POSTED IN Korrupsjon, USA

Harddisken til Hunter Biden:

«Katastrofe for Joe (Biden)»

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Saken som omtales under er egentlig ødeleggende for Joe Biden. Men jeg er ikke sikker på at den er avgjørende for utfallet av presidentvalget. Men den er avslørende for demokratenes dobbeltmoral.

De stilte president Trump for riksrett på bakgrunn av hans hilsningsamtale med den nyvalgte ukrainske presidenten, Vladimir Aleksandrovitsj Zelenskij, en samtale som var slik mange vurderte den som helt normal og ikke noe å lage nummer av.

Volodymyr Zelenskyj

På Hunter Bidens harddisk ligger det tusenvis dokumenter som er langt mere eksplosive, men omtale av dette materialet blokkeres nå av sosiale medier og omtales ikke av de store mediene, hverken i USA og f.eks. i Norge.

Her er det åpenbart helt ulike politiske og moralske målestokker som gjelder for Trump og Biden og dette svekker troverdigheten, både til Biden, men også til ledelsen i det Demokratiske partiet og ikke minst til de store mediene.

Og naturligvis trekker Demokratene Russland-kortet nok en gang.

Knut Lindtner

Advokatane til Hunter Biden skal ha bede om å få tilbake den berbare datamaskina hans.

Trump kallar dei eksplosive avsløringane maskina inneheld for «the real deal».

RT den 18. oktober, 2020

Trass spørsmål om autensiteten til det skadelege innhaldet på ein harddisk som skal tilhøyre sonen til Joe Biden, Hunter, har Donald Trump sagt at det er «beviste fakta», og Steve Bannon lovar at det kjem meir.

«Hunter Biden sin laptop er ein katastrofe for heile Biden-familien, men særleg for faren hans, Joe,» twitra presidenten på sundag.

Han tordna mot sin Demokrat-opponent, og sa at innhaldet på harddisken, først omtalt av storavisa  New York Post, «gjer det umogleg» for han å nokon gong bli president.

«Det er no eit bevist faktum, og det kan ikkje nektast for, at all den infoen er the REAL DEAL. Det gjer det umogleg for ‘50%, eller 10%’-Joe å nokon gong innta posisjonen som president!», twitra han.

Rudolph William Louis «Rudy» Giuliani III er en amerikansk advokat og politiker tilhørende Det republikanske parti. (Fra Wikipedia)

Harddisken, som Trumps personlege advokat Rudy Giuliani har fått tak i frå eigaren av ein reparasjonsverkstad i Delaware, har blitt ei øydeleggande historie for Joe Biden, som har sett nedgang i dei nasjonale meiningsmålingane. Dét skjer sjølv om sosiale media-plattformar har sensurert historia p.g.a. bekymringar over at den ikkje er fakta-sjekka, og Biden sjølv fordømmer heile greia som ein «svertekampanje».

Data sleppte av NY Post inkluderer e-postar som antyder at Hunter Biden har profittert på faren sin posisjon som visepresident i forretningar med utlandske selskap, og at faren var klar over desse forretningane, sjølv om han før har sagt at han ikkje var det.

Andre frisleppte data inkluderer utsvevande fotografi av Hunter Biden, mellom anna eitt der han ser ut til å ha ei crack-pipe hengande ut or kjeften.

Stephen Kevin «Steve» Bannon er en amerikansk politisk rådgiver, forretningsmann, medieleder, filmskaper og tidligere offiser i den amerikanske marinen. (Fra Wikipedia)

Tidlegare sjefsstrateg for Det kvite hus Steve Bannon, som vart henta inn for å hjelpe til med frisleppet av Hunter Biden-data, har også lova at det vil kome mykje meir, inkludert e-postar han hevdar er frå Hunter Biden sin advokat, som ber om å få tilbake harddisken.

«Hunter Biden sin advokat har kome til oss både via telefon og e-post og seier: ‘Hei, eg må ha tilbake harddisken,’» fortalde Bannon til Sky News på sundag.

«Dei innrømmer at det er deira harddisk,» la han til, og lova at dersom ein treng sleppe e-postane, «vil vi sleppe dei.»

