POSTED IN Helse

Hindrer ikke smittespredning:

Leger advarer mot bivirkningene av covid-19 vaksine.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Feber, svettetokter, migrene og muskelsmerte som kan vare i dagevis er bare noen av bivirkningene som er registrert under utprøving av covid-19 vaksinene til Pfizer, Moderna og andre.


_____________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_____________________________________________________

Dr. Sandra Fryhofer i American Medical Association sier at bivirkningene kan gjøre at hennes pasienter vil vegre seg mot å ta en oppfølgingsinjeksjon. På et virtuelt møte i USAs CDC, som er ansvarlig for gjennomføring av vaksineprogrammene, sa Fryhofer:

Vi må virkelig advare om at dette ikke vil være som en spasertur i parken.

På møtet ble det også snakket om at det er «viktig å utvikle et positivt språk» når man snakker om bivirkningene. I stedet for bivirkninger kan man kalle det «respons» for eksempel.

Språklige forskjønnelser av negative ting brukes i stadig større grad, f.eks. når «krig» omtales som «engasjement», eller når organisasjoner sier opp medarbeidere omtales som «slanking».

Tidligere har andre leger i USA tatt til orde for at det å ta vaksinen skal oppfattes som «en patriotisk plikt» og for å «straffe» dem som nekter.

Professor i virologi og genøkologi, Terje Ingemar Traavik advarer mot de vaksinene man nå vil hastegodkjenne:

– Når vaksinerte personer infiseres med viruset kan de fortsatt skille ut virus og smitte andre. Vaksineprodusentene har ikke hevdet noe annet, og nylige fagfelle-vurderte forskningsartikler understreker dette, sier Traavik til TV 2.

Folkehelseinstituttet skriver på sine hjemmesider at hensikten med vaksinasjon er for å forebygge sykdom, eller å gjøre sykdomsforløpet mildere uten å bli utsatt for alvorlig bivirkninger.

– Men de vaksinene som nå søkes hastegodkjent bidrar ikke til å hindre smittespredning, sier Traavik.

Det er tydelig at her går det over stokk og stein i kappløpet om å erobre tetposisjon i det lukrative vaksinemarkedet. Men om folk blir sjuke av vaksinene må de i hvert fall lære seg å tenke positivt på det. Kanskje Kulturrådet kunne utlyse en konkurranse?

Dette handler ikke om å være imot vaksiner i prinsippet, men å advare mot profittjaget til BigPharma som gang på gang har påført pasienter store skader nettopp fordi profitten settes foran hensynet til folks liv og helse.

John le Carré er en britisk forfatter som har spesialisert seg på romaner om spionasje. I løpet av 1950- og 1960-tallet arbeidet Cornwell for den britiske sikkerhetstjenesten MI5 og etterretningstjenesten MI6, og begynte å skrive romaner under pseudonym. Wikipedia

Det er vel verdt å lese advarlsene fra forfatteren John Le Carré. Han studerte Big Pharma grundig i forbindelse med at han skrev boka A Constant Gardener. Her er hans refleksjoner om denne industrien. Merk for eksempel det han skriver om hvordan industrien har kjøpt seg støtte:

But Big Pharma is also engaged in the deliberate seduction of the medical profession, country by country, worldwide. It is spending a fortune on influencing, hiring and purchasing academic judgement to a point where, in a few years’ time, if Big Pharma continues unchecked on its present happy path, unbought medical opinion will be hard to find.

Bilder m/kommentarer: Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • «….men å advare mot profittjaget til BigPharma som gang på gang har påført pasienter store skader »

    Koronasymptomer/plager, – og død, kan det like mye komme av (godkjente!) medisiner, siden bruken er så utbredt, -antagelig også for eldre?:

    ‘…viser at virkestoffet diklofenak, som blant annet finnes i Voltaren, kan øke risikoen for å bli rammet av hjerte – og karsykdommer med opptil 50 prosent, sammenlignet med om man ikke tar noe legemiddel.
    …– Jeg bruker aldri NSAIDs i eller før konkurranser. Det kan øke BETENNELSESREAKSJONEN i lungene….
    Personer skal være oppmerksomme på tegn og og symptomer som kan tyde på alvorlige arterotrombotiske hendelser slik som brystsmerter, tungpust…’
    https://www.vg.no/sport/i/eK8kVa/slaar-alarm-om-smertestillende-i-idretten-jeg-tok-voltaren-hver-dag

    Legemiddel/bivirkninger:
    https://www.dinside.no/bolig/advarer-mot-voltarol-bruk/73037838

    Svar
  • Vi som er i mot dette vaksine-hysteriet kommer til å bli uglesett når vi nekter å injektere svineriet. Ingen vaksine, ingen attest som gjør at man kan reise på ferie eller annet, kanskje ikke en gang få lov til å gå i butikken eller på pub/restaurant.
    https://pasteboard.co/JCwiDJX.jpg
    – dette merket kan vi kanskje smykke oss med i «solidaritet» med klanen fra ørkensanden? Litt ironisk dog at nå skal vi stemples som uønskede – av samme gjeng som brukte dette merket for å få medynk for noen tiår siden.

    Svar
    • «..kommer til å bli uglesett når vi nekter…»

      Det kommer nok i små steg, slik at vi til slutt blir fanget.
      Først tok de….
      Så tok de…
      …og når det var få igjen,… var det få som kunne/ville protestere.

      ‘ Det er en dugnad, – Og de som ikke.. er vel de samme som tror på en flat jord.’
      😉

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norges rolle i verden:

Å underkaste oss USA.

Forrige innlegg

Gassen forener:

Kina og Russland knyttes stadig tettere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.