POSTED IN Ideologi, Israel

Gaza skal tømmes:

Sionist-jøder og «Israel» i folkemord med «guds» støtte.

17 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

«Når jødiske ekstremister, fanatiske sionister, religiøse ildsjeler, ultra-nasjonalister og kryptofascister i apartheidstaten Israel sier at de vil utslette Gaza fra jordens overflate, så tro dem.» (Chris Hedges.)

Jøder – Guds utvalgte folk

Gjør det! De er i full gang allerede. Fullstendig uten menneskelighet, med et verdensbilde av å være «Guds utvalgte folk», som de sier. Med egne rettigheter – gitt dem av Gud selv: Som et opphøyet folk, særegne og eksklusive, hevet over andre, mindreverdige folk som egentlig skal tjene dem, jødene. Goyim – «de andre» og «urene»: Ikke-jøder på dyrs nivå, men med et menneskelige ansikt, som representanter for dem sier.

Driv dem ut, litt etter litt

Og hva med deres hellige skrift, Tora? «HERREN din Gud skal drive disse folkeslagene ut for deg, litt etter litt. Du kan ikke gjøre ende på dem med en gang, for da kunne villdyrene bli for mange for deg. HERREN din Gud skal overgi folkene til deg og slå dem med stor forvirring, til de er utryddet … Ingen skal kunne stå seg mot deg til du har utryddet dem.» (5 Mos 7,22-24))

«Menneskelige dyr»

Palestinerne er «menneskelige dyr», for å sitere en israelsk krigsminister. Konklusjon: Fanatiske sionister og deres ledsagere definerer seg selv utenfor den allmenne menneske-heten, slik de selv definerer seg. Og viser det i praksis.

Grenseløs vold og terrorisme

Uten grenser for egen vold og terrorisme! Den anser de – sionistiske, ekstreme jøder – som nødvendig og berettiget. Og igjen: Med deres Guds godkjenning.

Det er slått fast i deres hellige skrifter; Tora. Der står det om pålegg fra Den høye til jøder i landet de skal være lovet – og nå har okkupert:

HERREN elsket dem, vis ingen nåde

«Når HERREN din Gud fører deg til det landet som du nå går inn i og skal legge under deg, vil han drive ut mange folkeslag for deg … Når HERREN din Gud overgir dem til deg og du beseirer dem, skal du slå dem med bann. Du må ikke slutte pakt med dem og ikke vise dem nåde … Når HERREN hadde godhet for dere og valgte dere ut, var det … fordi HERREN elsket dere og ville holde eden han hadde sverget for deres fedre …» (5 Mos 7,1-8)

«HERREN vil drive ut alle fiendene dine for deg, slik som han har sagt.» (5 Mos 6,19)

Velsignet framfor alle andre folk

«Dersom dere hører disse lovene, holder dem og gjør etter dem, skal HERREN din Gud holde fast ved sin pakt og sin kjærlighet som han med ed lovet dine fedre. Han skal elske deg og velsigne deg og gjøre deg tallrik … Velsignet skal du være framfor alle andre folk.» (5 Mos 7, 12-14)

Utrydd folkene

«Du skal utrydde alle de folkene som HERREN din Gud overgir til deg, og du skal ikke vise dem medfølelse.» (5 Mos 7,16)

Sionist-jøders og «Israels» referanse?

Dette er sionist-jøders og «Israels» referanser i Gaza-krigen! «Israels» statsminister Netanyahu viste i omtale på hebraisk til et jødisk publikum om de tidligere amalekittene. De var et nomadefolk, på Abrahams tid. Israelittene levde i feide med amalekittene, og det gamle testamentet i Bibelen inneholder påbud til israelittene om å utrydde dem. (Wikipedia) Jøder flest tier?

«Utrydd dem» – «vis ingen nåde!» («Israels» gud)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

17 kommentarer. Leave new

 • Arno Mong Daastøl
  3 januar 2024 6:36

  Ikke dumt å lese Talmud heller. Ifølge det norske Mosaiske Trossamfunn er Talmud overordnet Tora. Talmud er mye mer ekstrem i religiøs forstand. Ekstrem faktisk.

  Svar
  • Islam er ikke hakket bedre. «Drep de vantro der dere finner dem», heter det. Det er religion som er problemet.

   Svar
   • Bibelen ikke bra den heller. På tide å gå tilbake til hedendom. Abrahamistisk tankegods er fremmed for oss. Ørkenreligion.

 • Antikrist får som antikrist fortjener; i sitt ønske om å utslette, la dem utslette seg selv, hvis de ikke kan forbedres.
  Jesus prøvde.
  Isaiah 53, som rabbiene ikke vil snakke om, viser at de fikk sin messias, avviste ham, fikk ham drept, og de har ikke utviklet seg siden. Forhatt overalt hvor de kommer? KAN det ha noe dem selv å gjøre?
  Ja ja, jøder, lykke til videre.

