POSTED IN Helse, Økonomi

Helse dreier seg om penger for Pfizer:

Etter covid-vaksiner satser de nå på kreftmarkedet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pfizers direktør Albert Bourla: Kreftmarkedet er vårt nye covid og vi vil redde verden igjen.

Av News Voice.

Den amerikanske legemiddelprodusenten Pfizer har rettet blikket mot kreftvaksiner i kreftmarkedet, etter at lønnsomheten til covid-vaksiner er over. Det sa Pfizer-sjef Albert Bourla i et intervju for Fox Business.

Albert Bourla sier at Pfizer forventer å tjene store penger på nye vaksiner mot kreft. Pandemien ga rekordinntekter til selskapet. Bare i 2022 fikk Pfizers et samlet salg på 157 milliarder dollar. Selskapets covid-vaksine innbrakte 37,8 milliarder dollar, og deres antivirale behandlingspille Paxlovid innbrakte ytterligere 18,9 milliarder dollar.

Statistikk fra Statista viser et fallende resultat for Pfizer fra 2010-2022, men fra og med fjerde kvartal 2020 steg overskuddet voldsomt oppover. Selskapets aksjer har siden falt med 42 % siden slutten av 2022, på grunn av den sterkt fallende etterspørselen etter covid-vaksiner.

I sitt intervju med Fox Business sa Albert Bourla at Pfizer er i ferd med å finne gull igjen med sin nye strategi: «Onkologi, det er vårt nye Covid». (Onkologi er studiet av kreftsykdommer).

«Vi gjorde det vi gjorde med covid. Vi er veldig stolte over å ha reddet verden, men det er bak oss nå. Vi ønsker å gjøre det en gang til, og jeg tror onkologi er vår beste sjanse til å gjøre det».

Albert Bourla

På slutten av 2023 kjøpte Pfizer Seagen (tidligere Seattle Genetics) for 43 milliarder dollar, et bioteknologiselskap som spesialiserer seg på monoklonale antistoffbaserte legemidler, også kjent som antistoff-medikamentkonjugater, eller ADC. Seagen var tidligere kjent for sitt flaggskip-produkt Adcetris, som brukes til å behandle lymfom. Et annet medikament i selskapets portefølje som har vist «fenomenal virkning», er Padcev mot blærekreft. Salget av Padcev har økt med 164 % siden Pfizer kjøpte det, sier Bourla.

Albert Bourla:»det er ingenting som skremmer mennesker over hele verden mer enn kreft».
Bourla lover at det vil komme nye sensasjonelle vaksiner i fremtiden som «vil ha en betydelig innvirkning på kreftpasienter».
Pfizer kunngjorde overgangen til kreftbehandling innen utgangen av 2023: «Det er ingenting som skremmer mennesker over hele verden mer enn kreft, fordi det påvirker alle». «Jeg håper at vi vil lykkes med vårt oppdrag. Jeg er optimistisk og tror at vi vil se betydelig fremgang de neste 10 årene.

I januar 2024 annonserte selskapet at det planlegger å utvikle minst åtte storselgende vaksiner mot kreft innen 2030, og å doble antall pasienter som behandles med selskapets legemidler, skriver RT.

Fra NewsVoice, publisert 6 mai 2024.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Pfizers VD Albert Bourla: Cancermarknaden är vårt nya covid och vi ska rädda världen en gång till.

Forsidebilde: National Cancer Institute

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Så fantastisk. Her lager de først en gift som gir folk kreft og andre sykdommer slik at de kan lage kurer som gir mer sykdom, så lager de enda mer medisiner mens pengene klinger i kassa og folk er enda mer syke og dør som aldri før. Slik går runddansen hurramegrundt, døgnet rundt!

  Svar
  • wasan Totland
   13 mai 2024 20:17

   Det er riktig men bildet er mye verre enn som så. Disse slankemedisinene som nå opplever en eksplosiv vekst i Europa er også mRNA teknologi. De har bivirkninger først og frems for nyrene.
   De mRNA injeksjonene jenter får på skolen kamuflert som HPV vaksiner er verre. Husk at hvis det hadde vært mulig å lage en vaksine mot kreft ville legemiddelselskapene gjemt den bort fordi de ikke tjener penger. Etter tretti år skal man altså vite at det er på grunn av disse man ikke fikk kreft. Fordi som ikke vet hvordan kreft oppstår kan jeg legge til at kroppens immunsystem bekjemper arnesteder for kreft daglig. Hvordan skulle man endre det? Les dere gjerne opp på immunsystemet.
   Det mest sannsynlige sett fra mitt ståsted er at jentene gis den samme injeksjonen som ble gitt mot angivelig covid 19. Man kan da få store deler av dem sterile og depopulasjon er også det målet de går over lik for å få til. Husk at selskapene er dømte til store bøter flere ganger. Gå gjerne rundt og advar ungdommen hvis dere når frem til den.

   Svar
   • W.T.
    Nettopp:

    » Fordi som ikke vet hvordan kreft oppstår kan jeg legge til at kroppens immunsystem bekjemper arnesteder for kreft daglig. Hvordan skulle man endre det? Les dere gjerne opp på immunsystemet.»

 • Ingen flere sprøytemedisiner for meg. Tilliten er forsvunnet som dogg for solen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er ikke lenge siden:

Norge var isfritt, 3-5 grader varmere og frodigere.

Forrige innlegg

Kampen mot EU-medlemskap må ikke sovne bort.

Fortsatt er det mulig å mobilisere mot Norge som EU-medlem.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.