POSTED IN Ideologi, Media, Virkelighetsforståelse

George Soros starter mediekanal.

Den skal formidle sannheten og motarbeide «fake news».

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Når mangemilliardærer starter opp medie-firmaer for å påvirke oss, da skal vi følge med. Det gjør det ikke for å informere oss om det som skjer, men for å informere oss om det som skjer ut fra sine «briller», dvs. interesser. Dette er naturligvis en del av strategien for at ikke folk skal forstå den virkeligheten de lever i og som milliardærene er blitt rike av.

For hvis folk forstår at det er en sammenheng mellom deres rikdom og millionene fattige, da kan mange kanskje begynne å kreve forandringer. Verden er ikke et sted der det bare finnes objektive sannheter. Verden er et sted der det også finnes subjektive «interesser». Og interessene til de rikeste er ikke i overenstemmelse med flertallets interesser.

Da må det videreformidles informasjon som sørger at folk ikke tror at de kan gjøre forandringer til det bedre for flertallet. Det artikkelen under forteller er at dette er anstrengelser for at folk skal se en annen vei og at de som hevder at rikdom og fattigdom er to sider av samme sak, de formidler konspirativ, farlig og falsk informasjon.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

George Soros starter opp noe han kaller «Good Information Inc.»

Fra Voltaire Network.

Den spekulative og selverklærte filantropen George Soros og hans venn Reid Hoffman (LlnkedIn) har nylig lansert firmaet Good Information Inc. 

Disse to mange-milliardærene  har til hensikt å investere i media for å motarbeide «fake news».

George Soros har allerede skapt Project Syndicate, en nettside som plukker ut og oversetter artikler til tretten språk som han utgir i forskjellige medier.

I løpet av omtrent tyve år har selskapet hans fått sterkt fotfeste i nesten alle de store vestlige dagsavisene der han påvirker vestlige journalister til konservative holdninger.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Claudio Schwarz

https://www.voltairenet.org/article214480.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Blir som om Joseph Goebbels skulle startet opp en nyhetskanal.

  Svar
 • «I løpet av omtrent tyve år har selskapet hans fått sterkt fotfeste i nesten alle de store vestlige dagsavisene der han påvirker vestlige journalister til konservative holdninger.»

  Informativt om Soros’ intensjoner, men artikkelforfatter hos Voltaire.net må enten ha bodd i Bakvendtland eller oppholdt seg i miljø influert av sterkere saker enn tobakk. Hvordan forfatter kan påstå at Soros «påvirker vestlige journalister til KONSERVATIVE holdninger»???????

  En sosialt og åndelig revolusjonær kulturmarxist som Soros??????????? Han har jo ikke drevet med annet enn å underminere kultur, tradisjon og sosial ordning hvor enn han har fått fotfeste. Han ble sågar kastet ut av Ungarn på det grunnlaget! (sammen med Norge, forøvrig fordi vi insisterte på at Soros skulle dele ut våre penger der).

  Soros stod bak Pussy Riot og sponset dem i alle år, inntil Pussy Riot fikk for seg at de ville holde på med det samme forkastelige griseriet i Israel. Da tok pengene brått slutt fra Soros.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette er spesielt merkelig.

Kosttilskudd markedsføres som legemiddel til tredobbel pris?

Forrige innlegg

Pengene renner ut til stadig nye klimatiltak.

Det er bukken som passer havresekken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.