POSTED IN EU, Ukraina

Hastemøtet i Kiev?

Tvinger krisen i EU frem møtet i Kiev?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det skal ikke stor fantasi til å forstå at de store EU-landene står på kanten av stupet som følge av sanksjonspolitikken av Russland. Russland er unionens viktigste energileverandør. Når sanksjonene fører til struping av energien står mange land overfor en industriell kvelningsdød med uoversiktlige politiske konsekvenser.

Da kommer også hasteutspill og hastetiltak som denne lynraske reisen til Ukraina. Vi tipper at telefonsamtaler og raske turer til Moskva er neste tiltak for å stanse industriell kollaps og en politisk krise i Unionen.

Det er også bemerkelsesverdig at Boris Johnson reiste til Kiev i kjølvannet av de fire EU-lederne. En kan jo spekulere på hva han var ute etter. UK har vært pådriver for forlengelse av denne krigen.

Knut Lindtner
Redaktør

Hemmelige Draghi/Macron/Scholz forhandlinger i Kiev.

Også Romanias president, Klaus Iohannis, deltok på møtet.

Lederne for de tre store landene i EU, Mario Draghi (Italia), Emmanuel Macron (Frankrike) og Olaf Scholz (Tyskland) besøkte president Volodymyr Zelensky (Ukraina) i Kiev.

Alle tre har offentlig oppfordret Ukraina til å få status som kandidatstat uten forsinkelser, med tanke på at Ukraina kan bli medlem av EU.

De tre mennene bekreftet sin støtte til Ukraina, men var forsiktige med å nevne en «russisk tilbaketrekning».

Ifølge Die Welt presset de tre stats- og regjeringssjefene også privat på Ukraina for å forhandle en rask vei ut av krisen med Russland. Tyskland, Frankrike og Italia lider med store konsekvenser som følge av krigen og har ikke råd til at den varer.

https://www.voltairenet.org/article217349.html

Forsidebilde: Caleb Jones

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Lys Våken
  20 juni 2022 10:24

  Herr Redaktør!
  Jeg vil bare i ly av sol og sommer få lov til å meddele deg min uforbeholdne takknemlighet for at du fortsatt biter deg fast i tauverket og formidler informasjon og kunnskap til en liten, men våken gruppe mennesker. Vil i samme slengen få ønske deg en riktig god sommer
  Med vennlig hilsen osv..
  Lys Våken

  Svar
 • Lys Våken
  20 juni 2022 11:41

  Når mulighetene forsvinner for folk flest til å kjøpe seg mat, vil til og med saueflokken i monarkiet/diktaturet Norge komme til å våkne. Klovnene og idiotene som sitter i all verdens maktposisjoner sitter på lånt tid. Det skjelves allerede i bukseben og skjørtekanter blant de psykopatiske og narsissistiske medlemmer av den globale eliten. I andre enden lysner det av dag, etter en lang natt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Global matsikkerhet er truet

Mengden av giftstoffer i våres samfunn kan være et angrep på menneskeheten

Forrige innlegg

Årets fastlege.

Bommer på medisinsk allmennkunnskap om immunforsvaret.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.