POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Helsemyndighetene i USA gjør retrett:

Den utskjelte «hestemedisinen» var likevel effektiv mot Korona.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den ene løgnen etter den andre faller i etterkant av Corona-galskapen. Vi sakser denne artikkelen fra Steigan.no fordi avslører hvordan ikke bare medier og institusjonen som kaller seg Faktisk.no, men også norske helsemyndigheter sviktet totalt i bl.a behandlingen av Korona. Det fantes flere effektive medikamenter mot sykdommen som i seg selv var ufarlig for friske. Vi har også omtalt disse her på Derimot.no.

Hentet fra derimot-artikkel

Nå er det på sin plass å erkjenne de faktiske forholdene siden det har gått så lang tid siden «galskapens korona-periode» ar de fleste har glemt mye av det som faktisk foregikk. Faktisk.no vil kanskje beklage tabben sin, men vi tviler.

Nå trekker altså USAs helsemyndigheter seg fra kampanjen som ble ført mot et av de effektive legemidlene mot korona. Poenget den gang var at alle skulle vaksineres mot denne ufarlige sykdommen.

Og så viser det seg i ettertid at det sannsynligvis var vaksinene som var farlige. Det er en forferdelig verden vi er havnet i. De som skulle beskytte oss beskyttet og beskytter de som er farlige for oss, legemiddelindustrien. Det er de samme folkene som ennå sitter ved makten og de vil gjenta det samme når signalene kommer fra WHO. Og i mai skal vi underkaste oss en ny bindende avtale om å gjøre det som WHO bestemmer.

Knut Lindtner
Redaktør

Ivermectin hjelper mot COVID, FDA trekker «hestekur»-propaganda

Av red. PSt

Sommeren 2021 skapte den Nobelpris-vinnende medisinen ivermectin harme hos skravleklassen, da gruppen America’s Frontline Doctors promoterte den som en trygg og effektiv medisin mot COVID.

Dette skriver kommentatoren George Gooding på sin blogg. Han fortsetter:

Myndigheter verden rundt ble bekymret for at ivermectin skulle fremstå som et alternativ til å vaksinere seg mot COVID. Løsningen ble omfattende propaganda som avskrev medisinen som en «hestekur» og gav folk inntrykk av at det var farlig å bruke den, til tross for at den har vært i trygg bruk i flere tiår.

Food and Drug Administration (FDA) i USA latterliggjorde ideen om å ta ivermectin for å behandle COVID, ved å late som den bare brukes til å behandle hester. Dette ble de saksøkt for av en gruppe leger, som mente at FDA gikk utover sitt lovfestede mandat og bidro til at de ikke fikk behandlet pasienter ut fra egne vurderinger (såkalt «off-label» bruk).

Podcasteren Joe Rogan ble også latterliggjort av pressen verden rundt da han avslørte at han tok ivermectin som del av behandling da han fikk COVID i september 2021.

Vi omtalte FDAs helomvending her:

En aktivist i kampen mot ivermectin var Gunnar Tjomlid.

Faktisk.no var også blant aktivistene og gikk til angrep på Kjetil Elvevold og hemali blant annet for å ha argumentert for bruk av ivermectin. En annen artikkel fra organet som av uklare grunner kaller seg Faktisk.no er denne: Mye feilin­for­masjon i podkast-intervju med mikrobiolog. Den inneholder så mange feil og tilsløringer som er så tydelige i ettertid at den burde vært dissekert av den grunn.

NRK blant mediene som svertet ivermectin

NRK var blant de medier som bidro til svertingen av ivermectin. Statskanalen omtalte den som «hestemedisin» og nevnte ikke at William C. Campbell and Satoshi Ōmuraen i 2015 fikk Nobelprisen for oppdagelsen av den virksomme medisinen. Etter folkehelsekampanjer fra 1987 og 3,7, milliarder doser, ble forekomsten av parasittiske sykdommer verden over kraftig redusert.

«Vaksineskeptikere tar hestemedisin mot korona: Gigantisk økning i beslag», lød overskriften hos NRK 28.3.2022. NRK unnlot å opplyse at ivermektin også er medisin for mennesker, som vist i Norsk legemiddelhåndbok.

NRK og nesten samtlige andre «redaktørstyrte medier» bedrev ikke journalistikk om dette eller stort mye annet under koronagalskapen. De drev enøyde kampanjer som i siste instans skadet folkehelsen og tjente den farmasøytiske industrien og deres eiere.

Poenget med mediekrigen mot «hestemedisinen» ivermectin var at det skulle skapes et massivt inntrykk av at det ikke finnes behandlinger mot covid, og at det eneste man måtte feste sin lit til var vidunder»vaksinene» fra de farmasøytiske gigantene.

Du finner flere artikler på steigan.no om ivermectin.

Forsidebilde: V&A

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det verste, mest overgripende, i dette konstruerte hysteriet var utelatelse og forvrengning av tall.
  Fra politikere, FHI og media.
  Uten noen sammenlikning med tall fra foregående års influensa.
  Eller at 40 000 mennesker dør hvert år i Norge. (Døden kom ikke til Norge med Covid, men det ble vi nesten propagandert til å tro.)
  Da ville man lett sett at Covid-influensaens syke/dødstall lå på halvparten av tidligere influensaer.
  ( Og at 60% ! av disse, før Norge ble nedstengt, var folk med for mørk hud til å bo i et vinterland, -og med andre kostholdsvaner.)

