POSTED IN USA, Økonomi

Goldman Sachs:

USA får sitt største fall i historien.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er ikke mer enn ti dager siden finansbanken Goldman Sachs varslet at USA står foran et fall i bruttonasjonalprodukt på 24 prosent. Det er allerede gammelt. 30. mars gikk finansgiganten ut med en revidert prognose. Den sier at USAs BNP vil falle 9 prosent i første kvartal og 34 prosent i andre kvartal! Dette er et tre ganger større fall enn det største fallet i moderne statistikk, skriver banken.

Arbeidsløsheten er nå offisielt 9 prosent (den reelle ledeigheten er vesentlig større), og det ventes at den vil bli minst 15 prosent i andre kvartal. Goldman Sachs regner med at tallet på arbeidsløse steg med 2 millioner til 5,5 millioner bare fra 22. til 28. mars 2020.
______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
______________________________________________________________________________

April måned 2020 tegner til å bli den mest brutale måneden i USAs økonomiske historie med et fall i bruttonasjonalprodukt med et tosifret prosenttall. I en tidligere artikkel på steigan.no skrev vi: Oljekollaps og aksjekrakk – skalk lukene, dette kan bli verre enn finanskrisa.

Det var ingen overdrivelse. Dette blir åpenbart langt verre enn finanskrisa. Det blir ikke bedre for USA av at det dramatiske fallet i oljeprisene har stukket et digert hull i den ballongen som heter skiferoljeproduksjon. Denne industrien har aldri tjent penger, og med de prisene som gjelder nå er det snakk om et konkursras av dimensjoner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  1 april 2020 8:43

  Dette løser USA elegant ved å trykke opp nye dollarsedler. Så lenge narkohandel, mafia handles med olje, og folk i den tredje verden fortsetter å tro at US$ er kjekt å ha, går dette helt fint – selv om dollaren knapt er verdt papiret det står skrevet for. Når så dollaren går i skogen, tipper jeg de fortsatt har klar «Amero» i kulissene og gjør som Tyskland etter krigen: kvitter seg med gjelden.

  Svar
 • Tor Larsen
  1 april 2020 19:10

  Dette blir adskillig verre enn som så, for den egentlige makta bak USAs makt kan ikke la en framtidig erkjennelse av at årsaken til denne finanskrisa var en gedigen overvurdering av Coronavirusets alvorlighetsgrad, få stå åpen for kritikk og politisk forfølgelse. De planlegger med all sannsynlighet noe større og mer ansvarsfraskrivende:
  1) Mike Pompeo kaller alle USAs borgere «heim ins Reich.» https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/coronavirus-update-us-travel-flights-home-return-pompeo-trump-a9438516.html
  2) Pentagon beordrer alle stabsmedarbeidere under jorden i de atomsikre bunkerne i Colorado: https://thenationalsentinel.com/2020/03/30/pentagon-orders-essential-staffers-to-deep-underground-bunker-as-pandemic-broadens-across-u-s/
  3) USAs president aktiverer over en million reservister med sanitetsutdanning https://www.naturalnews.com/2020-03-29-prepare-for-war-trump-activates-one-million-military-reservists-coronavirus.html
  Ingen bør tvile på at de er villige til å utløse andre og hvilke virkemidler som helst. Det kan bety krig, mest sannsynlig via enda en falsk flagg aksjon.

  Svar
 • sunhunter61
  1 april 2020 20:49

  USA står for fall.
  Kina overtar.
  Og da blir alt så meget bedre?

  Denne artikkelen bærer litt preg av skadefryd, og i og med at USA er ganske blærete på den internasjonale scene, er det til en viss grad forståelig.

  Men de bakenforliggende årsakene til hvorfor landet er på fullt fart utfor er kanskje litt mer ubehagelig å diskutere? Da møter vi mye oss selv i døren.
  The Hart-Celler-act i 1965 som fjernet landets europeiske fundament.
  Roe v Wade rettssaken i 1973 som åpnet alle abort-slusene.
  Dramatisk økning i skilsmisser og oppløste familier.
  Masseinnvandring av landets suverent mektigste etniske gruppe fra 1880 årene. De holder et jerngrep på hele deres politiske system.
  Federal Reserve i 1913 og penger med stadig mindre egenverdi.

  Listen kan lages mye lengre…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Politikus:

Makta vil bestå. Rettighetene vil innskrenkes.

Forrige innlegg

Venezuela:

USAs kupp-president har tapt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.