I eit anna intervju med Revolver i helga, lova Bannon at «Vi har allereie sett i sving ulike apparat som vil lauslate alt,» og sa «Biden-familien kjem til å få fleire historier frå fleire mediekjelder, basert på bevis utover harddisken, midt i fleisen.»

Demokratane har stilt spørsmål ved autensiteten til den frisleppte informasjonen – mange av dei kallar det russisk ‘desinformasjon’ for å påverke valet, utan å kome med bevis for påstanden – trass i at historia faktisk kjem frå ei av USAs eldste aviser.

Giuliani og Bannon tilbakeviser Demokratane sine påstandar om desinformasjonskampanje. Giuliani hevdar denne veka til og med at verkstadeigaren, som først overtok harddisken då Hunter ikkje greidde gjenopprette den, har vore så redd for livet sitt at han kopierte harddisken fleire gongar, og gav to sikkerheitskopiar til to forskjellige vener som ei forsikring «i tilfelle han vert drepen».

Omsett av Monica Sortland

Forsidebilde: Vincent Botta

https://www.rt.com/usa/503856-donald-trump-hunter-biden/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • USA skal velge mellom to geriatriske kjeltringer. So what ?

  Svar
  • Men trenger ikke å se på lederen av en stormakt som man ser på en kollega på jobben. Selv om media prøver å vinkle skriveriene om presidenten som en privat mann, for å forføre sine lesere.

   Men en stormakt sine presidenter, som tidligere som har hatt kultur for å starte kriger (basert på løgner) verden rundt, burde få litt positiv oppmerksomhet når presidenten ikke starter , men trekker styrker ut av krigsområdene.
   Nå har Norge en utenriksminister som karakteriserer, ikke start av krigene, men TILBAKETREKKINGEN for «ansvarsløst». ;-)
   Et Norge som selv har hatt en en leder, og har politikere, som bombet i filler Libya som ikke angrep noe annet land, med bombe-begrunnelse (også) basert på løgner… og etter ordre fra forrige president ( og Israel/sionistene som ikke ville miste kontroll over valutaen på det afrikanske kontinentet. )

   Svar
   • Et slikt land, som Norge, med sine krigs-gærne politikere som skjuler seg, dobbeltmoralsk, bak utdeling av Nobels Fredspris, og med sitt kjøpte hore-media, kan selvfølgelig ikke gjøre annet enn å mobbe en stormaktsleder som gjør det motsatte av å miltær-krige.
    Det er ikke (kun)Trump og Biden som er geriatriske.
    Vår administrasjon , våre politikere, og vårt media ser ut til å ha gått ut på dato for lengst. Og befolkningen har visst sovnet.
    Trist, – og farlig, for Norge, og verden.

   • Enig i siste innlegg, uenig i først, Trump har da virkelig hatt en rolle i Jerusalem og Syria, selv om han er klar over at det ikke er mer å hente i Afghanistan.

   • Ja, men Trump må jo også tilfredsstille de som sitter med hoved-kontrollen i USA, det militær-industrielle komplekset, og kontrollen over dollaren.
    Han har riktignok jøder i egen administrasjon , og familie, men det er antagelig hans taktikk. Det er bedre å ha gærningene i egen administrasjon enn å ha de (kun) i ryggen. Skjønt han har utfordret Fed; så vidt.
    Jeg har hørt en off-stage uttalelse fra Trump: «Jøder blir aldri fornøyd, og de holder sammen.»
    Han vet nok at hvis han utfordrer jødene for mye, blir han en ny JFK.

    Det er nok ikke bare Søreide, og media i Norge, som ser det som et svik å trekke styrker ut av Syria og Afghanistan. Det må gjøres med list og lempe. Og- hvis Trump ikke oppfører seg som en gorilla og hopper opp på bordet og brøler innimellom, blir han nok angrepet som en «svak president».
    Samme hvis han søker samarbeid med Putin/Russland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fra Sveits kommer oppdatert informasjon:

Fakta om Covid-19.

Forrige innlegg

Tysklands utenriksminister:

North Stream 2 skal fullføres.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.