POSTED IN Coronavaksiner

Bivirkningene vil bli mange:

Stort antall hjerneslag forårsaket av Covid-19-«vaksiner» kan forklare hvorfor så mange blir blinde

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Siden den første Covid-19-vaksinen ble godkjent for bruk i Storbritannia og gitt til folk fra 8. desember 2020, har det vært hundretusenvis av bivirkninger meldt til MHRA Yellow Card-databasen. Men det er én bivirkning som vekker bekymring, og antallet som får den øker ukentlig, og det er blindhet.

MHRA Yellow Card-databasens tall for Pfizer/BioNTech mRNA-injeksjonen viser at siden den første injeksjonen be gitt 9 desember 2020, og frem til 6 april 2022, har 163 personer blitt helt blinde på grunn av injeksjonen. Ytterligere 6 har også meldt tap av sentralsynet, mens ytterligere 4 har meldt om plutselig synstap.

21 personer har også meldt om en bivirkning kjent som «forbigående blindhet» av Pfizer-vaksinen. Det at en person får synsforstyrrelser eller tap av syn på ett øye i sekunder eller minutter av gangen. Og ytterligere 20 har meldt om en bivirkning kjent som «ensidig blindhet». Det at en person er blind eller får svært dårlig syn på ett øye.

Totalt har det vært 8016 øyesykdommer meldt som bivirkninger på Pfizer-injeksjonen per 6 april 2022. AstraZeneca-injeksjonen har også gjort hundrevis blinde. Per 6 april 22 har MHRA fått 324 rapporter om blindhet, 3 om tap av sentralsyn, 5 om plutselig synstap og 29 om forbigående blindhet blant 14895 øyesykdommer meldt inn.

Moderna mRNA-injeksjonen, som først ble gitt i Juni og har det laveste antallet injeksjoner gitt i Storbritannia, har også ført til at flere har blitt blinde. Per 6. april 22 har MHRA fått 34 rapporter om blindhet, 56 om synshemming, og forbigående blindhet blant 1519 øyesykdommer meldt inn i systemet.

Når man inkluderer bivirkninger der vaksinens merke ikke var spesifisert, har det vært meldt om 24 516 øyesykdommer som bivirkninger på Covid-19-injeksjonene, med 525 av disse som fullstendig blindhet. «Faktasjekkere» sammen med myndighetene har vært på saken for å feie disse tallene under teppet og kalt dem upålitelige. Begrunnelsen er at «bare fordi noen rapporterer dette etter å ha fått vaksinen, betyr det ikke nødvendigvis at det er på grunn av vaksinen».

Men det de ikke forteller er at det heller ikke nødvendigvis betyr at det ikke er på grunn av vaksinen, og vi tror at de som har rapportert en bivirkning ville være uenig i faktasjekkerne og myndighetenes forsøk på å bagatellisere dette. En person ved navn Louis, fortalte om hans kone på Twitter i dagene, ukene og månedene etter at hun fikk AstraZeneca Covid-vaksinen.

Hans kone ble helt blind på venstre øye og 30-60 % blind på høyre øye etter injeksjonen og nevrologen som behandlet henne sa at hun aldri skulle fått den andre dosen. Elendigheten som faktasjekkerne ser bort fra som «ikke nødvendigvis vaksinens feil», er svært virkelig for de som får dem. Men hvorfor får Covid-vaksinene folk til å bli blinde? Vel, det er en annen ekstremt bekymringsfull bivirkning som har blitt meldt inn til MHRA i et svært stort antall, og det er hjerneslag.

Per 6. februar 22, har MHRA fått 786 rapporter om hjerneslag på grunn av Pfizer vaksinen, som nå er booster-injeksjonen som gis til briter, og den eneste som barn får. Rapportene omfatter19 tilfeller av blødninger i blodårer rundt hjernen, som er en ekstremt sjelden type hjerneslag, 64 rapporter om hjerneblødning, 61 om iskemisk hjerneslag og 487 om cerebrovaskulære hjerneblødninger. 786 av disse hjerneslagene har resultert i 65 dødsfall.

AstraZeneca-vaksinen har også forårsaket hundrevis av hjerneslag. Frem til 6 april 22, har MHRA fått 2355 rapporter om hjerneslag som bivirkning av injeksjonen med 170 dødsfall. De 2355 slagene omfatter 202 hjerneblødninger, 119 subaraknoidale blødninger (sjeldne), 166 iskemiske slag og 1369 cerebrovaskulære blødninger. Men hva har dette å gjøre med at folk blir blinde? Et faktablad fra Stroke Foundation i Australia gir svaret. I følge faktabladet får en tredjedel av de som overlever slag synstap, og de fleste kommer aldri å få synet helt tilbake.

Grunnen til at slag gir blindhet er at synet avhenger av et sunt øye for å få informasjon og en sunn hjerne for å behandle denne informasjonen. Nervene i øyet går fra øyet gjennom hjernen til «occipital cortex» bak i hjernen slik at du kan se. De fleste slag påvirker den ene siden av hjernen. Nerver fra hvert øye virker sammen i hjernen, så begge øynene påvirkes. Hvis høyre side av hjernen er skadet, kan venstre sidesyn i hvert øye bli påvirket. Det er sjelden at begge sider av hjernen blir påvirket av hjerneslag, når det skjer, kan det føre til blindhet.

