POSTED IN Coronavaksiner, Vaksiner

Har vaksinasjonsprogrammet som mål å redusere verdens befolkning?

Kissinger og Gates hemmelige agenda med å redusere verdens befolkning med covid-»vaksinen».

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Rudolf Hänsel.


Viktig og betimelig artikkel, først publisert 10 april 2020. Avdøde Henry Kissinger har spilt en nøkkelrolle i utformingen av en agenda for avfolkning.

Det er imidlertid nettopp denne såkalte eliten som ser ut til å ville redusere befolkningen med en obligatorisk «beskyttende massevaksinering». Den dødelige sammensetningen av denne vaksinen, som også inneholder nano-chips for å kontrollere menneskeheten, har blitt utviklet i verdens hemmelige laboratorier. Også aktiv dødshjelp av eldre og syke medborgere ved hjelp av sterke sovemedisiner og opiater, har allerede vist vei for disse svarte sjelene.

Likeledes en verdensomspennende omfordeling av generell rikdom fra bunnen til toppen, fra de fattige til de superrike. To av disse «verdensborgerne» som er involvert i slike planer, er den tidligere amerikanske utenriksministeren og Nobels fredsprisvinner Henry Kissinger, og den superrike amerikanske entreprenøren Bill Gates.

Henry Kissinger i 2016. Han døde i 2023.

For mer enn 50 år siden var Kissinger utenriksminister, leder av USAs nasjonale sikkerhetsråd og forfatter av et viktig amerikansk utenrikspolitisk dokument: «I følge Kissinger-memorandumet bør avfolking være «den høyeste prioritet i amerikansk utenrikspolitikk overfor den tredje verden», fordi «den amerikanske økonomien trenger store og økende mengder råvarer fra utlandet, spesielt fra de mindre utviklede landene» (Eggert, W. (2003).

I en artikkel for «Wall Street Journal» etterlyste Kissinger:
«Et første skritt er å utvikle «nye teknikker og teknologier for infeksjons-kontroller og passende vaksiner for store populasjoner». Det andre bør være fokuset på å «hele sårene til den globale økonomien». (sitert i RT Deutsch). Verdens borgere skal derfor – enten de vil eller ikke – vaksineres og i tillegg bør det sjekkes om de har overholdt denne vaksinasjonsplikten.

I RT (den tyske artikkelen som nettopp er nevnt), blir Nobels fredsprisvinner Kissinger også omtalt som krigsforbryter fordi han, som arkitekten bak USAs aggresjon mot Vietnam og andre hemmelige CIA-operasjoner, er ansvarlig for døden til millioner av mennesker.

Vaksinasjon

Bill Gates. Her avbildet i 2023.


Kissinger og The Bill and Melinda Gates Foundation ser ut til å være enige om spørsmålet om «vaksinasjon for å beskytte massene». 31 mars 2020 publiserte «Washington Post» en artikkel av Gates der han beskriver sin visjon om å vaksinere mennesker over hele verden: «For å få slutt på sykdom, trenger vi en trygg og effektiv vaksine. Hvis vi gjør alt riktig, kan vi ha en på mindre enn 18 måneder – omtrent den raskeste en vaksine noen gang har blitt utviklet.

Men å lage en vaksine er bare halve kampen. For å beskytte amerikanere og mennesker over hele verden, må vi produsere milliarder av doser. Uten en vaksine har utviklingsland enda større risiko enn velstående, fordi det er enda vanskeligere for dem å gjøre fysisk distansering og iverksette nedstengninger.

Vi kan starte nå med å bygge anleggene der disse vaksinene skal lages. Fordi mange av disse vaksinene er laget med unikt utstyr, må vi bygge fasiliteter for hver av dem, vel vitende om at noen ikke vil bli brukt. Private selskaper kan ikke ta den risikoen, men det kan staten Det er et godt tegn at regjeringen denne uken inngikk avtaler med minst to selskaper for å forberede vaksineproduksjon. Jeg håper flere avtaler vil følge.

I 2015 oppfordret jeg verdensledere i en TED*-tale til å forberede seg på en pandemi på samme måte som de forbereder seg på krig – ved å kjøre simuleringer for å finne sprekkene i systemet. Som vi har sett i år, har vi en lang vei å gå. Men jeg tror fortsatt at hvis vi tar de riktige avgjørelsene nå, informert av vitenskap, data og erfaring fra medisinsk fagpersonell, kan vi redde liv og få landet til å fungere igjen».

Har vaksinasjonsprogrammet som mål å redusere verdens befolkning?.

*TED (engelsk forkortelse for Technology, Entertainment, Design) er en årlig, amerikansk konferanse som opprinnelig begynte i 1984.

