POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Han er pip naken.

Nakstad påstår at en kliss naken keiser likevel har klær.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nakstad og keiserens nye klær

Av Redaksjonen

Når gutten sier at keiseren ikke har klær, så innser folk at han har rett. Slik er det ikke med Espen Nakstad. Han insisterer på at keiseren har klær. Selv om vi ser at han er kliss naken.

Innlegget er hentet fra hemali.

Meningsytringen er skrevet av Margrethe Salvesen, og ble først publisert på hennes Facebook-side.

Margrethe Salvesen Zivcic i mørk jakke, rød vegg i bakgrunn

På samme måte insisterer Nakstad nå på at økt dødelighet og økte sykehusinnleggelser ikke har noe med vaksinen å gjøre.

Dette til tross for årets tall fra SSB, referert av NRK:

“Tall fra Statistisk sentralbyrå viser en dramatisk økning i dødeligheten i Norge i 2022.

Hittil i år er det registrert 3250 flere dødsfall enn i samme periode i 2019, noe som gir en overdødelighet på over 10 prosent.”

Også dette har en naturlig forklaring, mener Nakstad.

“– Totalt er det registrert over 4000 koronadødsfall i Norge. Veldig mange av disse har kommet i år, og det vil gjøre utslag på dødeligheten, sier Nakstad.”


Norsk professor: – Eksperimentell genterapi uten god forskning.
Hemali siterte immunolog Charlotte Haug på at det er for mange ubesvarte spørsmål om vaksinene. Få timer etter publisering, ble videointervjuet fjernet fra YouTube. Se det her.


Eldrebølge og befolkningsvekst, sier Nakstad

Klart Nakstad febrilsk må finne på alle andre forklaringer enn vaksinen på økt dødelighet. Korona er én av dem. Er det logisk når 90 prosent av befolkningen er vaksinert mot korona? Var det ikke denne injeksjonen som skulle redde oss?

– Klart Nakstad febrilsk må finne på alle andre forklaringer enn vaksinen på økt dødelighet.

Eldrebølge og befolkningsvekst, oppgir Nakstad også som årsak til økt dødelighet i NRK-intervjuet.

Som om befolkningsvekst og eldrebølge kom som troll av eske de siste månedene!

Beklager Nakstad, men det er en stund siden vi sluttet å tro på julenissen.

Dødeligheten har økt kraftig i flere europeiske land. (Foto: Eurostat)

Etter vaksinering ble Det en ny klinisk hverdag. Lege Sjur Even Aunmo.

Enkelt regnestykke

Når det gjelder press på sykehusene nå, kan vi ta et enkelt regnestykke:

Hvis de 60 000 med innmeldte bivirkninger etter korona vaksinering har havnet på sykehuset det siste året, så blir vel det 100 flere innlagte daglig i 600 dager, Nakstad? Altså over cirka to år. Ergo en økning på 100 per dag, slik den bekymrede legen i NRKs artikkel sier.

Nakstad ville selvfølgelig innvendt at ikke alle de 60 000 havner på sykehus. Til det vil vi svare at tallet på 60 000 bare en liten prosent når det gjelder reelle vaksineskader. Det reelle tallet på nordmenn med vaksineskader er nok langt høyere.

Det bygger vi blant annet på en studie fra Harvard University, USA, som viste at registreringen av vaksine-skadde bare fanger opp mellom 1-10 prosent av de reelle skadene. Studien er fra VAERS registrering i USA, som tilsvarer det norske Legemiddelverket.

En innrømmelse betyr over og ut

I Norge er det nok også uendelig mange, både dødsfall og sykehusinnleggelser, som ikke har blitt registrert som vaksinerelatert.

Klart Nakstad ikke kan innrømme at folk blir syke og dør på grunn av Covid -19 vaksinen. Det ville bety over og ut for ham. På alle måter.

Hvis Nakstad har problemer med egne tall og regnestykket for dødelighet og sykdom, så har Jan Terje Voilaas gjort en glimrende oppsummering i det han kaller “Åpent brev til Camilla Stoltenberg”.

– Klart Nakstad ikke kan innrømme at folk blir syke og dør på grunn av Covid -19-vaksinen. Det ville bety over og ut for ham.

Finn fram kuleramma, Nakstad

Du kan bare finne fram kuleramme, Nakstad, og regne litt på hvor mange av dine norske medmennsker du har skadet ved å pushe sprøyter med fatale konsekvenser. Blodpropper, slag, hjertebetennelser, blødninger og dødsfall.

Vi vet alle nå at Keiser Nakstad er tatt med klærne av, eller buksa nede, om du vil.

