POSTED IN Virkelighetsforståelse

Her har det foregått mye på bakrommene.

Covid-pandemien var nøye planlagt og Anthony Fauci var helt sentral.

0
Print Friendly, PDF & Email

Covid-19: Løkken strammer seg rundt doktor Anthony Fauci.

Fra Voltaire Network.

I en artikkel publisert den 23. september 2021 omtaler Intercept en forspørsel som ble sendt i 2018 av EcoHealth Alliance til Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) (1).

Den innholdet en klar indikasjon på denne organisasjonens hensikt om å framstille et laboratorie-basert virus ved å bruke koronavirus fra flaggermus.(2)

Videre har også Peter Navarro, tidligere økonomisk rådgiver hos president Donald Trump avslørt at doktor Anthony Fauci sørget for at offentlige fond i USA ble tilført EcoHealth Alliance for å finansiere forskning – erklært ulovlig i De Forente Stater – men utført av P4-laboratoriet i Wuhan i Kina.

EcoHealth Alliances sin direktør Peter Daszak er hovedsponsor for et tiggerbrev, publisert i The Lancet (3), til støtte for helsearbeidere i Wuhan som helt urettferdig er blitt beskyldt for å være ansvarlige for Covid-19-epidemien. Peter Daszak var også et medlem av WHO Wuhan Information Mission.

Den 4. september 2021 kringkastet Alex Jones (InfoWars) to klipp fra en video som hadde blitt sendt på C-SPAN nettverk i 2019. Det viser en rundebordskonferanse om framstillingen av en universell influensa-vaksine.(4) Eksperter arbeidet med nødvendigheten for å finne prosedyrer for å finne en modifisert influensa-vaksine. De endret måten å produsere influensavaksinen på og erstattet den med RNA-teknologi.

De så at farmasi-industrien ikke ville være med på dette fordi influensa ikke er en skremmende sykdom. Doktor Anthony Fauci konkluderte i hovedsak at det trengtes noe sjokkerende, at det måtte en epidemi til, dødeligere enn noen slags influensa, for at farmasi-industrien skulle komme videre. 

Anthony Fauci har siden 1994 vært direktør for USAs National Institute of Allergi and Infectious Diseases. Han var assistent hos forsvarsminister Donald Rumsfeld, og var aktiv i 2004 med sitt prosjekt for å isolere friske mennesker mot hypotetiske biologiske angrep. 

Han er medlem av «Red Dawn»,(5) gruppen som oppfordrer til å gjennomføre en plan om lockdown av friske mennesker under Covid-19-epidemien.

Han ble utnevnt av president Trump til Det Hvite Hus sitt Coronavirus Task Force, og har fortsatt i den stillingen under president Joe Biden.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

[1] «Leaked Grant Proposal Details High-Risk Coronavirus Research«, Sharon Lerner & Maia Hibbett, The Intercept, September 23, 2021.

[2https://www.documentcloud.org/documents/21066966-defuse-proposal

[3] «Statement in support of the scientists, public health professionals, and medical professionals of China combatting COVID-19», The Lancet, February 19, 2020.

[4] «Monday Night Emergency Broadcast : Video of Fauci and HHS Plotting to Stage Massive Health Scare Using ’New Virus’ Emerges«, InfoWars, September 4, 2021.

[5] “Covid-19 and The Red Dawn Emails”, by Thierry Meyssan, Translation Roger Lagassé, Voltaire Network, 28 April 2020.

https://www.voltairenet.org/article214340.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den globale kapitalens politiske interesser preger i dag alt.

Ikke bare politikere og næringsliv, men samfunnsmessige institusjoner og vitenskapen.

Forrige innlegg

Huff! Det skal ikke være enkelt.

YouTube forbyr seg selv.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.