POSTED IN Ukraina, Virkelighetsforståelse

Historien bak Ukraina-krigen skal glemmes.

Krigen er et resultat av det statskuppet USA iverksatte i 2014.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

   Ukraina er ofret på USAs alter   

(25. mars 2022)
Etter at USA investerte 5 milliarder US$ for å få til et regimeskifte i Ukraina, ble det et skår i gleden at russerne ikke ville overgi Krim med basen for Svartehavsflåten til Ukraina og dermed til USA. USA har sørget for at vi ikke har glemt dette, i motsetning til andre annekteringer.
__________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
__________________________________________________

Opprørerne på Maidan representerte ikke hele folket, og de russiskspråklige i øst nektet å godta regjeringen som USA fikk satt inn etter kuppet i 2014 og som straks ble anerkjent av USA og Vesten. Som straff ble de russiskspråklige trakassert og forfulgt, og de tre millionene (?) som flyktet til Russland mistet stemmeretten som «forrædere», en kjekk måte å bringe folk til taushet.

Vesten lovet i 1989, 1990 og 1991 omhyggelig at NATO ikke skulle ekspandere østover, også i referert i hemmeligholdt dokument fra Bonn 6. mars 1991, gjengitt 18. februar 2022 i Der Spiegel, – selvfølgelig aldri referert i norske medier. Russland har alltid vært krystallklar på at ekspansjon østover av NATO i Ukraina ikke var akeptabelt, og når USA ikke gikk med på å holde Ukraina nøytralt, ble krigen et faktum. Russerne har ifølge tidligere forsvarssjef Sverre Diesen slagkraft til å legge hele Ukraina i grus.

Men dette er ikke lenger en krig mellom Russland og Ukraina. Nå pøser USA og NATO og Vesten inn våpen i Ukraina på et nivå som viser at USA er part i denne krigen som bare såvidt har begynt. Alternativet er å gi russerne tre ting: 1) nøytralt Ukraina, 2) aksept på at Krim er russisk og 3) selvstyre til Donesk og Luhansk. Ingen av delene vil USA ha noe av. Derfor var Jens Stoltenberg krystallklar i sin avvisning av de russiske kravene, han ville ikke fire en millimeter. USA og NATO har ønsket seg krig, og de har fått det, riktignok gjennom stedfortredere (foreløpig).

Taperen i denne krigen mellom USA og Russland er Ukraina. Et land som blir lagt i grus, uten folk, uten infrastruktur, uten fremtid. Alt for å unngå et nøytralt Ukraina slik det var lovet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det er ett viktig poeng at det var ett kupp som skjedde i 2014.
  For det forandrer hele historien og også hvilke ord man kan bruke.
  Ukraina har ikke vært noe legitimt styre siden den gang. Forbudet mot de to største partiene i Ukraina skjedde rett etter kuppet, og å i det hele tatt snakke om Ukraina som noen suveren stat er feil. Det er bare enda ett underbruk av USA. Kuppmakerne har satt inn sine folk. Så når alternative media i dag snakker om Zelensky som bryr seg om landet sitt, er det også feil. Han bryr seg om president stillingen sin. På tross av sine løfter under valgkampen om å respektere Donbass, har han satt i gang offensiv, hvilket er BORGERKRIG eller fortsettelse av den som ble startet i 2014. Så mye bryr han seg om Ukraina.
  Og innbyggerne i Donbass er ikke opprørere eller separatister. De er lojalister for den opprinnelige ikkerasistiske regjering som Ukraina hadde.

  Jeg husker også en Obama video på YT hvor fyren i 2014 ytrer «yes we brokered a deal to transition the power of Government» . Klarere enn det kan det knapt sies. Han innrømmet de gjorde kupp i Ukraina.

  Jeg vil i dag sammenligne Putins invasjon i Ukraina med Tanzanias invasjon i Uganda for å fjerne Idi Amin. Amin hadde akkurat forut, angrepet mål i Tanzania og fikk øyeblikkelig svar.
  Håper de hjernevaskede Nrk seerne får seg en kalddusj når de skjønner de har heiet på nynazistene.

  Svar
  • Olav Sæther
   26 mars 2022 10:24

   Ja, alle som ikke er hjernevasket eller har mistet hukommelsen vet da hvorfor vi har fått den her krigen. En ting som er spesielt er at Jødene og Nazistene er enige her.

   Svar
 • Hva du aldri blir fortalt på nyhetene angående Ukrainakonflikten !

