POSTED IN Helse

Han beviste at PCR-testen var svindel.

Ble Tanzanias tidligere president myrdet?

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tanzanias president John Magufuli beviste tidlig at PCR-testen var falsk

Det nøyaktige tidspunktet for opptak av denne videoen er ikke klart, men den ble lagt ut 11. oktober 2020. Magufuli forsvant fra offentligheten 27. februar 2021. Magufuli ble offentlig erklært død, angivelig av hjertesykdom, 17. mars 2021.

Han benektet alvorlighetsgraden av COVID-19 og ydmyket maktene ved å briljant og humoristisk bevise at testene er søppel.

Han tok prøver fra potepotefrukt, en geit, lakserolje, noen andre tilfeldige emner og sendte det til et offisielt laboratorium. Mange tester var positive, som beviser at testene var svindel (og det er de fortsatt).

Med tanke på konteksten tror mange Magufuli ble myrdet.

Forsidebilde: Av Tanzanias tidligere president. Fra Wikipedia: John Pombe Magufuli var en tanzaniansk lærer og politiker som var landets femte president fra 2015 til sin død i 2021. Wikipedia

Vi noterer oss at Wikipedia ikke engang nevner at dødsfallet er omstridt ved at mange mener han ble myrdet på grunn av sin motstand mot PCR-testen og mot alle pandemitiltakene.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Og kanskje var han en viktig bidragsyter til at motstanden mot injeksjonene ble så stor på det afrikanske kontinentet?
  Var det ikke dette kontinentet som ‘ verdenssamfunnet’ skulle redde fra denne forferdelige ‘pandemien’, gjennom å dele ut tester og injeksjoner?
  Så ble det kanskje Magufuli som reddet ‘ det stakkars’ Afrika fra denne ‘hjelpen’ fra vesten. ( Lik tidligere vestlig ovenifra & nedad-‘hjelp’ i Afrika.)
  Og ødela mye av opplegget, slik at det (allikevel) BLE en referansegruppe man kunne sammenlikne det gjennom-injeksjonerte vesten med.

  Svar
  • John A. Gundersen
   21 april 2023 15:29

   Verden trenger å reddes fra Vesten!

   Svar
   • Helt enig John, men jeg tar rådet til en kinesik krigsherre «The wise worrier avodis the batle» og jeg gjør det med å reise fra vesten og flytte til et land som ikke vil ta etter vesten, håper flere vil gjøre det samme så vesten bryter sammen.

  • wasan Totland
   12 november 2023 21:12

   Svingalta sendte da også penger for at afrikanerne skulle få disse jabene. Jeg må innrømme at jeg ikke husker hvor mye.

   Svar
 • Masker, PCR tester og Covid Vaksiner !

  Det å benytte masker mot ethvert virus har alltid vært meningsløst og de fleste om ikke alle vaksiner mot div infeksjoner / forkjølelser er stort sett svada fordi disse virusene muterer alt for raskt til at de i noen grad kan anses som effektive (gjelder også vår kjente influensa). Unøyaktigheten til PCR testene likeså, disse var /er også en «svindel» etter alle biologiske standarder !

  Vaksiner eller ikke, ditt naturlige immunsystem vil alltid være det eneste virkelige forsvaret i kampen mot et hvert virus. Vi har vel alle forstått det nå at Big Pharma har ambisjoner om å erstatte all naturlig ernæring og vitaminer med patenterte stoffer som ikke hører hjemme i kroppen vår, og i de fleste tilfeller kan disse klassifiseres som gift ! Det finnes faktisk ingen patenterte virus «medisiner» som virker bedre enn kjente nødvendige vitaminer !

  Grunnen til at vaksiner ikke kan eller vil fungere etter sin hensikt er at injeksjon av disse «vaksinene» I armregionen (Deltamuskelen) ikke på noen måte hverken kan eller vil stimulere det forsvaret vi trenger ved en infeksjon ! Det som til en viss grad kan og vil fungere er en viss slimhinneantistoffrespons i de øvre luftveier ; – nese, munn, svelg og dessuten tarmkanalen, det er der de vil være nødvendige for å nøytralisere virus før de kan komme inn i cellene våre og replikere.
  Men der er de faktisk helt fraværende !

  Man kan utrede effektiviteten av disse Covid vaksinene i det uendelige men de vil for ALLTID være en løgn da de injiseres på feil sted, de er dessuten 100 % avhengig av vårt originale immunsystem (TH1) som faktisk ødelegges eller svekkes ved overproduksjon av antistoffer (TH2), samt at en for stor produksjon av antistoffene i seg selv kan skade kroppen på utallige måter, (leddgikt etc,) !
  Dette er kjent biologisk viten !

  Så var det disse spikene da – disse vil være dødelige i mange tilfeller da de utvilsomt trigger blodpropp og det som verre er. Etter alle biologiske standarder både kan og må disse Covid vaksinene klassifiseres som et biovåpen ! . Hva ellers?

  God sommer

  Svar
  • Siterer i denne forbindelsen Kary Mullis !
   Vinner av Nobels kjemipris og oppfinner av PCR-testen.

   «PCR testene er alle basert på ting som er usynlige – og resultatene er på en måte utledet.
   PCR er atskilt fra det, – det er bare en prosess som brukes til å lage mye av noe ut av noe.
   Det er det det er !
   Den forteller deg ikke at du er syk, og den forteller deg ikke at tingen du endte opp med virkelig kom til å skade deg eller noe sånt »

   Gjentar ;
   Det er bare en prosess som brukes til å lage mye av noe ut av noe !
   Og det er vel definisjonen av dette med PCR testen ! Det er en subjektiv betraktning, i motsetning til sykdomstegn eller kliniske funn !

   Kary Mullis døde beklageligvis av lungebetennelse bare tre måneder før starten av denne Covid-pandemien.
   Han hadde nok aldri godkjent bruken av denne til å påvise Covid !

   God Sommer

   Svar
 • Jeg har forsökt å teste med melk og med appelsinjuice og resultatet var at juicen var syk.Det er bare å kjöpe test på apoteket,så vil dere selv få se.

  Svar
 • Ja, president Magufuli vart truleg myrda fordi han var folkets mann.
  Geniale morosame pcr-testar. ‘Geitene må i isolasjon’.
  Han jaga WHO ut av landet, men den nye presidenten inviterte straks WHO tilbake.
  (Magufulu var også negativ til ugunstige handelsavtalar med Kina.)

  Svar
 • wasan Totland
  12 november 2023 21:18

  Halve villreinstammen ble avlivet på Hardangervidda på grunn av tvilsomme metoder og nå skal de nekte jakt på resten. 20 prosent av eggleggende høns skal nå avlives i Sverige på grunn av denne testen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mariupol v/Azovhavet sommeren 2023:

Nesten alle regnet seg som russere.

Forrige innlegg

Har det med hvor de flykter fra?

Hvorfor behandles flyktninger ulikt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.