POSTED IN Agenda 30

Rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek:

Globalistene konstruerer kriser for å etablere en verdensregjering.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

«Klimaspørsmålet» og andre såkalte «kriser» er oppdiktede løgner for å etablere en verdensregjering der en elite hersker over alle andre. Det er det «Agenda 2030» egentlig handler om, ifølge den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

Det var under en konferanse hos R-CALF, USAs største storfehandelsprodusentorganisasjon, at den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek holdt en anti-globalistisk tale kalt «The Global War on Agriculture».

I Nederland, hvor hun kommer fra, har landets globalistiske politikere, med EU i ryggen, angrepet landbruket med påstanden om at de slipper ut for mye nitrogen.

Det er ren løgn, ifølge Eva Vlaardingerbroek. Det handler om noe annet.

– Nitrogenkrisen eksisterer ikke, sier hun. Det er et påskudd, det er løgn, nitrogenkrisen er en produsert krise, skapt av byråkrater i Haag og Brussel. Angrepet på Nederland er en del av en større global agenda, som dreier seg om få kontroll. Det er en typisk globalistisk strategi. De skaper en krise, det har vi virkelig sett de siste tre årene – og da sier de at løsningen på denne krisen er at folket gir fra seg rettighetene sine.

Og fristen som de «globale elitene» har gitt Nederland og andre land er 2030, noe som ikke er tilfeldig, alt skjer i regi av FN.

Det heter Agenda 2030. Det er en FN-agenda, og alle er en del av FN, hele verden. Den inneholder 17 såkalte bærekraftmål, fortsetter hun. Ser man nærmere på hvordan de ønsker å oppnå alt dette, kan alle med to fungerende hjerneceller forstå at dette ikke kan skje med mindre det skjer en aktiv omfordeling av goder, eiendom og våre rettigheter, som i praksis betyr utsletting av våre friheter og rettigheter.

Folkene bak dette ønsker å etablere en verdensregjering, en ny verdensorden, der de bestemmer hva vi spiser, når vi spiser, hvor vi reiser, når vi reiser, hvem vi møter og hva vi kan bruke pengene våre på. I utgangspunktet kontroll over hvert eneste aspekt av livene våre.

Så hvorfor retter de seg spesielt mot bønder?
De vil ikke at vi skal spise mat som gjør oss sterke. De vil at vi skal spise syntetisk kjøtt laget av Bill Gates. De vil at vi skal spise insekter, de vil at vi skal drikke soyamelk, slik at vi blir svake og lydige, så vi gjør som de sier og kjøper det de tilbyr.

Fra Swebbtv, publisert 19. oktober 2023.
Oversatt av Norhern Light fra svensk. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Rättsfilosofen: Globalistlögnarna ”skapar kriser” för att upprätta en världsregering

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • hun har skjønt og tør å si det

  Svar
 • Og det skjer her i norgre, hvor mange småbruk er nedlagt? Hvor mye kjøtt har vi på fryselager som vi ikke for solgt? Men vi importerer kjøtt fra , spesielt Tyskland , som ingen importerer sitt fra bla Argentina . Fryselagerene våre er fulle av kjøtt, ett problem med kjølelager er at de trenger elektrisitet

  Svar
 • Hun har skjønt ALT det hele dreier seg om. Nå må bare Russland knekkes og så religion. Da er NWO – «Dyret» – et faktum. De har imidlertid glemt et annet faktum. Nemlig at de er kulminasjonen av en universell rettssak der Konstruktøren er anklaget. Han har latt det hele gå slik at det for fremtiden ikke dukker opp nye utfordrere som mener seg berettiget til å innta Hans rolle som premissleverandør, rådgiver og lovgiver. For om Han ikke griper inn før menneskeheten ødelegger seg selv helt, ville det jo ikke være noe tilbake av Hans konstruksjon å redde. Et bombesikkert argument.

  Svar
 • Veldig klar og tydelig fakta jeg tror svært mange har forstått allerede

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ble brukt som påskudd for nedstengningene.

PCR-testen dømt som upålitelig av domstol.

Forrige innlegg

Aftenposten anbefaler krig.

Forbereder Norge seg på krig mot Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.