  Fransk journalist hevder at ukrainske statsborgere har blitt «målrettet», drept av Ukrainas regjering «siden 2014»: «Jeg har bevis»

  https://americanfaith.com/french-journalist-claims-ukrainian-citizens-have-been-targeted-killed-by-ukraine-govt-since-2014-i-have-proof-watch/?msclkid=416080ecacfb11ec8db902ae5eaf428f

  Svar
 • Northern Light.
  26 mars 2022 16:51

  Verdensbanken (WB) og IMF er Wall Street bankkartellets instrumenter for en ikke-militær overtakelse av land og stater. De lurer u-land og svake stater til å ta opp lån de vet de ikke kan betale tilbake, og så tar de landets ressurser som betaling og eller får lisensene til utvinning og eksportering, og USA les Wall Street kan diktere hva landet kan gjøre og ikke gjøre. Først forgjelding, så overtakelse. En oppskrift USA har brukt i mange tiår med stor suksess i mellom og sør Amerika, Karibia, Afrika, Stillehavslandene og store deler av Asia.

  Ukraina er intet unntak, som et av Europas fattigste land med BNP lavere enn Namibia, var det et lett offer for WB og IMF. I 2014 tilbød WB Ukraina ett lån på en milliard dollar, på betingelse av at utenlandske investorer kan kjøpe Ukrainas matjord, den beste jorden i Europa for dyrking av korn. IMF tilbød landet det samme året et lån på syv milliarder dollar, på betingelse av at Monsanto (nå Bayer), fikk starte med utplanting av genmodifiserte planter i Ukrainsk jord.

  Ukraina sa dessverre ja til begge lånene, og hadde ingen mulighet til å betale lånene tilbake. For USA har gjort alt for at det skal være kaos i landet fra de styrtet regjeringen i 2014, og håpløst forgjeldet har USA diktert alt som har skjedd i landet, og styrt det for å fremprovosere en krig mellom Ukraina og Russland. Alt går etter planen som tenketanken Rand Corporation som er finansiert av Pentagon, utformet tre år tilbake.

  En plan som går ut på utmatte Russlands økonomi ved å strekke ut krigen i Ukraina så lenge som mulig ved å stadig sende våpen til Ukrainske styrker, og som kan fortsette angrepene på Donbass-regionen lenge etter krigen mot Russland offisielt er over. Det er Russland som får kostnadene med å stabilisere og bygge opp Ukraina igjen, noe som USA/NATO vil sabotere ved å sørge for en endeløs strøm av våpen til geriljastyrker.

  Utrolig nok kan halvparten av Russlands gullreserver og valutareserver være i utlandet, i land som nå sanksjonerer Russland. Paul Craig Roberts: «Som Pepe Escobar skriver, «Dette er en kraftig anklage mot den russiske sentralbanken – som lånte mot gull og eksporterte det. Det burde føre til at sentralbanken kan bli anklaget for å ha utført en innsider aksjon.» Det er forvirrende at den russiske sentralbanken ikke er underlagt den russiske grunnloven så vel som rettssystemet, men faktisk er underlagt IMF».

  Er dette tilfelle så må spørsmålet bli om Putin visste dette når han beordret invasjonen? Har Putin blitt ført bak lyset av sin innerste krets av rådgivere, som er det samme finansfolket som er Bidens innerste krets av rådgivere, som for alle vestlige ledere og stats-overhoder? Visste han det, er vi da vitne til et gigantisk skuespill? Er det avtalt en krig med begrenset omfang som vil koste Russland så mye at Putin må trekkes seg eller avsettes, og erstattes med en som «åpner Russland for Vesten?

  En krig som også vil koste Europa så mye, at produksjon og økonomiene kollapser, og Wall Street kan kjøpe opp alt i Europa på billigsalg som planlagt? Larry Fink, direktør for BlackRock, uttalte at globaliseringen kan stoppe opp, og vi får en todeling av verden. Det kan bli Kina og Russland sammen med medlemmene i Shanghai Coporation Organisation (SCO) og BRIC mot USA og deres vasaller.

  Men stopper Russland leveransene av olje, gass og hvete til Europa og heller leverer til Kina og SCO, vil mye av produksjonen i Tyskland og ellers i Europa bli skadelidende, og Wall Street kan kjøpe opp Europa for en billig penge allikevel. Med Russland erobret kan Wall Street konsolidere sine styrker og konsentrere seg om å isolere Kina.

  Offensiven har allerede startet, Soros har nylig innledet den med kraftig kritikk av Xi, globalistene vil vende opinionen i Kina mot ledelsen. For herskerklassen nøyer seg ikke med halvparten av verden for sin NWO, Kina må også felles for at den nye verdensordningen blir fullendt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA vil presse Tyskland å kutte russisk gass.

Det er å kutte strupen til tysk industri.

Forrige innlegg

Har Lavrovmøtet fått uante konsekvenser?

Dropper Norge solbergregjeringens forslag til baseavtale med USA?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.