  Svar
 • GUD er et utpult ord for mange som har sett religionene for hva de er: å gjøre butikk som mellommann til en allmakt vi kan kalle hva vi vil, og som vi kan ha tilgang til direkte;

  «gott mit uns», «jihad», «utvalgte», brahminerkaste,
  satanistisk alt sammen, for det bygger på å ha herredømme over andre.
  Forgiftet. Selv Dalai Lama later til å ha pedofile tendenser og vil ha guttunger til å stikke tunga i munnen sin.
  Religion? Vemmelig. Fysj. Vatikanet hadde Europas laveste seksuelle lavalder inntil for få år siden: 12 år.
  Muhammed pulte en jente på ni.
  Vi klarer oss så godt, så utmerket godt, uten presteskap og fariseere, mye bedre faktisk.
  Hvis vi vil.

  Svar
  • Å skylde på religioner er vel litt for enkelt. Alle religionene oppsto i barbariske tider. Tiden før religionene var minst like barbarisk?
   Jesus er vel litt eksepsjonell med et pascifistisk budskap?
   Vatikanet er et arnested for homoseksualitet dyrket gjennom pedofili; voksne menn utnytter unge gutter?Religionen er i det tilfelle bare en kamuflasje.
   I bunn og grunn er mennesker en blanding av godskap og ondskap. Det gjelder å velge kjærlighet og ikke hat .
   Jesus er en god nok modell.

   Svar
   • Det er alt vi behøver, gode eksempler, ingen trossystemer, direkte kontakt med allmakten, som er i oss,
    så er vi like og likeverdige med ham og de tre Maria. Moren, partneren og disippelen. Opp til oss.
    De tre som stod der ved korset mens gutta feiget ut. Og siden skrev skrifter.

 • På fruktene vet man hva grøden bringer: nå viser israel sitt sanne ansikt.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   3 januar 2024 22:14

   Ja.

   Blant annet norges støtte til folkemordet zionist-jødene nå bedriver i Gaza og i øst-Palestina er basert på vanvittige løgner framført av ekstremistiske jøder om 7. oktober, repetert mange ganger av NRK:

   Israel The Most Evil State In The History Of The World
   Max Igan – Dec 29, 2023
   bitchute.com/channel/TheCrowhouse/
   odysee.com/@thecrowhouse:2
   rumble.com/c/c-4683704
   vigilante.tv/c/the_crowhouse/
   freedom.social/cmpgm/crow10
   clouthub.com/c/thecrowhouse
   3speak.tv/user/maxigan
   twitter.com/maxigan

   Svar
   • Anbefaler flere å se og høre max igan, fantastisk refleksjon av ulike situasjoner. Han påstår ikke at han sitter på den «riktige sannheten» han prater om sine saker basert egen opplevelse og egen oppfatning. Har hørt og sett på flere hans video utgivelser av alle slags emner. Fin inspirasjon mens man roter i flere kaninhull og prøver å få oversikt i alt som foregår rundt hele tiden.

    thecrowhouse.com er kanskje ikke mest oppdaterte siden i dag (det håper han at ha får gjort noe med en dag) men jeg kan love at der inne er det stoooort arkiv av interessante emner fra flere år tilbake.

 • Gunnar Saunes
  4 januar 2024 17:39

  Folkemord? Israel er eit lite land, på storleik med eit norsk fylke, omringa av eit hav av muslimske, til dels jødehatande statar. Fleire gongar har desse gått til åtak på Israel med det klare mål å utrydde jødane og fjerne Israel frå kartet. Det har dei ikkje greidd, takka vere IDF og Gud. Folketeljingar har vist ein stor auke av p.a. Då PA-President Mahmoud Abbas vitja Tyskland i 2022, skulda han Israel for å ha «utført 50 Holocaust» mot palestinarane. I Holocaust vart to tredjedelar av jødane i Europa drepne av nazistane. Som kontrast har talet på arabiske innbyggjarar i Gaza og Vestbreidda (Judea og Samaria) auka med 400% etter 1948. Folkeveksten skaut fart etter at Israel fekk kontroll over områda i 1967. Eller sagt på anna måte: Palestinaarabarane som i dag bur på Gaza-stripa, Vestebreidda og i Israel har auka med ein faktor på 10 dei siste hundre år. Til samanlikninga har nordmenn auke med ein faktor på 2 i same tidsrom. Dette må då vere det mest mislukka folkemordet i historia?! Ei anna sak er at mnge sivile liv i desse dagar går tapt fordi Hamas gøymer seg bak dei.

