POSTED IN Sverige, Virkelighetsforståelse

Har Sverige noen fordeler av allianse med land i vest som har som målsetting å ødelegge Russland?

Intervju med oberst MacGregor av svensk marineoffiser.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det svenske nettstedet Global Politics har et meget interessant intervju med Douglas MacGregor som er tekstet på svensk hvor utgangspunktet for intervjuet er hvilke fordeler Sverige har ved å slutte seg til Nato? Han intervjues av en svensk marineoffiser:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • «Har Sverige noen fordeler av allianse med land i vest som har som målsetting å ødelegge Russland?»

  Litt på siden:
  Hadde Norge noen fordeler av allianse med land som hadde som målsetting å ødelegge Libya ?
  – Bortsett fra at Stoltenberg fikk dette på CV’n sin, så han fikk jobben som sekretær?
  Det må ha vært andre fordeler også.
  Økonomiske og/eller lovnader om noe annet. De som driver med slektgranskning vet kanskje mer ?
  Bakmennene i USA/Israel har like liten altruistisk holdning til norske innbyggere som de har til ukrainske. – Eller taiwanske . ( Eller innbyggerne i Hiroshima/Nagasaki for den saks skyld. )

  Svar
 • Eric Kamov
  25 juli 2023 0:25

  Brilliant! . . . .

  Svar
 • Kanskje denne svenske familien vill inn i Nato?:
  Wallenberg-familien er en fremtredende svensk familie, Europas mektigste forretningsdynasti. Wallenbergs er kjent som bankfolk, industrimenn, politikere, byråkrater, diplomater og militære tjenestemenn. Wallenberg-sfærens eierandeler sysselsetter rundt 1 million mennesker, og omsetter for 154 milliarder dollar i året. Wallenberg-imperiet består av 16 Wallenberg Foundations, Foundation Asset Management AB (FAM), Investor AB, Patricia Industries og Wallenberg Investments AB.

  På 1970-tallet sysselsatte Wallenberg-familiebedriftene 40 % av Sveriges industrielle arbeidsstyrke og representerte 40 % av den totale verdien til Stockholmsbørsen. I 2011 hadde deres konglomeratholdingselskap, Investor AB, eierskap i omtrent 120 selskaper. I 2022 var dette tallet 330. I 2015 eide familien fortsatt en tredjedel av hele Sveriges børs, og deres nettoformue ble estimert til 250 milliarder euro ifølge Financial Times (eller 278 milliarder dollar ifølge CNBC)

  Svar
  • .Jan Zörlie
   25 juli 2023 15:14

   Det förste Bilderberger mötet ble vel holdt i Sverige og en av Wallenbergerne satt som leder i utvelgelsesrådet.Det var de som bestemte hvem som skulle inviteres.
   En wallenberg er styreleder i Nasdac.
   Noen sier at WEF betyr Wallenberg economic forum.
   Daniel Sachs som er bror til Fanny Sachs som igjen er gift med en Wallenberg sitter i styret til Soros open society.
   Og for de som ikke liker å se sammenhenger,Wallenbergfamilien kontrollerer telecom gjennom blant annet Ericsson.Telecom,altså telefon og datatrafikk kontrollereres av en eneste familie.Ingen etterretningstjeneste fungerer uten telecom.
   Når man driver på med koranbrenninger i Sverige,hvem önsker å skade Sverige,Irak truet med å nekte Ericsson å operere i Irak og flere fölger,muligens.
   ABB kontrollerer kraftindustrien.
   Det er sikkert mange her som mener koranbrenning er fint,og det er sikkert mange her som vil hyle opp om yttringsfrihet og ja,yttringsfrihet er viktig,men yttringsfrihet er ikke handlingsfrihet.Man kan liksom ikke brenne eller sabotere i yttringsfrihetens navn,men en god diskusjon bör alle tåle.

   Svar
   • .Jan Zörlie
    25 juli 2023 15:22

    Hvem har interesse av å isolere Sverige ?.Det kan synes som at mange önsker å klippe klörne på Sverige og Sverige,er ikke det Wallenbergsystemet ?.

 • .Jan Zörlie
  25 juli 2023 16:37

  The Ericsson report finnes nå på svensk.Den tar blant annet for seg at Ericsson betalte ISIS over flere år i bytte mot å fortsatt få lov til å drive sin informasjonsinnhenting i Syria,kamuflert som teleoperatör.
  Ericsson ga viktig informasjon til USA under USA,s krigföring i Irak.
  Hurra for den svenske nöytraliteten.
  Sverige og Norge liker å kalle seg humanitäre stormakter,hvordan fungerer det i praksis ?.Alle disse hjelpeorganisasjonene som går under fellesbetegnelsen NGO,s kravler og kryper overalt hvor globalistene har interesser,har dere hört det för fra politikerne !!!,vi må trygge norske /svenske interesser !.Hva slags interesser er det ?.Ja vi kan jo spörre oss om ikke Ericsson,ABB,LKab,Atla copco,ja alle atlaskompaniene.Så da korrumperer man de grådige og når de som synes at globalistene skal holde fingrene av fatet og ber de slutte å grabbe til seg av ressursene som tilhörer f,eks ett afrikansk land,da rapporterer NGO,erne om uro og opprör og til slutt sender vi fredstyrker for å sikre våre interesser.
  Det er faktisk det det hele handler om,la suverene land ifred,lev av egne kvaliteter og ressurser og hold fingra av fatet.
  Vi har altfor lenge levd ipå andres ressurser,denne kampen mot globalistene kan vippe begge veier,men det ser ut som globalistene taper.Men det er klart,når kjärligheten til penger er större enn humanisme,da kan den veien synes lang.
  Til sist,Ericsson er tiltalt i en massesöksmålsak i USA.Som direkte årsak til over 200 amerikanske liv gikk tapt i Syria grunnet Svensk finansiering.Den rettsaken er like rundt hjörnet.

  Svar
 • Godt Z.:

  » …og når de som synes at globalistene skal holde fingrene av fatet og ber de slutte å grabbe til seg av ressursene som tilhörer f,eks ett afrikansk land,
  ..da rapporterer NGO,erne om uro og opprör og til slutt sender vi fredstyrker for å sikre våre interesser.

  Det er faktisk det det hele handler om,la suverene land ifred,lev av egne kvaliteter og ressurser og hold fingra av fatet.

  …….Men det er klart,når kjärligheten til penger er större enn humanisme,da kan den veien synes lang.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kronikk:

Kanskje det er mennesket som ikke hører hjemme på jorden?

Forrige innlegg

Høringen som pågår i USA er full av politisk sprengstoff.

NRK glimrer med fullstendig taushet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.