturen; blir «unaturlig», kan man hevde. Man lytter for all del til dem og viser medmenneskelig respekt. Men unaturlig er det, og bør ikke bli referanse og retningslinje for kjønns- og samfunnsmessig liv. Tradisjonelt familieliv er referansen, å holde fast ved.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • De negative sidene ved homofili blir ikke nevnt, f eks at homofile er sterkt overrepresentert når det gjelder kjønnssykdommer, eller at homofile er sterkt overrepresentert når det gjelder pedofili.

  Svar
 • «Homofili – et avvik fra referansen i naturen – skal vi respektere og godta for dem det gjelder. De er brødre og søstre til hver av oss. De velger selv sine liv, som vi alle gjør. Vi respekterer hverandre. »

  En norm, og forbud/tabuer for de som bryter normen, er (også) en selvfølgelig del av det å leve i et samfunn/fellesskap.
  For små samfunn var det sikkert viktig å slå ned på det som kunne ødelegge barneproduksjonen for å bygge seg større. Så gudene måtte også mobiliseres for stoppe slik oppførsel. Og når gude-forordninger ble satt var jo retningslinjene faste og sterke.
  Men gudene har sjelden stått for kjærlighet og frihet. Bare tilsynelatende og som et skalkesjul. Religion har alltid vært ( brukt som) politikk.

  At noen (maktpersoner) i et fritt samfunn skal bestemme hva den enkelte skal like bør vi være ferdig med.
  Og/men at vi/mange reagerer på de som bryter (gamle) normer er jo like selvfølgelig. Samfunnnormer er ( må jo være ?) i sin natur sterke.
  Ikke bare på området kjønn/seksualitet, men på mange andre områder.
  Og når denne normen brytes med glede og dans og ikke skam, så blir det nødvendigvis mange som reagerer.
  Dette er en overgang. Knopper skal briste, det er en kraft og en kamp.
  Vi har mange kulturelle tabuer og normer. De bør dissekeres, og brytes en etter en hvis de ikke er til glede og nytte lengre for enkeltindividet. Det er enkeltindivider som lager et samfunn. Vil vi ha et fritt mangfoldig samfunn må individene få være frie og mangfoldige.
  Og hvis kjønnsrollene, og seksualitetsnormene, ikke hadde vært så (for) stramme, så hadde det vært mindre å gjøre opprør mot .

  Det kan være både moro og nyttig å lage regler. Barn elsker jo dette, for å oppleve tryggehet og rammer. Som en del av leken, og for å orientere seg i samfunnet og mot voksenlivet.
  Men det er like viktig, moro og nyttig, å bryte regler. Både for enkeltindivider og samfunn. For barn og for voksne.

  Voksne mennesker bør tåle dette. Og glede seg over at det er noe å ergre seg over.
  Det er moro det og. ;-)

  Svar
  • Og som vi må tåle motstand, bør Pride-folket tåle motstand.
   Det er en del av det hele.

   Svar
 • Ja det er klart at Pride bevegelsen må fortsette.
  Slikt søl som Muhammedaneren Ali lirer av seg trudde jeg vi var ferdig med.
  Ser ikke noen grunn til å imøtegå noen av hans argumenter, for han har vist i møte med Hårstad at han er ute av stand til å lese eller forstå motargumenter.

  Svar
 • Leit for oss helt vanlige, gamle homser og lesber som ikke ønsker å assosieres med rosa kompetanse, FRI, sexolog Ester Pirelli, 7 eller flere kjønn, fetisjer og halvnakenhet på åpen gate og seksualisering av barn etc. ;
  et massivt tilbakeskritt for oss vanlige, beskjedne og fredelige avvikere som ikke vil assosieres med pedofile og dragshow for barn, i storkapitalens regi; ikke ulikt BLM er dette styrt og ment til å splitte, så har pengemedia noe å skrive om mens vesentligere ting avgjøres i all stillhet.
  En faktor er at hormonene forstyrres av toksiner overalt, 50% fall i spermaproduksjon på få tiår, mindre kuker og baller som ikke kommer ut er vanligere nå enn før, så hvis intersex og udefinerbare genitalier blir mer vanlig kan rett og slett en toksisk verden være forklaringen.

  Svar
 • Shanna Swan forklarer hvordan toksiner gir økende infertilitet

  https://www.youtube.com/watch?v=C9aqGqjC1kE

  Svar
 • Ifølge forskning fra National Center for Victims of Crime, blir gutter og jenter like sannsynlig utsatt for seksuelle overgrep. Ettersom homofile menn bare utgjør 2-3% av befolkningen, viser dette at homofile er grovt overrepresentert når det gjelde pedofili.

  Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA er MSM (Menn Som har Sex med Menn) omtrent 22 ganger mer sannsynlig å få meningokokksykdom sammenlignet med heterofile menn. Dette betyr at MSM (Menn Som har Sex med Menn) har en overrepresentasjon på omtrent 2200% når det gjelder risiko for meningokokksykdom. .

  Ifølge UNAIDS var MSM (menn som har sex med menn) den eneste grupperingen som opplevde en økning i antall nye hiv-tilfeller i 2019. MSM står for omtrent 2-3% av den mannlige befolkningen i USA, men står for omtrent 69% av alle nye hiv-tilfeller. Dette betyr at MSM har en overrepresentasjon på omtrent 1150% når det gjelder risiko for å bli smittet med hiv sammenlignet med heterofile menn i USA.

  Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA er MSM (menn som har sex med menn) også overrepresentert når det gjelder gonore. I 2019 var MSM ansvarlige for omtrent 45% av alle gonoretilfeller i USA, selv om de bare utgjør en liten del av den mannlige befolkningen. MSM har derfor en overrepresentasjon på omtrent 18 ganger når det gjelder risiko for å bli smittet med gonore sammenlignet med heterofile menn i USA.

  Også når det gjelder syfilis er MSM (menn som har sex med menn) overrepresentert. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i USA var MSM ansvarlige for omtrent 54% av alle primære og sekundære syfilistilfeller i USA i 2019, selv om de bare utgjorde en liten del av den mannlige befolkningen. MSM har derfor en overrepresentasjon på omtrent 106 ganger når det gjelder risiko for å bli smittet med primær eller sekundær syfilis sammenlignet med heterofile menn i USA.
  MSM (menn som har sex med menn) er også overrepresentert når det gjelder hepatitt B og C. Ifølge en studie publisert i tidsskriftet «Clinical Infectious Diseases» i 2013, var MSM ansvarlige for 20-25% av tilfellene av hepatitt B og 10-20% av tilfellene av hepatitt C i USA. Dette er betydelig høyere enn deres andel av den generelle befolkningen, noe som indikerer en økt risiko for å bli smittet med hepatitt B og C blant MSM. Årsakene til denne overrepresentasjonen kan være relatert til risikofaktorer som deling av sprøyter og andre injeksjonsutstyr, ubeskyttet sex og høyere forekomst av andre seksuelt overførbare infeksjoner blant MSM.
  Ifølge en rapport fra Folkehelseinstituttet i Norge i 2019, var det høyere forekomst av chlamydia blant menn som har sex med menn (MSM) sammenlignet med heterofile menn og kvinner. MSM hadde en forekomst på 5,6% mens heterofile menn hadde en forekomst på 1,8% og heterofile kvinner hadde en forekomst på 2,6%. Dette indikerer at MSM er mer sårbare for å bli smittet med chlamydia enn heterofile. Årsakene til denne overrepresentasjonen kan være relatert til risikofaktorer som ubeskyttet sex og høyere forekomst av andre seksuelt overførbare infeksjoner blant MSM.
  Ifølge en studie fra USA publisert i Journal of Infectious Diseases i 2010, var homofile og biseksuelle menn overrepresentert når det gjaldt herpes simplex virus type 2 (HSV-2) infeksjon sammenlignet med heterofile menn. Studien fant at 25,6% av homofile og biseksuelle menn hadde HSV-2-infeksjon, mens andelen var 17,2% blant heterofile menn. Det er flere faktorer som kan bidra til økt risiko for herpesinfeksjon blant homofile og biseksuelle menn, inkludert høyere forekomst av ubeskyttet sex, flere seksuelle partnere og høyere forekomst av andre seksuelt overførbare infeksjoner.
  En studie publisert i Journal of Infectious Diseases i 2014 fant at homofile og biseksuelle menn hadde høyere forekomst av enkelte tarmbakterier, spesielt Shigella og Salmonella, sammenlignet med heterofile menn. En annen studie publisert i samme tidsskrift i 2015 fant at homofile og biseksuelle menn hadde høyere risiko for å bli smittet med Giardia lamblia, en tarmparasitt. Det er flere faktorer som kan bidra til økt risiko for tarmparasitter og tarmbakterier blant homofile menn, inkludert høyere forekomst av ubeskyttet sex, flere seksuelle partnere og mulig eksponering for avføring under analsex.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Naturen forholder seg ikke til klimadogmet.

Uvanlig store mengder havis er en hodepine for klima-alarmistene.

Forrige innlegg

Selv om nesten ingen norske medier skriver om det.

Nye overgrep mot palestinerne i Israel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.