POSTED IN Diverse

Gates sin ideelle fremtid:

Digital ID vil bli obligatorisk for å delta i samfunnet

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Exposé.

8. november 2023 ble det som blir kalt «50-i-5»-agendaen lansert. FN, Bill og Melinda Gates Foundation, og partnere til Rockefeller Foundation, lanserer en kampanje for å fremskynde digital ID, digitale betalinger og datadeling i 50 land under paraplyen digital offentlig infrastruktur (DPI) innen 2028.

FNs utviklingsprogram (UNDP) har annonsert planer om å rulle ut «digitale IDer» over hele verden innen år 2030, og de vil være obligatoriske for folk som ønsker å delta i samfunnet, sier Reclaim the Net, som tar til orde for ytringsfrihet og individ frihet på nett.

Sosialt kredittsystem.
Fremstøtet for DigitalPublic Infrastructure (DPI) som omfatter «Digitale IDer», vaksinepass og sentralbankers digitale valutaer (CBDC) – blir fremmet av det globalistiske WEF, og støttes ikke overraskende av Bill Gates sammen med FN og EU.

The Sociable-redaktøren Tim Hinchliffe sier «Talerne er klare på at DPI er avgjørende for deltakelse i samfunnet – akkurat som vi så med vaksinepass – bare i et mye bredere omfang, og «Hvis det lykkes, vil DPI gi regjeringer og selskaper makt til å implementere systemer for sosial kreditt, som kan bestemme hvor og hvordan du kan reise, hva du har lov til å konsumere og hvordan du vil kunne handle med dine programmerbare penger.

«Tenk individuell karbonfotavtrykk-sporring, Ultra Low Emission Zones (ULEZ) og CBDC programmert til å begrense «mindre ønskelige» kjøp – som alle blir presset frem av talsmenn for den nye verdensordingen «.

«50 i 5»-kampanjen.
«50 av 5″ kaller seg selv en landsledet påvirkningskampanje. Innen 2028 vil 50-i-5-kampanjen ha hjulpet 50 land med å utvikle og implementere deres digitale offentlige infrastruktur», ifølge den offisielle kunngjøringen. De 50 landene er utpekt som globale prøvekaniner, og DPI-ene vil først bli startet i Afrika (spesielt sør for Sahara) og India, men planen er å rulle digitale IDer globalt innen 2030, for å inkludere alle innbyggere i FNs 193 medlemsland, ifølge Planet Today.

«50 i 5»-kampanjen er ikke overraskende et samarbeid mellom Bill og Melinda Gates Foundation, FNs utviklingsprogram, Digital Public Goods Alliance og Co-Develop. Co-Develop ble grunnlagt av The Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, Nilekani Philanthropies og Omidyar Network. Digital Public Goods Alliance lister opp både Gates- og Rockefeller-stiftelsene i sitt veikart, som viser «aktiviteter som fremmer digitale fellesgoder», sammen med andre organisasjoner og flere regjeringer.

DPI-er selges inn som en mekanisme for økonomisk inkludering, bekvemmelighet, forbedret helsevesen og grønn fremgang, men det er en «altomfattende beskrivelse brukt på et truende teknokratisk styringssystem drevet av tre grunnleggende komponenter: digital ID, digitale betalinger som Central Bank Digital Currency (CBDCs), og en enorm deling av data».

Verdens økonomiske forum.
WEF publiserte en serie artikler i september som i hovedsak presset på for DPI, og selvfølgelig er WEF der og «tenker på barna». «Barns rettigheter rundt om i verden kan styrkes ved å investere i digital offentlig infrastruktur,» sa en artikkel publisert 18 september 2023, med tittelen: «To tredjedeler av barn-relaterte SDGs ligger etter for å nå målene», det er grunnen til at vi må investere i digital offentlig infrastruktur nå».

«I 2023 var vi halvveis for å nå FNs bærekraftige utviklingsmål (SDG)», minner WEF oss om, og at dette halvveismerket «er en mulighet til å «vurdere og finstille» innsatsen for å realisere rettighetene til ethvert barn overalt, og med bare syv år igjen til 2030-målet, er to tredjedeler av barn langt fra å å nå målene sine, ifølge en ny UNICEF-rapport; For Every Child a Sustainable Future. «Løsningen» ifølge WEF er digital offentlig infrastruktur, ettersom det har blitt identifisert som en «nøkkelen til å fremskynde SDG og resultater for barn innen 2030».

Beskyttelse av «barns rettigheter eller sikkerhet», har vært en taktikk som tidligere ble brukt av de ikke-valgte globalistene, samtidig som de fremmer et teknokratisk system som faktisk vil ta rettighetene fra alle individer, også barna.

Reclaim the Net, sier at «DPI er i hovedsak brukt med alarmerende enighet av organisasjoner som FN, EU, Gates Foundation, og selvfølgelig World Economic Forum (WEF). De som ser forbi skjønnmalingen som kommer fra disse organisasjonene, avviser imidlertid begrepet og politikken, som et knep for å fremskynde innføringen av digital ID innen 2030».

De konkluderer: «Hvis du er statsborger i et FN-medlemsland, og din regjering (dvs. skattebetalerne) bidrar til forskjellige FN-prosjekter, og du føler deg enten urolig eller ikke informert nok om alt dette, vel, synd. De går videre med dette uansett».

Fra The Expose, publisert 21 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker video, X-meldinger og oversikter i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Bill Gates confirms Digital IDs will be MANDATORY to participate in Society.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Talerne er klare på at DPI er avgjørende for deltakelse i samfunnet – akkurat som vi så med vaksinepass – bare i et mye bredere omfang, og «Hvis det lykkes, vil DPI gi regjeringer og selskaper makt til å implementere systemer for sosial kreditt, som kan bestemme hvor og hvordan du kan reise, hva du har lov til å konsumere og hvordan du vil kunne handle med dine programmerbare penger. »

  Dette virker jo fullstendig sprøtt. Men.

  HVIS dette gjennomføres. – Hvordan vil en protest kunne organiseres tro?
  Digitalt vaksinepass ble jo NESTEN gjennomført uten at innbyggerne protesterte, i 2021.
  Det ble konstruert en innbygger-splittelse, og ‘ Hvis du ikke er med oss er du mot oss’. Med politi og rettsvesen og Heimhvernet involvert . Og Grunnlovsbrudd- uten at noen reagerte.

  Må det vold til; – eller kan slikt stoppes på annen måte?
  Bør vi forberede oss?

  Svar
  • Vi trenger ikke vold i det hele tatt. Det vi trenger er å slutte å delta i tullet.
   Første steg er å kaste smarte mobilen og kjøpe dum taste tlf bruk kun smarte tlf /datamaskin hjemme ikke ta de med deg.
   2 det er å ta ut kontanter og bruke de. Da er ikke mulig å overvåke oss på samme måte. De får kun innført slikt system så lenge vi bruker systemet det er byggd på.
   Vær så snill folkens kast ut alle smarte dingsene som kan følge med deg, du gir MYE informasjon til mange om alle du kjenner så lenge vi fortsetter å bruke strek koder / QR koder og smarte smarte hjem. Back to basic!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Russland skjerper tonen.

Nato-tropper i Ukraina vil være et skritt før full-skala verdenskrig.

Forrige innlegg

USA

En hegemon som nå faller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.