POSTED IN Endring av politikken, Helse, Tyskland

Global totalitarisme:

Berlin er i front mot dette som prøves innført.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forsidebilde: Her står det: Under kjærlighets-demonstrasjon i 2001 sa de store mediene at over 1 million deltok. Under anti-korona-demonstrasjonen som var like stor sa de at 20 000 deltok.

Jeg har mottatt innlegget under uten faktisk navn på den/de som står bak. Jeg velger likevel å trykke det fordi det viser til realiteter og fordi det er lagt ved linker hvor en kan etterprøve det som fremholdes.

Jeg har fått bekreftet at dette gjøres for ikke å få ubehageligheter på arbeidplass fordi meningene som fremføres er ikke godtatt under dagens politiske klima. Så langt er det altså kommet med ytringsfriheten.

Skal du gjøre karriere må du enten holde kjeft eller jatte med. Kritiske innvendinger eller motstand mot etablerte ordninger eller praksis fører til faglig isolasjon og blokkering av karrierestigen og opprykk i systemet.

Knut Lindtner

Berlin er i front mot nedstengningstiltakene.

Den varslede demonstrasjonen i Berlin lørdag 29.8.20 hadde flere millioner påmeldte fra hele Europa. Flere profilerte skikkelser holdt appeller mot corona-tiltakene hvor budskapet var entydig; pandemien er falsk, belager seg på organisert kriminalitet og bryter med menneskerettighetene. 

Heiko Schöning. Foto: Junge Welt.

Den profilerte legen Heiko Schöning (6:40:00) var blant arrangørene av arrangementet og han levnet ingen tvil omkring sitt ståsted. Han advarte på det sterkeste mot de eksperimentelle og genteknologiske coronavaksinene, PCR testens mangelfulle vitenskapelige diagnostiske grunnlag samt de frithetsberøvende og diktatoriske lockdown tiltakene som har kostet, og vil koste enda flere liv. 

Det er langt flere enn 20000 her. Det var det offisielle antallet fra myndighetenes side på denne anti-korona-demonstrasjonen.

Schöning og hans kollegaer dannet i vår foreningen «Ärzte für Aufklärung” (“Doctors for Enlightenment”) i hensikt av å opplyse befolkningen omkring den falske pandemien. Gruppen består nå av flere tusen leger som protesterer mot tiltakene og etterlyser nyansert informasjon som et motsvar til myndighetenes ensidige og skadelige skremselspropaganda. Legegruppen har blitt møtt med massiv sensur på lik linje med den amerikanske legegruppen “America`s frontline doctors” som nylig aksjonerte utenfor det hvite hus.

President Kennedys nevø. Robert Kennedy jr. taler i Berlin. 29.08.20

Robert Kennedy var også en av bidragsyterne under gårsdagens markering. Han utpekte Berlin til verdens “frontline against global totalitarianism”. I sin tale belyste han hvordan korrupte politikere i allianse med legemiddelindustrien forgriper seg på menneskeheten med bevisst bruk av frykt og sensur. Han adresserte maktmisbruket som nå utfolder seg til profilerte og pengesterke aktører som Bill Gates, hvor hensikten forankres i et digitalisert og totalitært globalt regime.

Som investor for hele 7 vaksineprodusenter har Gates satt seg i en særposisjon, hvor midler blant annet gjennom norske skattebetalere og oljefondet har besørget at han nå er den største giveren til det korrupte organet “verdens helseorganisasjon” (WHO). Med andre ord sitter det en privatperson på toppen av dette globale myndighetsorganet hvilket innehar makt til å definere et virus som pandemisk uavhengig av faktisk farlighetsgrad og dødelighet.

Er Bill Gates med store økonomiske interesser i legemidelindustrien en velgjører?

Det ble også gjennomført markeringer i London og flere andre større europeiske byer på lørdag. Mye taler for at befolkningen og myndighetene er på en kollisjonskurs vi neppe forstår rekkeviddene av. Alvorligheten forsterkes ytterligere av den enorme økonomiske katastrofen politikerne har besørget med sine lockdown tiltak. Vi går en blodig vinter i møte.

Forfattet av: Pandora

https://www.youtube.com/watch?v=v51PGX0aW7Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1_lvAZMG74WRWz8nznKf1uaXN2Zw1WLEnSnh4DNpDWy65Wt6GqlvynDJs

(Schönings appel etter 6 timer og 40 minutter: 600.000 visninger etter 20 timer)


RT Deutche (4,4 millioner + ytterligere 2,5 millioner visninger etter 20 timer)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Geir Ivar Jørgensen
  1 september 2020 9:15

  Fakta feil. Bill Gates er ikke en investor i farmasøytisk industri. Han donerer egne penger til forskning for bedre vaksiner og medikamenter m.m, for å bedre helsetilbudet for fattige i land uten et helsevesen for sine fattigste innbyggere. Det er noe helt annet enn hva en investor i farmasøytisk industri gjør.

  Svar
  • «Det er noe helt annet enn hva en investor i farmasøytisk industri gjør.»

   Og en investor i farmasøytisk industri sørger for at forskning innen medisin får nødvendige midler til å fullføre forskningen. ( 70% av forskningen feiler, og går dermed med tap. )
   Om Gates eller våre myndigheter sponser forskning/medisiner er det lite forskjell. Det er antagelig dyrere for samfunn ( ene) om det først må gå gjennom skatteinnkreving og politisk byråkrati. ( Det er ellers fritt for alle å investere i den forskningen man tror på. Og fritt for alle å benytte medisinen eller ikke.)
   Uten forskning/ investorer ingen ny medisin.
   Men ingen av de bør ha makt til å tvinge gjennom vaksinasjon på noe samfunn/enkeltindivider.
   Slike overgrep bør vi være vaksinert mot nå.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nye tall fra USAs helsemyndigheter:

Bare 6% (9683) døde utelukkende av korona.

Forrige innlegg

Motstanden mot Korona-tiltakene sprer seg.

Demonstrasjoner også i London.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.