POSTED IN Endring av politikken, Økonomi

Globalistene vil ha full kontroll over deg og pengene dine.

Mikroimplantat på kroppen kan bli lommebok og identitetsbevis.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tidligere WEF-medlem: Globalister vil at alle skal ha et mikrochipimplantat for digital ID og digital valuta.

Av Adan Salazar.


Den globale eliten planlegger å tvinge befolkningen til å få implantert mikrobrikker under huden for å kunne få tilgang til digitale valutaer, Universal Basic Income (UBI) og andre tjenester, ifølge den tyske økonomen Richard Werner.

Werner, som er en tidligere WEF ‘Global Leader for Tomorrow’ ble varsler, advarte mot de nye teknologiene under en debatt i fjor på International Science Summit 2022. Han sa at WEF vil vise folk hvordan en sentralbanks digital valuta (CBDC) ville se ut, fordi den involverer et implantat under huden på størrelse med et riskorn.

«Og det riskornet er hele lommeboken din?» spurte en intervjuer Werner. Han svarte: «Ja, det er din digitale ID, lommeboken din, det kan være passet ditt og husnøkkelen din».

InfoWars rapporterer: Werner fremhevet RFID-teknologier på debet- og kredittkort, som lar data overføres med at kort beveges over en betalingsterminal, tilvenner folk til gradvis å akseptere «kontaktløse» teknologier som en hverdagslig del av livet.

«Det vi fant med debetkortene eller kredittkortene våre er at de allerede nå har flyttet til systemet i RFID-brikker, RFID-teknologi hvor du bare beveger kortet. Kontaktløs», beskrev Werner. «Det styrer oss i retning av at du i fremtiden bare vil bevege hånden over terminalen fordi du har mikrochip-implantatet under huden».

«De vil ufarliggjøre det som mye lettere å bruke, bare beveg hånden over betalingsterminalen, og du har betalt, og du behøver ikke stå i kø så lenge ved kassen. De vil si at du kan miste kortet ditt, og noen kan stjele kortet ditt. Ville det ikke vært fint om du ikke kunne miste det, og ingen kunne stjele det?»

Werner sier at mennesker naturlig vil være tilbøyelige til å avvise slike invasive teknologier «fordi det er en krenkelse av menneskeverdet å faktisk implantere noe sånt under huden», men han sier at globalister er villige til å bruke UBI for å lokke og overtale befolkningen til å få implantater.

«Milliardærelitene har så langt ikke likt det. Men siden 2015 har de alle bifalt det. Jeg mener, alle de store milliardærene og World Economic Forum har sagt at dette er en god idé, universell grunninntekt. Vel, hvorfor plutselig, nå? For nå har vi teknologien for mikrobrikkeimplantat”, forklarer Werner.

WEF-medlemmet som ble varsler fortsatte med å forklare at covid spiller en rolle i mikrobrikkesystemet da det ga et behovet for en digital ID, informasjon som også vil «beleilig» kunne lagres på en implanterbar mikrobrikke.

Kommentar av oversetter:

For et par år tilbake, 2020, fikk Microsoft patentet på en teknologi som forbinder en microchip med digital valuta. «I dagens stadig utviklende teknologiske landskap blir skjæringspunktet mellom kryptovaluta og menneskelig energi en realitet. Microsoft, en banebrytende kraft i teknologiindustrien, har nylig fått patent, patentnummer WO2020060606, for et «kryptovalutasystem som bruker kroppsaktivitetsdata».

Får en spørsmål om dette fra fra folk som ikke er så teknologisk anlagte, er faktisk Åpenbaringens beskrivelse den beste og enkleste, enda den ble skrevet i Bibelsk tid:
Åpenbaringen kapittel 13: vers16-17.

«Og han lar alle, både små og store, rike og fattige, frie og treller få et merke på sin høyre hånd eller på pannen. Og for at ingen skulle kjøpe eller selge, uten den som hadde merket eller dyrets navn eller tallet på hans navn».

Åpenbaringen er en Bibelsk beskrivelse av endetiden, som mange vil mene verden går inn i i disse tider, og Gates er av mange beskrevet som Guds motstander. Dyrets tall er kjent for de fleste, og legg merke til patentnummeret, som foruroligende nok inneholder dem. Det ville vært interessant å vite hva oddsen er for det at dette er en tilfeldighet.

Fra InfoWars, publisert 18. October 2023.
Oversatt fra engelsk av northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Breaking: WEF Whistleblower Warns of Globalist Plan to Microchip Population.

Forsidebilde: iStock

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Jeg mener det var tidlig på 1990-tallet det figurerte noe lignende, at familien Rockefeller sto bak forslag at alle skulle chippes. Men så kom mobiltelefonen, og det viste seg at folk nå bruker denne til å spre informasjon om seg selv frivillig, så hvorfor kaste bort penger på å cippe folk?

  Digitale penger er interessant, for mange figurerer penger bare digitalt, et beløp på en konto, som kan disponeres av kontoeier. Men det er ikke nok for Sentralbanken å vite hvem som har hva. Den vil vite hvor hver eneste Bit-krone befinner seg i verden, hvem som eier den, hvem som eide den før, og hvem som mottar den.