Du har mye å svare for, Nakstad. Konkurser på grunn av absurde nedstengninger. Ødelagt psykisk og fysisk helse for barn og ungdom. Karantener, reiseforbud, avlyste familehøytider, avlyst 17.mai og jul. Splittelse av familier og venner. Og aller verst: dødsfall, sykehusinnleggelser og ødelagt helse.

Vi glemmer aldri.


“Flere blir syke og dør – lege slår alarm”, meldte NRK 26.10.22. Hemalis journalist Guro Skjelderup var torsdag i kontakt med allmennlege Sjur Even Aunmo for en kommentar.

– Våren 2021, da man var ferdig med å vaksinere på sykehjemmene, og mine pasienter ble vaksinert, satt jeg ofte sent ut på kveldene og skrev bivirkningsmeldinger.

– Folk begynte å komme med uvanlige sykdommer. Blødningsforstyrrelser, hjerteproblemer og slag blant relativt unge mennesker var noe av det som dukket opp. Det ble en ny klinisk hverdag, forteller Aunmo.

– Det ble en ny klinisk hverdag etter vaksinasjonen startet, forteller allmennlege Sjur Even Aunmo.

Reagerer

Aunmo reagerer på at Nakstad kan hevde at “hittil er det ikke registrert noen overdødelighet, men vi har sett noen milde bivirkninger, som var forventet”.

I 2013, tre år etter svineinfluensaen og vaksinering med Pandemrix, var status 1056 meldinger om alvorlige bivirkninger og 17 dødsfall. Den gang karakteriserte FHIs Preben Aavitsland det som ” den mest alvorlige vaksinekatastrofen i moderne tid”.

– Den siste bivirkningsrapporten fra 22. september viser 6884 meldinger om alvorlige bivirkninger og 265 dødsfall etter koronavaksinering, sier Aunmo.

– Man må regne med at folk ikke rapporterer bivirkninger.

Underrapportering

Han peker videre på at sannsynligheten for underrapportering er stor.

– Man må regne med at folk ikke rapporterer bivirkninger. Det er ikke alle som har eller tar seg tid til det. Studier på slik registrering viser underrapportering i det mangedobbelte. For mange er det nok heller ikke enkelt, særlig for eldre, å bruke det nettbaserte meldingssystemet. Løsningen kan bli å gå til fastlegen, men fastlegen er ikke alltid så lett å få tak i. Fastlegen får heller ikke noe betalt for å melde inn bivirkninger, og det tar en stund å fylle ut en slik rapport, påpeker Aunmo.

Aunmo ønsker ikke å spekulere i hva overdødeligheten skyldes. Han mener at solid forsking må til for å avdekke eventuelle årsakssammenhenger.

– Dette burde vært avdekket i skikkelige studier før første vaksine ble satt.

Kilder:

 1. https://www.nrk.no/osloogviken/flere-blir-syke-og-dor_-_-koronavaksinen-er-ikke-arsaken_-sier-espen-nakstad-i-helsedirektoratet-1.16155252
 2. https://red-legemiddelverket.hn.nhn.no/Documents/Bivirkninger%20og%20sikkerhet/Rapporter%20og%20oversikter/Koronavaksiner/20220922%20Rapport%20over%20meldte%20bivirkninger%20av%20koronavaksine.pdf
 3. https://doi.org/10.2165/00002018-200629050-00003 Under-Reporting of Adverse Drug Reactions
 4. https://doi.org/10.1007/s002280050498 Under-reporting of adverse drug reactions Estimate based on a spontaneous reporting scheme and a sentinel system
 5. ISBN 9780943818337 Stephens, MDB. Detection of New Adverse Drug Reactions, ss. 1
 6. https://doi.org/10.2165/00002018-200427070-00004 Evaluation of the Extent of Under-Reporting of Serious Adverse Drug Reactions
 7. https://stacks.cdc.gov/view/cdc/13491 Surveillance for safety after immunization; vaccine adverse event reporting system (VAERS) – United States 1991-2001
 8. 10.1001/jama.1989.03430210060031 Mandatory Reporting of Infectious Diseases by Clinicians
 9. https://doi.org/10.1016/j.vaccine.2020.12.046 Myopericarditis after vaccination, Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), 1990–2018
 10. https://vaers.hhs.gov/data/dataguide.html Guide to Interpreting VAERS Data
 11. https://doi.org/10.1016/S0029-7844(97)00128-2 Underreporting of maternal mortality in The Netherlands
 12. https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2953 How significant is the Ventavia scandal?
 13. https://doi.org/10.1136/bmj.n2635 Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial
 14. https://www.bmj.com/company/newsroom/editors-call-for-covid-19-vaccine-and-treatment-data-to-be-available-for-public-scrutiny/ Editors call for covid-19 vaccine and treatment data to be available for public scrutiny
 15. https://www.cdc.gov/vaccines/acip/recs/grade/covid-19-moderna-vaccine.html Grading of Recommendations, Assessment, Development, and Evaluation (GRADE): Moderna COVID-19 Vaccine
 16. https://covid-nma.com/vaccines/variants/ Covid-19 vaccine effectiveness on variants of concern 
 17. https://covid-nma.com/vaccines/index.php?search_by=1&search_input=1273&submit=Validate#moteur_recherche Covid-19 vaccine effectiveness 
 18.  https://www.legeforeningen.no/contentassets/38c9255c40cc4f11b7ccf69b79d82dbb/vaksinasjon-og-svangerskap.pdf Vaksinasjon i svangerskap og ammeperiode
 19. https://www.nrk.no/livsstil/_-en-medisinsk-katastrofe-1.10880384
 20. https://legemiddelverket.no/nyheter/bivirkninger-av-vaksiner-hva-lerte-vi-av-pandemien-i-2009#ble-det-meldt-noen-d%C3%B8dsfall?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Jeg finner det faktisk horribelt og totalt uansvarlig at ansvarlige myndigheter, helsemyndighetene, Nakken og hans ansvarlige i FHI ble tillat å promotere og deretter injisere millioner av Nordmenn med en totalt uprøvd falsk vaksine !