Det er det enorme antallet slag Covid-vaksinene forårsaker som bidrar til disse ødeleggende bivirkningene. Hjerneslag vil selvfølgelig ikke være den eneste faktoren, men tallene antyder at det mest sannsynlig er den viktigste bivirkningen.


Fra Tap News, publisert 26.04.2022.
Oversatt fra engelsk, mye forkortet og redigert. Det anbefales å lese orginalartikkelen med linker, tabeller og oversikter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Noen driver med dette profesjonelt, fakta-sjekking, har vi navn på disse som burde sove dårlig? At de er noen godt betalte og klare til å selge seg selv er opplagt, så kom frem fra skjulet, så jeg kan spytte på dere, se ned på dere, ribbe dere for all selvtillit med verbale grusomheter og kaste dere splitter nakne ut på gata en vinterdag.

  Svar
  • Alle disse plagene, bivirkningene og mulig død på grunn av disse falske vaksinene var vi alle advart om i begynnelsen av denne vaksineringskampanjen.
   Det er bare så synd at enkelte må bli BLINDE for å SE!

   Corona Vaksinen var aldri basert på vitenskap om hvordan mennesket responderer på denne giften!
   «Korreks! – Vitenskap var involvert men noen gav Faen» !
   Ja … vi vet alle hvem som er ansvarlige for Bedraget !

   Svar
   • Hadde vi tatt hensyn til Generell Biologisk viten om menneskekroppen ville utfallet av denne falske pandemien fått et annet resultat men noen ønsket det annerledes !!!

 • Hemmeligstempling helst i hundre år, når fleskeberget er fortært av makk, er det greit? Nei. Ta henne og Bent den Kjepphøye og utallige medløpere mens de er i kjødet.

  Svar
 • Svar
 • Kjære dere alle – bivirkningsregistrerte, og alle som ikke ikke fikk sin lege til å rapportere disse bivirkningene til helsemyndighetene, da også disse feigheter høyst sannsynlig fulgte «underforståtte» føringer om å trenere, helst ikke i det hele tatt stå på for pasientens framtid (om den da finnes). Hvor mye krefter har ofrene selv til å stå på i fortsettelsen, allerede og framover. Verden over kommer alt flere ofre til. Sykdom hvis opprinnelse kan diskuteres, men faktum så øker kreftsykdom f.t. – registrert.

  Vi skal sørge over både kjente og ukjente ofre; denne galskapen som også våre folkevalgte stilltiende har påført uskyldige mennesker er ikke til å fatte. Nå må det bli slutt på løgnen om at våre styresmakter vil folket vel. Jeg skal 3/4 år tilbake bare, for å huske ord som «utrolig» å uttale mistillit til våre politikere, de av noen tenker da bare godt om befolkningen – og skulle det medføre riktighet så ville mange nok blåse i fløyten.
  HAR NOEN HØRT ET PIP på veien!

  Våre politikeres lojalitet er til overnasjonale krefter. Og sier de «hopp» så blir det slik. Kreves der vaksinegift so be it. Og for å si det med Scwab og slike som mr. Harari: FOR THE BETTER GOOD. Og klart legger de til, «det er et gode, når vi kan få kontroll over «the hackable» hjernen til folk – mulig idag, i en verden hvor befolkningsmengden via krig, sult, vaksiner fører til sterk redusering av verdens befolkning. Letter hakkearbeidet – overta og korrigere innsiden, les hjernen.

  Som adv. Fuellmich sier det i nylig intervju: Slike personer viser bare så alt for tydelig at vi har med uforsvarlig galskap å gjøre.

  Takk til dere alle her på denne posten. Sannheten er shit, den kan ikke pyntes på. Samtidig er den som en redningsplanke – fra den kan vårt utrolig simple samfunn, manifestert seg for alle som søker; idag velge en tryggere vei, om det nå ikke er for sent. Et godt eksempel er vår statsministers eksempel som til og med installerer WEF-entusiast (antatt) i statsrådstilling, som det stygge peket det er mot en anelsesløs befolkning.

  Ingen tvil, verden ER overtatt av «gale hunder». Vi får trå varsomt, de går løs og biter hardt- håpet er at de fanges inn. Følgerne langs med!

  Svar
 • Her er en hel del å bite seg merke til og å lese, både når det gjelder krig, pandemi og verdenspolitikk: https://olehartattordet.blogg.no/

  Svar
 • Vaksinene kan endre menneskelig DNA slik at det produserer piggproteiner på en langtids horisont.

  https://goldcoastreview.com/health/horrifying-the-shots-may-be-altering-human-dna-to-produce-spike-protein-on-a-long-term-basis/

  Svar
 • COVID-dødsfall før og etter vaksinasjon i mange land.

  https://t.me/UNCENSORED_Truth/51

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU-tiltakene mot Russland fungerer ikke.

Løsningen er å gjøre mer av det samme. Det betyr at de ikke vet hva de skal gjøre.

Forrige innlegg

Brillene vi har på bestemmer ofte det vi får se.

Begivenheter sett med andre briller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.