  Slik får man full kontroll over pengeflyten til vanlige folk. Dette vil neppe gjelde de superrike, for de har i mange generasjoner klart å lure seg unna all kontroll, og har ingen planer om å slutte med det.

  Svar
 • En del bibelske profetier er i ferd med å oppfylles i disse dager: https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

  Vi går vanskelige tider i møte!

  Svar
 • ALLE NORSKE BYER SKAL BLI SMARTE BYER.

  …med mindre det norske folk snart tar til vettet og gjenerobrer kontrollen fra internasjonale monster-aktører.

  …hele den norske befolkning er i ferd med å miste alt, absolutt alt.

  …men majoriteten av landets befolkning er i koma.

  Agenda 21 er en «ikke-bindende handlingsplan fra 1992 av FN». Fine ord. Høres bra ut om man allerede er hjernevasket og lar seg forføre av glansbilder og lovnader fra elite-kontrollerte medier og informasjonskanaler.

  Hva er egentlig Aganda 21? Det er intet mindre enn en krigserklæring mot menneskeheten, iverksatt av FN…

  178 nasjoner signerte avtalen, under påskudd om å «bli grønn», og allerede i 2000 var flere av de involverte nasjonene kontrollert av G7, G20, WEF, WHO og flere NGO-er, samtlige kontrollert av uvalgte… og uten noen hensyn til å følge parlamentariske prosedyrer for lovendring.

  Gjennom Agenda 21 ble det utstedt kommunale instrukser i flere land angående restrukturering av de nasjonale myndighetene, og selv om det ikke var bindende avtaler så ble de adoptert av svært mange byer rundt om i verden. Den globale agenda…

  Du vil eie ingenting og være lykkelig…

  «Smarte» byer… 15-minutters byer er et dekke for datainnsamling for teknokrater som designer og driver disse byene.. Dette er anti-menneskelig tenkning…

  Narrativet om 15-minutters byer søker å lure deg under en maske om å redde planeten, gi deg trygghet og bekvemmelighet, men det er innseilingen til digital ID, sentralbankdigitalvaluta (CBDC) som tillater banker eller myndigheter å fryse bankkontoen din, om du skulle delta i en fredelig protest eller uttrykke dine uenigheter med myndighetenes politikk.

  15-minutters byene er ulver i fåreklær, ikke tro på det som blir sagt og skrevet i de elite-kaprede mediene døgnet rundt, som alle hevder å ha dine beste interesser i sinnet, vi har brent oss på det mange ganger tidligere.

  Vi har kontinuerlig overvåkning gjennom IoT (internet of things) i hjemmet, med 5G og LED gatelys ute, overvåkning og sporing av nær sagt alt vi foretar oss.

  Implementering av eksklusjonssoner og GEO-inngjerding for å begrense bevegelighet og reise, evne til å kontrollere adferd gjennom militærkontrollert energiteknologi; boligeiendom og bil-eierskap forbys, utkastelse fra bygd og landbruksområder for å samle mennesker i byer.

  Digitale pass blir kunngjort av FN, WEF, WHO er i de siste stadier av implementering – disse er tilknytted sosial kredittvurdering som fastsettes på grunnlag av din ettergivenhet og samtykker til myndighetenes direktiver.

  Disse passene kontrollerer alle tilganger og alle aspekter av livet. Digitale valuta implementeres for å gjøre slutt på kontanter og overvåke alle dine transaksjoner og forbruk. Din digitale valuta blir skudd av/på avhengig av din medgjørlighetsstatus.

  UBI (universal basisinntekt) er en godtgjørelse kontrollert av staten som tvinger deg til å samtykke ved å begrense tilgang på mat, penger, tjenester og utdanning, som vil tillate implementering av klimanedstengninger på enkelt vis, på vilkårlig grunnlag, og uten tidsbegrensning.

  Den faktiske agendaen til smartbyer er å overvåke og kontrollere alle og alt.

  Smarte byer er slutten på livet ditt, slutten på din mulighet til å ikke bare gjøre som du vil, men slutten på din vilje, dine tanker… Slutten på ditt liv, og begynnelsen på et nytt og verdiløst liv som en slave og robot, er liv som ikke er verdt å leve.

  De fleste forstår ikke situasjonen vi er i, men om du forstår hva vi står midt oppe i akkurat nå, har du to valg:

  1. Akseptere at du må gi avkall på alle dine drømmer om fremtiden, glem alle fremtidsplaner, glem tanken om et godt liv for deg, din familie, dine venner og ditt folk. I nær fremtid skal du leve (om du i det hele tatt vil overleve) i en dystopisk verden, kontrollert av de mest sinnsyke psykopatene verden noensinne har sett. Norske myndigheter spiller på lag med disse.

  2. Kjemp som om det hadde vært ditt liv og livet til alle du var glad i som stod på spill (for det er akkurat det som står på spill). Om kampen ikke vinnes, se valg #1…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Biden eskalerer Ukrainakrigen:

Vi legger nå til rette for at vi kan angripe dypt inne i Russland.

Forrige innlegg

Det er ingen grunn til å overraskes over Klassekampens havvind-støtte.

Avisa Klassekampen er i dag støttespiller for mer kapitalisme.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.