Fra Global Research, publisert 1 januar 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Dr. Hänsel er psykolog og pedagog.
Orginalartikkel: Henry Kissinger and Bill Gates: The “Secret Agenda” of the So-called Elite and the COVID mRNA Vaccine. “Reducing World Population”?

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Hvor lenge har NRK tenkt å preike piss om «long covid», skam på dem som publiserer våset. Forbannelser på alle involverte.
  Infeksjonsmedisiner kaller de seg, skjønner ingenting, og svaret på gåten er så lett å løse. Vil ikke.
  Spyl diplomene hengende på veggen i dass; de er ingenting verdt og like lite som de som opprettholder løgnen, dem unner jeg en skjebne som ikke bør komme på trykk.
  Hyklernasjonen Norge er den treigeste og feigeste. Å ikke gå i takt er de pisseredde for.

  Svar
 • Tankegodset bak er som følger: Vi blir etter hvert alt for mange på planeten. Alt som bidrar til en reduksjon hjelper derfor menneskeheten til å unngå kriger i en tid der ABC-våpen truer hele Tellus’ livsgrunnlag.

  Avliving kan administreres på ulike måter. Foretar vi oss ingenting, vil total krig med påfølgende sykdom og sult gjøre jobben. Da kan det imidlertid bli utrivelig også både på Manhattan og i Davos. Det beste er derfor i første rekke at de svakeste, uproduktive eldre, syke og andre useless eaters får hjelp til å avspasere. At også yngre mennesker stuper om er å anse som collateral damage.

  Får du målgruppene selv til å stå i kø for «hjelp» er mye vunnet. At myndigheter og private hjelpeorganisasjoner betaler for gildet er ekstra-bonus. Mediene er jo under full kontroll og holder derfor klokelig kjeft.
  Hva kan gå galt liksom..?
  PS.
  Neste medisin-runde bør dessuten generere sterilisering. Kastrering er aktfor krevende.

  Svar
 • Alle bør lese den hoderystende beretningen til begravelsesmannen John O`Looney. Her fremkommer det med all tydelighet hvordan den såkalte koronapandemien var en oppkonstruert greie – med kun ett mål for øyet; å få flest mulig til å ta en dødbringende «vaksine»…..https://davidicke.com/2023/12/21/open-letter-from-uk-funeral-director-john-olooney-to-the-covid-enquiry/

  Svar
 • Killer Gates har jo også uttalt offentlig at med «godt» helsevesen og «vaksiner» kan «vi» redusere verdens befolkning med opptil 15%.
  «Tenketanken» til NATO – Deagal kom med en beregning av Den Vestlige «Siviliserte» Verdens befolkning etter 2025, den oversikten viste en reduksjon med opptil 50% (etter hukommelsen) i flere NATO-sfære land. Tilfeldig selvfølgelig, eller?
  I følge Bibelen og andre slike tekster sies det at Djevelen ovenfor Gud måtte gå med på å fortelle oss mennesker på forhånd hva han hadde tenkt å gjøre, før han kunne utføre faenskapet sitt.
  Se på Hollywood filmer, hvor bland annet dystopiske «fremtids-scenarier» er svært populære, Zoombiene går rundt og spiser og biter de renblodede, noe lignende det som skjedde rundt de uvaksinerte og «mobben», en viss likhet, men værre skal det nok bli.
  Grønnpissingen som nå skal føre til kollaps av samfunnene, sees igjen i de dystre «Aftermath» filmene som Hollywood spyler ut med jevne mellomrom. Heldigvis ser det ut til at vi er blitt kvitt «pandemien» med HoloCa$h filmer hvert evige år, der har de gitt opp ser det ut til. Og det bringer meg også frem til hvem Satans største hjelpere på denne kloden er; De falske jøder, de konverterte khazarer fra Ukraina og innenfor. De styrer absolutt alt her i det «siviliserte» vest, (S)media, Big Pharma, Big Money, Big Weapons, Big Politics osv. De har sneket seg til styringen i de fleste land, hos oss har de «Stjernetåka» Støre og «Kakemonsteret» E. Solberg, EU bør vel ikke nevnes engang, heller ikke USA eller Isis, Ra og El (eldgamle «guddommer» fra Babylons tid).
  Hvis man undres på om noen er av den konverterte klanen er første sted å begynne undersøkelsen på https://www.jewishgen.org/. Ikke en garanti, muligens må litt mere undersøkelse til, men noe ganger er det så opplagt at man kan ta «deres «egen genbank for «god fisk» uten videre.
  «Jødeparagrafen» i grunnloven må tas frem og pusses til den skinner, skal Norge noensinne (igjen) bli det landet det var og hadde mulighet til å bli. Ingen Jud1 i bank/finans, ingen Jud1 i politikk eller offentlig styring, ingen Jud1 i kjøp/salg.
  Først da kan vi leve lykkelige og bli gamle i landet.