  Svar
  • GS ikke vanskelig å forstå at du er Israels venn, men mener du virkelig at du støtter slaktinga av barn og ungdom på Gaza? er det iorden for Israel få frem viljen sin på måten de gjør? Sett deg inni flere saker en du har i ditt kaninhull det finnes mange gode grunner til det, ikke var så fordømt sikker på at du sitter på «riktige sannheten».

   Svar
   • Gunnar Saunes
    5 januar 2024 12:01

    Kven var det som starta slaktinga? Var ikkje det Hamas som målretta gjekk etter born, sivile,gamle, kvinner utan høve til forsvar? Etter denne udåden har Hamasterroristane gøymt seg bak sivile,barn og ungdom. Det er difor dei som har blod på hendene her. Då dei allierte skulle ta knekken på den nazistiske djevelskapen gjekk også mange unge liv tapt. Skulda då som no ligg på dei som starta det heile. Er det so vanskeleg å forstå?

  • Beklager glemte å legge ved denne i kommentaren.

   https://steigan.no/2024/01/hvorfor-tar-vi-ofte-feil

   God lesning!

   Svar
   • Igjen GS ikke vær så fordømt sikker på du sitter på den «riktige sannheten»

 • Northern Light.
  4 januar 2024 17:53

  Wall Street Journal: Nesten 70 % av Gazas boliger er skadet eller ødelagt.

  WSJ baserer sin vurdering på en analyse av satellittbilder av Gazastripen og andre avanserte fjernmålingsteknikker.

  Av Al Mayadeen.
  Wall Street Journal fremhevet at i midten av desember hadde den israelske okkupasjonsstyrken sluppet 29.000 bomber og granater på Gazastripen. I følge avisen, «Nesten 70 % av Gazas 439 000 hjem og omtrent halvparten av bygningene har blitt skadet eller ødelagt». WSJs vurdering er basert på en analyse av satellittbilder av Gazastripen og andre avanserte fjernmålings-teknikker.

  Rapporten understreket at «bombingen har skadet bysantinske kirker og eldgamle moskeer, fabrikker, boligblokker, kjøpesentre, hoteller, teatre og skoler», og la til at «mye av vann-, elektrisitets-, kommunikasjons- og helseinfrastrukturen som fikk Gaza til å fungere er totalt ødelagt». Dessuten påpekte avisen at bare åtte av 36 sykehus på Gazastripen kan ta imot pasienter.

  «Ordet ‘Gaza’ kommer til å gå ned i historien sammen med Dresden og andre kjente byer som har blitt bombet», siterte WSJ Robert Pape, en statsviter ved University of Chicago, som har skrevet om luftbombingens historie.

  Dette kommer da helsedepartementet i Gaza annonserte at antallet palestinere drept siden starten av den israelske aggresjonen har steget til 21 672 martyrer, i tillegg til over 56 000 skadede. Ifølge departementet begikk den israelske okkupasjonsstyrken 14 massakrer på en enkelt dag, noe som resulterte i 165 martyrer og 250 skadede.

  Eksperter: Israelsk bombing av Gaza er den mest ødeleggende i nyere historie.
  Analytikere som snakket med Associated Press 22 desember, beskrev «Israels» krig mot Gaza som for øyeblikket blant de blodigste og mest ødeleggende i nyere historie. På litt over to måneder ødela krigføringen mer enn det som ble sett som et resultat av slaget i Syrias Aleppo mellom 2012 og 2016, Ukrainas Mariupol, eller det allierte bombardementet av Tyskland under andre verdenskrig, og drepte flere mennesker enn kampen mot ISIS.

  I mellomtiden avslørte en analyse av nye satellittbilder og videoopptak av The New York Times 15 desember, at minst seks kirkegårder ble vanhelliget og ødelagt av israelske styrker under invasjonen av det nordlige Gaza. Ett satellittbilde viste ødelagte graver på deler av den tunisiske kirkegården i Gazas al-Shujaiya-nabolag, hvor det er harde kamper. Pansrede kjøretøyer ble sett på toppen av der disse gravene en gang var, noe som viser at kirkegården ble brukt som en militær oppstillingsplass.

  Den 6 desember avdekket en artikkel publisert av Financial Times, at skaden forårsaket av israels bombekampanjer på Gazastripen har nærmet seg Storbritannias og USAs årelange bombing av tyske byer i andre verdenskrig. Rober Pape, en amerikansk militærhistoriker og forfatter av Bombing to Win, sa til FT at Gaza som Dresden, Hamburg og Köln «vil huskes som et stedsnavn som betegner en av historiens største konvensjonelle bombekampanjer».

  Den 21 november, 42 dager etter angrepet på Gaza, viste satellittdatabilder at israels bombing av Gaza jevnet det meste av det nordlige Gaza med jorden, og ødela mer enn halvparten av bygningene og store deler av hele nabolag alvorlig.