  Med et media som hisset opp befolkningen og LØY om massegraver.

  Og det er vel vanskelig å ikke kalle dette løgn?:

  ‘ Mange tusen har vært innlagt på sykehus, ifølge Nakstad.
  Riktig tall var 1464.
  Over 1000 personer har vært innlagt på intensiv avdeling, sier Nakstad.
  288 er korrekt.
  I toppår med influensa har vi ca. 900 innleggelser, hevder Nakstad.
  Riktig tall for toppsesongen 2017-18: 7600 mennesker. ‘
  aftenposten.no/meninger/debatt/i/jB3kM9/hva-ligger-bak-myndighetenes-beslutninger-foelelser-eller-fakta?fbclid=IwAR3EdrBtq0O_kRVIAjAGvZPoUcioLRR8kvulE3kdpJSwu404qVPrpFOxxYk

  Og:

  Ja, det nok en lærepenge, ja.
  Et udokumentert (?) legemiddel. – Som ikke var haste-godkjent av politikere 😉 :

  ‘ I 2021 kom det en studie med bidrag fra forskere ved Ahus som undersøkte risikoen for å dø ved sykehusinnleggelse dersom pasientene hadde fått hydroksyklorokin. ( ivermektin?)
  De fant ut at behandling med medisinen øker risikoen for død med elleve prosent, sammenlignet med en dem som ikke den.
  – Dette blir nok en lærepenge for mange. Det er farlig at noen går ut og promoterer et udokumentert legemiddel, som i beste fall er uvirksomt, men som i verste fall kan være livsfarlig,’
  forskning.no/covid19-medisin-medisiner/medisinen-som-trump-anbefalte-mot-covid-19-kan-ha-tatt-livet-av-17000-mennesker/2308880

  Og større doser D-vitamin var visst også farlig. (?) :

  ‘Da spanskesyken rammet for 100 år siden forsøkte leger å finne ut hva som hjalp pasientene. De så at syke som fikk ligge utendørs klarte seg mye bedre.
  Det var først på 1920-tallet, noen år etter spanskesyken, at forskere ble klar over sammenheng mellom sollys og vitamin D.
  Da forsto man også at lite D-vitamin kan øke risikoen for å bli smittet med influensa.
  Som med covid-19, så døde ikke flertallet av selve sykdommen. De fleste døde av lungebetennelse og andre komplikasjoner. ‘
  forskning.no/virus/frisk-luft-var-medisin-mot-spanskesyken/1659959

  Svar
 • Overraskende? :

  ‘Forskerne fant noe overraskende da de døde sjåførene ble obdusert.
  Vi fant at hele 70 prosent av alle bilførere over 55 år som selv hadde forårsaket kollisjonen, hadde trange kranspulsårer, eldre infarktforandringer i hjertet eller i hjernen eller andre hjerneforandringer.
  Mange av sjåførene som hadde en slik sykelig tilstand, kan ha fått et plutselig akutt illebefinnende – og dødd av dette – mens de satt bak rattet. ‘
  forskning.no/bil-og-trafikk-hjertet/forskerne-fant-noe-overraskende-da-de-dode-sjaforene-ble-obdusert/2326796

  Og:

  Vi VET selvfølgelig ikke.
  Men vi VET at økning i plutselig død, og død generelt, økte ETTER at nesten hele befolkningen hadde fått 1, 2, 3, 4 doser eksperimentelle injeksjoner.
  Vi VET at disse injeksjonene kunne gi hjerteposebetennelse.

  ‘..for to år siden skjedde det noe oppsiktsvekkende.
  For første gang på minst 50 år ble det registrert betydelig flere dødsfall enn ventet, som følge av hjertesykdom.
  Vet ikke årsaken.
  Hjerte- og karsykdommer har kostet langt flere menneskeliv enn ventet de to siste årene. Etter mer enn 50 år med nedgang i dødeligheten, har utviklingen nå snudd.
  …Også kreft har krevd flere menneskeliv enn ventet i 2022. Dødsraten er for første gang siden 2010 høyere enn det foregående året. ‘
  nrk.no/osloogviken/hjerte–og-karsykdommer-har-kostet-flere-liv-enn-ventet-_-bekymringsfullt-mener-lhl-1.16444005

  Dessuten, fra samme artikkel:
  Koronavaksinen har ført til bivirkninger som hjertebetennelse, blodpropp og hjertekrampe hos enkelte.
  Frem til desember 2022 er det i dødsårsaksregisteret bare registrert 51 dødsfall, der bivirkninger av vaksinen er underliggende eller medvirkende årsak til dødsfallet.
  De fleste som ble rammet var eldre og hadde en annen livstruende sykdom.’

  At de fleste som ble syke/døde av Covid-influensa også ‘var eldre og hadde en annen livstruende sykdom’ ble underlig nok ikke registrert – eller fortalt , FØR hysteri og masse-injeksjoner ble igangsatt. ( Eller mørk hud eller lavt D-vitaminnivå i blodet.)
  Og nå fortelles det sikkert snart at man ikke trenger å ha vært ordentlig syk av Covid før man får ettervirkninger ;
  – det holder med en PCR-test. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I noen medier er det en katastrofe.

Politiker som er skeptisk til våpen til Ukraina vant valget i Slovakia.

Forrige innlegg

Hva er det med fargen blå?

Blå gjenstander brant ikke på Hawaii.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.