  Svar
 • Northern Light.
  5 januar 2024 18:07

  Tidligere Gates-vaksineforsker spår kraftig befolkningsnedgang: «opptil 30-40 % i land med en fullvaksinert befolkning».

  Av Ethan Huff.
  Ødeleggelsen av folkehelsen så langt fra covid»vaksine»-kampanjen, er bare den første runden i en serie av grusomheter som fortsatt snart kommer. Tidligere Gates Foundation-forsker og vaksineekspert Dr. Geert Vanden Bossche, snakket med etterforsker Steve Kirsch denne uken om dette, hva verden kan forvente i nær fremtid ettersom covid fortsetter å forvandle seg og overliste injeksjonene.

  «Mutasjonene er ikke lenger begrenset til piggprotein, noe som indikerer økt aktivitet av CTL-er (cytotoksiske T-celler), og den CTL-aktiviteten er ansvarlig for nedgangen av T-celler, som faktisk øker de nøytraliserende antistoffene som forhindrer virulens», sa Bossche til Kirsch om de nyeste mutasjonene som ble oppdaget. Du husker kanskje at før massevaksineringen startet under Operasjon Warp Speed (under Trump), advarte Bossche om at det å bruke en en såkalt «vaksine» midt i en «pandemi» var en veldig dårlig idé, spesielt på grunn av dette.

  «Til syvende og sist vil denne utviklingen uunngåelig føre til fremveksten av en svært virulent variant som vil forårsake bølger av sykehusinnleggelser, og alvorlig sykdom i land med full- vaksinerte befolkninger- selvfølgelig alltid bare i fullvaksinerte land,» understreket Bossche, om hvordan dette fenomenet ser bare ut til å skje i industriland med fullvaksinerte befolkninger.
  «Etter min mening er det vi vil se noe helt enestående når det gjelder omfanget av sykelighetsbølger og dødelighet».

  (Relatert: På slutten av 2022 advarte Bossche om at en ende-på-verdens situasjon er under utvikling, der millioner av «fullvaksinerte» mennesker til slutt vil miste livet, noe som fører til en masseutryddelse).

  Innen 2032 vil vi se «skarp befolkningsnedgang».
  På spørsmål fra Kirsch om detaljer om hva dette «helt enestående» fremtidige fenomenet vil innebære, spekulerte han i at fra en tredjedel til nesten halvparten av alle mennesker vil dø som et resultat av hva covid-»vaksiner» gjorde med immunitet og folkehelse. «I noen av de mest fullvaksinerte populasjonene, ville jeg ikke bli overrasket over at vi får en alvorlig desimering av befolkningen, i noen populasjoner kanskje opptil 30 eller 40 prosent», sa Bossche.

  Armstrong Economics’ Martin Armstrong sier at hans egen datamodell varsler en «skarp befolkningsnedgang» i 2032 og utover. Denne prognosen er kanskje basert på agendaen til milliardæren eugeniker Bill Gates, for han ønsker å redusere den globale befolkningen massivt i takt med sin avdøde fars avfolkingsplaner. «Hans far gjorde det ved å opprette Planned Parenthood, som skulle overbevise kvinner om at det var deres rett å drepe babyene sine, og plassere dem i minoritetsbydeler, som noen mente var en rasistisk agenda». Dette handlet om å redusere befolkningen – ikke om kvinners rettigheter»,skriver Armstrong.

  I kommentarene skrev noen at kanskje global oppvarming og klimaendringer er dekkhistorier for økende dødsfall av covid-vaksiner og hva de betyr for den globale befolkningen. «Det vil bli skyldt på klimaendringer, russerne eller kineserne, hvit overherredømme, etc. og «elitene» vil bli helter i deres egne øyne», skrev en. En annen skrev at med så mange kriger som nå skjer, vil sannheten om alt det Bossche snakker om «bli glemt». «Krigen og sensuren vil bli brukt til å skjule dødstallene», sa en annen. «De vil si at folk døde av ‘covid’ eller ‘krig'».

  Fra Natural News, publisert 4 januar 2023.
  Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Former Bill Gates vaccine scientist predicts sharp population decline: “up to 30-40% in highly vaccinated countries”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mossads (Israels) likvideringer – vil de føre til motreaksjoner?

Vil vi få en global terrorkrig?

Forrige innlegg

Bærer USA skyld for menneskeliv som går tapt i Gaza?

Jeffrey Sachs: Blodbadet i Gaza er en geopolitisk katastrofe for USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.