  Videoer fra sosiale medier, bilder fra journalister og bilder fra den israelske okkupasjonsstyrken (IOF) selv har skildret et utbombet landskap, avslørte en rapport fra Financial Times. Den fullstendige skalaen på ødeleggelsene er beregnet ved hjelp av radarsignaler mottatt av European Space Agencys Sentinel-1-satellitt.

  Fra Global Research, publisert 3 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-melding i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Almost 70% of Gaza Homes Damaged or Destroyed: WSJ.

  Svar
 • Northern Light.
  7 januar 2024 18:08

  Storbritannia: Krav om utvisning av den israelske ambassadøren etter «en klar oppfordring til folkemord» i et radiointervju.

  «Den israelske ambassadøren har oppfordret til folkemord på nasjonal britisk radio», sa en spaltist. «Dette er en ulovlig handling under folkemordskonvensjonen fra 1948».

  Av Julia Conley.
  Et medlem av det britiske parlamentet krevde at utenriksministeren utviser Tzipi Hotovely, den israelske ambassadøren til Storbritannia, etter at hun på en radiosending av LBC sa til programleder Iain Dale i utvetydige ordelag; at Israels militær må gjøre sivil infrastruktur i Gaza til mål – en krigsforbrytelse under Genève-konvensjonene.

  Hotovely fortalte Dale at Israel Defense Forces (IDF) har funnet ut at «hver skole, hver moske og hvert andre hus har tilgang til tunneler», med henvisning til tunnelene som ble brukt av Hamas – som først ble bygget da Gaza var under israelsk kontroll i 1980.

  «Det er en begrunnelse for å ødelegge hele Gaza, hver eneste bygning», sa Dale, og fikk Hotovely til å spørre: «Har du en annen løsning, hvordan vi kan ødelegge den underjordiske tunnelbyen?» Journalisten Hamza Ali Shah sa at ambassadørens uttalelse var «en klar oppfordring til folkemord».

  Hotovely er ikke den første israelske diplomaten som offentlig oppfordrer til folkemord i Gaza – selv om regjeringen fortsetter å hevde at den har Hamas som mål og beskytter sivile liv. USA, som har gitt militærhjelp til Israels bombardement og heftig forsvart IDF, hevder anklager om folkemord er «grunnløse».

  Men hennes uttalelse på britisk nasjonal radio understreket hvordan folkemords-språkbruk har blitt vanlig blant Israels politiske klasse, siden landet begynte sitt bombardement som gjengjeldelse for Hamas’ motangrep 7 oktober.

  Den britiske journalisten Robert Carter sa at Hotovelys kommentarer gjør henne «et godt valg som Israels utsending til Storbritannia.» «Hun finner alltid en måte å oppsummere hvor ondskapsfullt Israels kolonialistiske prosjekt er, og hva Tel Avivs sanne ambisjoner er – et totalt folkemord på Palestinerne og landtyveri av hele Palestina», sa han. Mitchell Plitnick advarte observatører mot å avfeie Hotovelys uttalelser som spekulasjoner fra en ekstremist, med synspunkter som er helt forskjellige fra statsminister Benjamin Netanyahus regjering.

  Afzal Khan, et Labour-parlamentsmedlem, skrev til den britiske utenriksministeren David Cameron, for å kreve at Hotovelys uttalelser ble møtt med «streng fordømmelse» fra regjeringen. «Situasjonen er ufattelig, og uttalelsene til den israelske ambassadøren, gjør det klart at det er intensjonen til den israelske regjeringen å fortsette med sine forferdelige bombardementer og bakkekamper til det ikke er noe igjen, og ingen palestinere er igjen i Gaza», skrev Khan.

  Andre, inkludert Guardian-spaltist Owen Jones og forskningsanalytiker Naks Bilal, sa at Hotovely burde bli utvist. «Den israelske ambassadøren har på nasjonal britisk radio oppfordret til folkemord,» sa Jones. «Det er en ulovlig handling under folkemordskonvensjonen fra 1948. Storbritannia må utvise Tzipi Hotovely umiddelbart».

  Fra Global Research, publisert 7 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og utdrag av videointervju i orginalartikkelen.
  Conley er jounalist i redaksjonen for nettstedet Common Dreams.
  Orginalartikkel: Demands for Israeli Ambassador to UK’s Expulsion After ‘Clear Call for Genocide’.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den russiske lederen:

Det er ikke Ukraina som er fienden. Det er det eliten i vesten som er.

Forrige innlegg

Covidvaksinens skyggesider trer frem

Blodpropper og nanotråder funnet hos avdøde som var fullvaksinerte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.