POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Økonomi

Hele løgnsystemet rundt covidpandemien, vaksinene og tiltakene er et korthus.

Faller et kort raser huset sammen.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har tidligere her på derimot.no påpekt at den store overdødeligheten etter nedstengninger og vaksinering henger sammen med disse forholdene: Nedstengninger og vaksinering. Men myndighetene er livredde for å nærme seg slike problemstillinger for da kan de sjøl havne i saksen. I artikkelen under brukes ord som sannsynligvis er dekkende: Folkemord.

Og da forstår en kanskje hvorfor dette temaet aldri offentlig skal diskuteres hvor det er kritiske stemmer med i diskusjonene. Konsekvensene av avsløringer i denne saken er så store at begrepet politisk jordskjelv er for svakt.

Knut Lindtner
Redaktør

Dristig dokumentarfilm om Verdens økonomiske forum: «Å kutte av slangens hode»

Den tidligere bankmannen Pascal Najadi og helseeksperten Astrid Stückelberger ser i den dristige dokumentaren «Cutting off the head of the snake in Geneva» nærmere på de Genève-baserte organisasjonene.

Pascal Najadi

«All ondskap i verden, som har med folkemord å gjøre, kommer dessverre fra Genève», sier Najadi.

«WHO holder til i Genève, det samme gjør Gavi og WEF (Verdens økonomiske forum), som nyter diplomatisk immunitet», fortsetter Najadi. Hans far var en av grunnleggerne av WEF, men forlot Klaus Schwabs organisasjon «i avsky» i 1980-årene.

(Videoen det vises til kan sees ved å åpne artikkelen her🙂

Najadi er av den oppfatning at WEFs diplomatiske immunitet bør oppheves. Han oppfordrer sveitsiske myndigheter til å arrestere dem som er ansvarlige for innføringen av biovåpenet.

WEF, WHO, Gavi, Big Pharma, Big Tech og Bill Gates ville at menneskeheten skulle injiseres med et biovåpen. Og Sveits beskytter dem. Vi bør ikke tolerere foretak som går inn for at gift skal injiseres i mennesker. Jeg er et offer. Jeg kommer til å dø, og det gjør min mor også. For Najadi er dette et folkemord, og han er overbevist om at rettferdigheten vil seire.

Astrid Stückelberger

Stückelberger påpeker at den sveitsiske regjeringen også har gitt Gavi (Global alliance for Vaccine Immunization) immunitet. Hun snakker om et statskupp. Hele verden er åsted for en forbrytelse.

«Aldri mer. Slangens hode befinner seg i Genève. Det utgjør en umiddelbar fare for den sveitsiske folk. Men jeg kan si at det nå er i ferd med å bli kappet av», sier Najadi.

Du kan sammenligne det med et korthus. Når rettssystemet trekker et kort, kollapser det, sier han. «Alle vaksinerte vet at de har blitt forgiftet. Vi er massene. Vi er milliarder. La oss reise oss og si stopp. Vi adlyder ikke.»

Oversatt av Rune G.

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • «De er alle involvert.» Så da er det bare å beskytte hverandre som best en kan. Jfr. krigsoppgjøret i Norge. Frakkene skiftet farge fort som f… og fantes en «hakkehøne» var frakkeskifterne de værste til å hakke. Så…hvem er ansvarlig for det helvete som utspiller seg nå?

  Svar
 • Øyvind Aarsnes
  28 oktober 2023 17:47

  Måtte Gud være så rettferdig at de får brenne i helvete alle de som jobber for denne sataniske kult. Det er svært mange av de også her i Norge, den mest kjente er Erna Solberg og nummer 2 er jesuitten Støre.

  Svar
 • Håper VIRKELIG at Solberg en dag skal straffes så fettet disser. Kommer til å merke det på Richters Scala, (mener fettet her).

  Svar
 • Jeg/Vi er skyldig at dette skjer. Jeg har«lydig» betalt skatt, fordi jeg trodde det gikk til fellesskapets beste? Ikke til å finansiere kriger. Til å brødfø et topptungt byråkrati. Jeg har finansiert Coca Cola ved å kjøpe produktet. Jeg har lånt penger i bank og gjort meg til gjeldsslave. Jeg har sviktet min lokale kjøpmann fordi Rema var billigere. Jeg har trodd at politikerne brydde seg om folket. Jeg har trodd på at de ville det beste for oss i «det beste land i verden»! Jeg har trodd at Demokrati er det samme som at folket har påvirkningskraft til utvikling til det beste for fellesskapet. Jeg har stemt tre ganger på lovnader om bedringer. Alt ble bare værre. Nå står vi overfor starten på tredje verdenskrig. Alle samler seg rundt Israel. Krigsskip fra USA, Kina, Russland og flere kommer til. Israel kan finne på å sprenge ett amerikansk krigsskip-så er helvete løs-de får det som de vil. Storkrig og innføring av en Verdensregjering. (De sa jo til oss at Covid bare var en «liten» testrunde). Disse globalistene ser ihvertfall ut til å holde hva de lover( i motsetning til våre politikere som lyver hele tiden). Accapulko har blitt truffet av en orkan som oppsto ufattelig raskt. De venter og bli straffet med et jordskjev neste gang.(Mexico var «ulydig» under pandemien). Greta Tunberg har en sterk appell, dette bør Kongsberg Våpen ta til seg, at vi må utvikle el jetfly og eltanks, bombene må være nedbrytbare. Og alle soldater må bli veganere.(dette intervjuet så jeg på BBC). Deagle skjemaet om reduseringstall for hvert land på jorden 2025 er faktaopplysninger. De har en plan som de med alle midler er i ferd med å lykkes med? De har Haarp(Accapulco). De har laservåpen(Maui). De har forberedt seg lenge. De har kornkammer på Svalbard. De har underjordiske lukseriøse tunneller. Jeg …,, har….?

  Svar
 • Ser alternative medier har begynt å henge seg på Børge Brende når han er på reise, sist på en flyplass…husker ikke hvor…Rebel Media..Det er på tide at de blir stilt noen spørsmål om hva de holder på med……

  Svar
 • wasan Totland
  1 november 2023 11:17

  På bygda her tar de kvaksiner så det står etter. Man må være klar over at også influensavaksinen er tilsatt dette uvesenet mRNA spike. Og den virket ikke tidligere uansett.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Våre» våpen er snille:

Israel brukte våpen produsert i USA i massakren i Rafahs «sikre sone».

Forrige innlegg

Alle de politiske bremsene fjernes.

Nato og Norge kjører på for fullt mot storkrig.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.