POSTED IN Jemen, Norsk politikk

Gjør Houtiene mer enn Norge?

Hva gjør Norge for å stoppe Israels angrep i Gaza?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Houthiene gjør mer for å forhindre folkemord enn norske myndigheter

Video med Dr. Bjørn D. Nistad

Israel bedriver i dag folkemord på palestinerne. USA og de vestlige stor-maktene støtter Israel og dermed også folkemordet.

Småstater som Norge sier at de ønsker fred og støtter opprettelsen av en palestinsk stat. Men de gjør ikke noe for å tvinge Israel til å stanse folkemordet på palestinerne – enn si godta opprettelsen av en palestinsk stat i samsvar med folkeretten.

De eneste som prøver å stanse folkemordet på palestinerne, er houthiene, en iranskstøttet milits med base i Jemen, som angriper skipstrafikken i Rødehavet for å tvinge de vestlige landene til å legge press på Israel slik at massedrapene opphører.

Forsidebilde: Valentin Salja

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Nistad nitidig på hugget! Du har gjort og gjør at jeg må tenke. Takk. Vi gjør ingen verdens ting! Kongsberg våpen skal jo ha sitt! Mossad er gutta boys. Norges politikere er tannløse horer som forlengst er i lomma på globalistene. Spyr når jeg ser Børge sitte å nikke til Jens i WEF møte og holder «tordetale om at det må pøses mere våpen inn i Ukraina. Krig er god foretning. Vi må ut i gatene foran den lille bygningen som er mindre enn frimurerlosjen rett over gata og protestere. Det kalles Stor Ting’ s bygningen. Jeg er feig og fryser. Sliter med å få betalt kommunale avgifter, eiendomsskatt, skatt, skyhøy strømregning, skatt, rådyre matvarer, dritdyr diesel, bompenger,arveavgift, renteoppgang. Brøyting og, kommunen fant ut at veien de hadde asfaltert gikk over «privat grunn» så plogen løfter skjæret og driter i oss. Jeg er fullstendig utkjørt og har ikke overskudd til å protestere. En tur til Oslo og tilbake gjør for stort innhugg i budsjettet. Jeg er satt ut av spill. Politikken deres har funka. Jeg er slavebundet!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verdenskjent kardiolog Dr. McCullough:

Avslører urovekkende detaljer om blodpropp og myokarditt etter vaksineringen.

Forrige innlegg

Åpent brev til Jens Stoltenberg fra artillerioffiser:

Klasevåpen er ikke bare et våpen men en torturmetode.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.