POSTED IN Helse

Har vi tømt D-vitaminlagrene gjennom to vaksinerunder?

Går vi vinteren i møte med dårligere immunforsvar enn tidligere?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Historisk lavt D-vitaminnivå

To runder med vaksine, har gitt nordmenn et historisk lavt D-vitaminnivå. Vaksinene provoserer immunforsvaret til å mobilisere og immunforsvarets drivstoff er vitamin D. Mange går inn i vinteren med historisk lavt D-vitaminnivå og derfor et immunforsvar på sparebluss.

Drivstoffet til immunforsvaret er vitamin D. Immuncellene får ikke formert seg uten vitamin D. Da vil ikke immunforsvaret starte. Det er bevist i 40 år med sammenhengende forskning.

Stort forbruk av vitamin D

Når immunforsvaret mobiliserer, øker forbruket av vitamin D og nivået i blodet synker. I år har så å si alle råkjørt immunforsvaret minst to ganger med vaksiner. Det påvirker D-vitaminlageret like hardt som to runder med influensa. Og de rundene er kjørt FØR vinteren og influensasesongen setter inn.


_______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin
_______________________________________________________________________________

Det har aldri skjedd før at hele befolkningen har gjennomgått to omganger med influensa i løpet av en sommer! Når influensasesongen setter inn for alvor, vil belastningen på sykehusene sannsynligvis øke ganske raskt.

Historisk lav produksjon av vitamin D

I tillegg til historisk høyt forbruk av vitamin D i befolkningen, har også produksjonen av D-vitamintilskudd i huden vært historisk lav. Mediene har i hele sommer kjørt på med kampanjer mot soling og informert om faren for å få hudkreft. Det har gjort at folk flest har blitt veldig fokusert på solkrem, som hemmer produksjonen av vitamin D i huden.

Vi registrerte i sommer eksperter som i intervjuer på TV og radio har oppfordret direkte om at folk bør oppholde seg minst mulig i sola. Når folk trekker ut av sola, bidrar det IKKE til produksjon av D-vitamin i huden.

Sydenturer har også vært mangelvare i år. Ei uke på stranda i syden produserer D-vitamin tilsvarende ei flaske tran pr. dag. De fleste kommer hjem fra syden med sju til 10 flasker tran lagra i kroppen. I år mangler det meste av denne D-vitaminproduksjonen.

Ungene er mest utsatt

Har du lagt merke til at de fleste ungene var like bleike da de begynner på skolen i august som de var da de gikk ut i sommerferie? Foreldre har blitt flinke til å smøre inn ungene med solfaktor 50 når småttisene skal oppholde seg i sola. Enkelt har stranddresser på ungene, sånn at huden deres ikke skal bli utsatt for noe solskinn.

person writing on white paper
Mye innetid f.eks. med data, mobiler, skjermer osv. reduserer D-vitaminproduksjonen

Solkrem, klær og mye innetid gjør at ungene i år har hatt liten mulighet til å produsere D-vitamintilskudd selv i huden. Dermed går også ungene inn i vinteren med svært lave D-vitaminlagre. Unger som allerede har vært infisert med covid-19 har også fått redusert i utgangspunktet små D-vitaminlager.

D-vitaminnivået hos spedbarn reflekterer mors D-vitaminnivå. Forskere som studerte D-vitaminnivåene hos gravide masai-kvinner på savannen i Kenya, fant at ungene ble født med 65% av mors D-vitaminnivå.

Ifølge en undersøkelse gjennomført av Havforskningsinstituttet, har 40% av gravide i Norge utilstrekkelige D-vitamnnivå. Hvis nyfødte bare har 65% av mors D-vitaminnivå, betyr det at 40% av de nyfødte i Norge har alvorlig D-vitaminmangel.

Tegn på utbredt D-vitaminmangel

Et litt kuriøst tegn på utstrakt D-vitaminmangel i befolkningen, er frisører som melder om historisk mye håravfall. Frisør Siv Oldervik, som eier av salongen Stas Hår og Bryn i Trondheim, forteller til nettstedet MinMote.no at røyting er noe det snakkes mye om i disse dager – både blant frisører og kunder.

– Jeg har aldri har jeg sett så mye røyting som nå, sier frisøren til nettstedet Minmote.no.

Håravfall oppstår når cellene som bygger og vedlikeholder hårsekkene (keratinocyttene) ikke finner nok D-vitamin i blodet. Folk med D-vitaminmangel produserer for få keratinocytter til å vedlikeholde hårsekkene og da faller håret av, kort og godt.

Mye luftveisinfeksjoner og fulle sykehus

Epidemien med RS-virus blant spedbarn tyder også på mye D-vitaminmangel blant spedbarn. Vitamin D er drivstoffet til immunforsvaret og immunforsvaret vil ikke starte hvis ikke immuncellene finner nok vitamin D i blodet. Årsaken er at D-vitamin styrer celledelingen i immunforsvaret. Den som har D-vitaminmangel får ikke produsert nok immunceller til å bekjempe virusinfeksjoner.

De fleste arbeidsgivere klager også over høyt sykefravær. Sykepleiere, førskolelærere og andre i samfunnskritiske yrker melder om mye luftveisinfeksjoner. Høyt fravær på grunn av syke barn er også et problem for arbeidsgiverne og viser at ungene er like utsatt som foreldrene.

