POSTED IN Globalisering

Globalisering

EU-politiker advarer mot «sekten» i Davos

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

World Economic Forum er en farlig «sekt» hvor milliardærer, politikere og media møtes for å bestemme hvilken agenda som skal implementeres. Det hevder den kroatiske MEP (parlamentsmedlem) Mislav Kolakusic fredag.

EU-parlamentariker Mislav Kolakusic er tilbake med ny flengende kritikk av globalistene. Denne gangen snakker han om World Economic Forums møte i Davos, som avsluttes i dag. (den 20. januar)

– Denne uken arrangeres det såkalte World Economic Forum, verdens farligste konferanse, i Davos i Sveits. Samlingen består av selskaper, milliardærer, lobbyister og politikere som ble valgt ved hjelp av pengene sine, sier han i en video på Twitter.

– Det er ingen større trussel mot rettsstaten, demokratiet og det frie markedet enn denne sekten, hvis private økonomiske interesser er viktigere enn menneskehetens interesser. Det er den største nettverksbaserte organisasjonen av konspiratorer som har satt dagsordenen de siste tiårene; krig, pandemi og den såkalte grønne omstillingen, som gjør milliarder av mennesker fattige rundt om i verden, mens de selv blir enormt rike.

Ifølge Mislav Kolakusic står disse «elitene» faktisk for onde ideer, og fordi de eier media og politikken, får de agendaen sin gjennom. – De kommer med ondsinnede ideer som så blir implementert av media og politikere de eier, fortsetter han.

De hevder selv at en globalisert verden er best styrt av selvvalgte multinasjonale selskaper, regjeringer og sivile organisasjoner. Tanken deres er: Vi velger selv, vi deltar ikke i demokratiske valg, men det er vi som styrer. World Economic Forum er per definisjon den største skaperen av korrupsjon i hele verden, et sted hvor de som har tusenvis av milliarder av euro, møter de som har politisk makt i sine hjemland i Europa og resten av verden.

Hvert år besøker dusinvis av politiske ledere Davos, for å ta i mot ordre om hva de skal gjøre i den kommende perioden. Og dette gjør de med glede, vel vitende om at deres karriere står og faller med denne sekten. WEF har tidligere avvist kritikken rettet mot organisasjonen, og avvist at den ønsker å etablere en «verdensregjering».


Fra swebbtv, publisert 20 januar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og Twitter-melding med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: EU-politiker varnar för ”sekten” i Davos

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Politikk, helsevesen og media er de frivillige, bestikkelige hoffslavene;
  de skjønner det gjerne først når det skjer hvor erstattelige de er, når de en dag behøves som «fall guy» og blir som småfisk som kastes over bord så lett som ingenting.
  Ellers er disse i psykopatsekten rede til å svike venner hvis det gagner dem selv, eller hvis det redder deres eget skinn,
  så de er egentlig i et rotterace en ikke behøver å misunne, hvor de går over hverandres lik hvis det passer.
  Hovmod står for fall, og med et sånt ekstremt hovmod blir fallet lett fatalt.

  Svar
 • Det har alltid vært problemer med div. mennesker som har penger & makt og samtidig tror de skal leve evig. De glemmer ofte at de vil smuldre opp som resten av oss og bli til støv !

  I mine øyne er de allerede støv fordi de aldri har skapt noget som har tjent menneskeheten, men kun dem selv den «fattige» tiden de lever og har levd på jorden. Hvis man undres over hvorfor menneskets genetiske koder og lover en gang i tiden ble «manipulert» av høyerestående vesener var det for å beskytte fremtidige generasjoner og skapelsen i seg selv mot fordervelse. Disse «menneskene» er de råtne bikkene på livets sjakkbrett da de kun tjener dem selv !

  Synn

  Svar
  • VELDIG VELDIG godt sagt, Synneva!!

   Disse tankene har nok ikke engang streifet selveste Lord «baconost» fra Davos. Kanskje på hans 114 årsdag!?? Du vet, sånt skrap lever altfor lenge og skjønner fortsatt sørgelig lite annet enn makt, penger og ondskap.

   Svar
 • Disse folka som for øyeblikket holder på å utradere så mange mennesker som mulig på planeten med mrna «teknologien» har en stor overraskelse i vente går det rykter om.
  Mrna teknologien blir nå visstnok forsøkt bundet sammen med spesifikke gener i en spesifikk «rase», og forsøkene ser ut til å lykkes sies det.
  Muligens vil «et nytt virus/mikrobe» med 100% dødelighet bli sluppet ut i verden allerede i år eller tidlig neste år?
  Har man ikke gener fra de 2 første «ur»-mødrene til Khazarene har man intet å frykte, men har man disse gener bør man fylle lommene i likskjorten med gull og forberede seg på det som kommer.
  Litt ironisk dog at den teknologien de selv oppfant for å utrydde alle goyims, kommer til å bli deres egen rases bane. Sitter Gud der oppe og flirer skadefro?

  Svar
 • «– Det er ingen større trussel mot rettsstaten, demokratiet og det frie markedet enn denne sekten, hvis private økonomiske interesser er viktigere enn menneskehetens interesser. »

  Jo en større trussel ( Og årsaken til at de kan ta makt.) er våre forestillinger:

  1. Om at penger har en egenverdi og har større betydning enn arbeidskrefter og realverdier i en nasjon.
  2. At all produksjon i en nasjon må sendes verden rundt og penge-sammenliknes med produksjonen i andre ( ‘lavkost’-) land for å få riktig verdi.
  3. At det er ‘staten’ ( politikerne og den statlige administrasjonen) som forsørger innbyggerne, – når det selvfølgelig er omvendt.
  3. At hvis man samler nasjonenes egne ukyndige politikere i over-nasjonale udemokratiske organisasjoner for ytterligere overstyring av innbyggerne blir det mindre idioti.

  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sensur som verktøy

WEF planlegger å kvele informasjon om covid og klima som går i mot deres løgner

Forrige innlegg

Store ukrainske tap i Bakhmut nå.

Det er slutt på seiersmeldingene i våre store medier.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.