  Man kan hevde hva man vil om denne «Vaksinen» men en vaksine er det ikke og vil heller aldri bli det, fordi det i hovedsak er injeksjon av et ukjent kunstig RNA som vil omdanne kroppen din til en vaksinefabrikk som ingen og da mener jeg INGEN hverken kan eller har muligheten til å kunne forstå konsekvensene av ! – (Minst av alle Nakken og Camilla)

  Det er simpelthen umulig å kunne utelukke alle bivirkningene og sikkerhetsproblemene disse inokulasjonene representerer for kroppen vår !
  Vi er nok mer kritiske til et nytt produkt når vi for eksempel kjøper en ny bil.
  Dessuten – En ny bil varer vanligvis ikke livet ut – men det skal DU

  Hvordan ble vi så NAIVE?

  Ha en God Dag

  Svar
  • Som alle andre i «helsevesenet» og befolkningen for øvrig ble jeg innkalt til å få «smake» på denne Coronavaksinen. – Utarbeidet da en liste over spørsmål jeg forlangte svar på før en injeksjon.
   Ingen av disse ble besvart, – jeg fikk kun til svar at dette var noe jeg trengte både for min egen og andres del ! – Basert på hva da og hvilke erfaringer var spørsmålet mitt. Det ble tyst ;) !

   Jeg ville selvfølgelig aldri ha utsatt meg for denne i utgangspunktet, men testen min avslørte kun det jeg allerede visste og som ALLE burde ha betvilt og forstått !– Kunnskapen om denne «vaksinen» – Den var lik 0 !

   Synn

   Svar
 • Espen Nakstad naken? Spar meg for synet! Please. Ille nok påkledt.

  Svar
 • Jeg kan knapt forstå hva du mener, han fremstår jo som den reneste barnerumpen med sitt glatte fjes, resten står nok i stil, helt sikkert. …. det får holde.

  Jaja – iblant er ironi på sin plass, ikke nødvendig å utbrodere. Akkurat som Støre, han lar seg avsløre idet kan skotter (akkurat som var han på jakt for å fange rotter,når han ser mørkt bort på Vedum som aner fred og ingen fare, forberedt seg som han har på Støre-(svare-t). (illustrasjon – du har nok sett den – avslørende fra tosken som vet å jatte med – ref. den rett så alvorlige, dødelige libyabombing- affæren)

  Vasallstat-tro de alle sammen med vekt på Olje-/Stats-/næringsministeren. Ikke fritt for at jeg spyr av fremtoningene. Ja til en annen her ….. totalitære noksakter som selger landet inkludert befolkningen..

  Når så man en minister som talte Rom midt i mot.

  Svar
 • Stemmer det at han har tjent seg søkkrik på import av masker (eller hva det var)?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er slutt på det grønne skiftet i Tyskland.

Vindmøllepark erstattes av kullgruve.

Forrige innlegg

Krigspropagandaen blinder oss.

Vi ser ikke kjeltringene midt blant oss.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.