Store konsekvenser

Lederne i helsevesenet blånekter på at det er en sammenheng mellom fulle sykehus, høyt sykefravær og D-vitaminmangel. De har trolig gått glipp av 40 år med forskning som konkluderer enstemmig med at immunforsvaret ikke vil fungere uten tilgang til vitamin D.

brown bear plush toy on white textile
Immunforsvaret fungerer ikke uten D-vitaminer

Derfor går vi nå inn i en vinter som kan bli dramatisk. Allerede i oktober begynte sykehusene å gå fulle av pasienter med alle mulige diagnoser. Luftevisinfeksjoner fra RS-virus og covid-19 skal dominere blant innleggelsene, ifølge riksmediene. Når folk får lungebetennelse av vanlig forkjølelse, da varsler det om tøffe måneder frem mot april, når sola igjen begynner å produsere D-vitamintilskudd i huden på folk.

– enkel løsning

Løsningen er enkel: Spis D-vitamintilskudd. Den beste måten å beskytte ungene mot snørr, feber og hjemmedager fra barnehage og skole, er å forsyne dem med rikelig med D-vitamin. Legeforeningen Endocrine Society har en oppskrift på hvordan vi kan kurere D-vitaminmangel med daglige tilskudd av 6.000 IE vitamin D i åtte uker.

Legeforeningen anbefaler at barn fra 1 til 18 år behandles med 2.000 IE vitamin D pr. dag i åtte uker og deretter får daglige vedlikeholdstilskudd på 800-1.000 IE vitamin D pr. dag som vedlikeholdsdose. Anbefalingen står i kapittel 3.0 i dette dokumentet.

Vil du ha en quickfix som kurerer feberen på en dag eller to, har den canadiske legen Gerry Schwalfenberg løsningen: En enkeltdose eller to på 50.000 IE vitamin D for å kickstarte immunforsvaret, etterfult av tilstrekkelige, daglige doser for å bygge opp D-vitaminlageret og kurere D-vitaminmangelen.

Knut Lindtner har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Hvorfor bygge opp immunforsvaret når vi kan få en (eller 2-3-4) «vaksiner» som ikke virker? :-)

  Svar
  • Helt enig, men synes 3-4 er litt lite, la oss gå for 2 i året, den tiden vi har igjen her på jammerplaneten.
   :D:D:D:D:D

   Svar
 • Skal vi ta vårt menneskeverd tilbake fra satanistene? Eller være autoritetstro slaver? Det er det jeg venter og ser på. Nå reiser de seg i Østerrike, full streik, landet i Europa som er omtrent like ille som Australia. I morgen den dag. Og Støre, den lure, skyver avgjørelsen om «tiltak»over på kommunene, slu rev som han er, og vil ha alle trippelforgiftet innen påske. En reinkarnasjon av Macchiavelli? Ikke få skitten på egne fingre, men på en underordnets? Når Norge kommer til påske vil overdødeligheten ha overskredet alle historiens opptellinger. Påskefjellet kunne komme til å bli overstrødd med hjertekollapsede skigåere, som fotballbanene med verdens sprekeste. Ha snøscooterne klare for å samle opp de som ligger og spreller eller er døde allerede. .
  I de forgiftedes, svekkedes immunforsvar blomstrer disse variantene, og kjør på med greske bokstaver.

  Svar
  • Til og begynne med trodde jeg ikke på pandemien. Nå vet jeg at den finnes I En pandemi av «Ikketenking» !
   Det var vel slik han utrykket seg, forfatteren, og legen Thomas Cowan

   Svar
 • Hvis du er suicidal kan flere sprøyter absolutt være tingen. I en artikkel som snart kommer på derimot basert på statistikk fra det skotske helsevesenet fortelles det at:» Therefore, this shows that the Covid-19 injections are increasing the risk of death when exposed to Covid-19 by a huge 566% rather than reducing the risk by the 95% claimed by the vaccine manufacturers and authorities.». Så taler vel mye for at det ikke er noen vesensforskjell på sykdommen og sprøyta siden piggproteinet er sykdomsfremkallende og tilstede i både virus og «vaksine».

  Svar
 • Full pinne og gi gass for å legge hele menneskeheten under seg, med kapoer i alle regjeringer.

  Svar
  • De som ikke har fått med seg at munnbind og hysterisk bruk av Antibac er for bakterier, og ikke virus, kan fortsette å opptre som sauer.
   En gruppe har en mentalitet som ser som det viktigste å følge autoriteter istedet for å tenke (og regne) sjøl.
   Slik har det vært i alle tider. Uansett galskapen til de som opptrer som autoriteter.
   La de døde begrave de døde.

   Svar
 • Det begynner å bli varmt under føttene til Bill Gates nå:

  BILL GATESCORONAVIRUSDEPOPULATIONNEWSVACCINESBill Gates Charged With Murder For COVID-19 Vaccine Death In India’s High Court – Death Penalty Sought

  https://humansarefree.com/2021/11/bill-gates-charged-with-murder-for-covid-19-vaccine-death-in-indias-high-court-death-penalty-sought.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De store mediene i USA omskriver virkeligheten i anti-rasismens navn:

Bilen er morderen, ikke sjåføren.

Forrige innlegg

Korona dreier seg ikke om helse. Den dreier seg om frihet.

Enten vinner en frihetsbevegelse eller så går verden under.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.