POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Gallup fra USA.

Først spise, siden moral.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tabellen under er et utdrag fra en større gallup-undersøkelse i USA, men den forteller egentlig alt om hva folk i landet er opptatt av. For de som ikke kan engelsk fremgår det tydelig av det som er i gule felt at det ikke er krigen i Ukraina eller klimaspørsmålet.

Bertold Brecht

Den viktigste saken for menneskene i USA er spørsmålet om å overleve. Det er å si det veldig enkelt. Jeg vil i denne saken sitere Bertold Brech: «Først spise, siden moral.»

De som ikke forstår at det er slik menneskene tenker har aldri opplevd knapphet eller sultet. For det er ikke slik at velstanden og alle sosiale sikkerhetsordninger i et land er kommet rekende på en fjøl, slik mange i dag tror. At vi har hatt dem i all tid.

Det er motsatt. De ble kjempet frem av norsk arbeider- og fagbevegelse på 1900-tallet og når ingen lenger sloss for dem mister vi dem.

Kampen i dag dreier seg ikke om Ukraina, men om velferdsordningene som befolkningen nå mister til fordel for «markedskreftene». Det beste eksemplet er kraftpolitikken som er blitt markedsorientert. Den er ikke lenger et redskap for å tjene folket men for å tjene penger.

Knut Lindtner
Redaktør

Her er gallupen fra USA:

http://smoothiex12.blogspot.com/

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Hadde moralen kommet först,da hadde alle hatt noe å spise.Nå er det först mat,så moral,en moral som er splintret i tusen biter gga grådighet.Så hvem fikk oss ut på denne galeien ?.Er det noen som ser sammenhengen eller skal din nabo eller barn dö för du tvinges til å tenke.
  Denne prisökningen,denne inflasjonen,disse enorme pengesummene som er et resultat av folks deltagelse på tredemölla,hvor havner de ?
  Kom igjen nå folkens,hvor havner pengene ?.
  Og hvem styrer den ökonomiske politikken ?.Er det folket ?,politikerne ?,eller banken ?.

  Svar
 • Siden det ikke finnes dumme spörsmål men mange dumme svar,her kommer noen «dumme spörsmål fra meg.
  Jeg har forstått at vannmengden som finnes på jorda/atmosfären er konstant og siden våre privateide banker som driver ökonomien som driver politikken önsker å finansiere alt av kraft og energi og telecom for å binde sitt eget kongerike sammen,legger alt i rör og kabler,hvorfor legges ikke vanntilförsel i kabler ?.
  Ett nett av vannkabler fra land til land kan jo reguleres på en utmerket måte med dagens teknikk.
  Hav/sjövann kan enkelt gjöres om til drikkevann eller bruksvann,hvorfor blir ikke det gjort ?.
  Kan det väre slik at bankene som styrer ökonomien som styrer politikken bruker vann som våpen ?.
  Ja det tror jeg jamen de gjör.

  Svar
 • Northern Light.
  5 august 2022 20:28

  Matforsyningskrisen: WEF-globalister fremmer diett av insekter – og kannibalisme.

  Av Dr. Joseph Mercola.
  Del 1. World Economic Forum ser for seg et matforsyiningssystem som ikke inkluderer animalsk mat og krever et stort mye landareal. I flere år nå, har WEF faktisk fremmet ideen om at vi bør venne oss til å spise insekter og drikke gjenvunnet kloakk, og dette er nå i startfasen.

  I en artikkel fra juli 2022 tok The New York Times WEFs dystopiske visjoner til et helt nytt nivå, og kunngjorde at tiden for å vurdere kannibalisme er nå. Tolkning: WEF og dets allierte orkestrerer en matforsyningskrise, som i noen områder faktisk kan utvikle seg til hungersnød, og de vil at du skal vite at når den tiden kommer, er det greit for deg å spise naboen din.

  I tillegg til et nylig utgitte bøker og TV-serier som glorifiserer kannibalisme, er det lab-dyrket menneskelig biff-«kunst» og vegansk kjøtt som smaker som menneskekjøtt. I 2019 argumenterte en svensk professor også for kannibalisme som et mer bærekraftig alternativ til å spise insekter. Mye av den antatte «inspirasjonen» bak å fremme unaturlig mat sies å komme fra et ønske om å redde planeten. Men selv om å redde planeten er bra, er det viktig å innse at den «grønne» agendaen, slik den for øyeblikket fremmes, ikke er noe annet enn en skremmetaktikk for å få folk til å akseptere levekår som ellers ville vært uakseptable, for eksempel å spise insekter, drikke gjenvunnet kloakkvann og til og med kannibalisme.

  Gang på gang har World Economic Forum (WEF) og dets globale samarbeidspartnere «spådd» fremtiden med forbløffende nøyaktighet, noen ganger flere år i forveien, og når spådommene går i oppfyllelse, later de som om de ikke hadde noe med det å gjøre. Det er derfor verdt å huske at WEF-grunnlegger Klaus Schwab under møtet i Davos i mai 2022 tydelig sa at fremtiden ikke bare skjer, den er bygget av oss, med henvisning til ham selv og de andre deltakerne i rommet. De tror virkelig at de har rett til å bestemme verdens skjebne, og at du og jeg ikke har noe å si i saken.

  Denne skjebnen ble i juni 2020 formelt kunngjort under sloganet «The Great Reset» av Schwab selv. Denne «build back better»-ordningen innebærer fullstendig omorganisering og restrukturering av alle deler av samfunnet, inkludert finans, industri, utdanning, sosiale kontrakter, energisektoren og matsystemet. I midten av oktober 2018, la WEF ut på Twitter: «Hvorfor vi kanskje snart spiser insekter».

  WEFs mange spådommer blir nå raskt til virkelighet, og dets egoistiske agendaer blir selvfølgelig hyllet som strålende og nødvendige av medløperne. For eksempel, i Februar 2021 insisterte magasinet Time på at vi burde spise flere insekter for å redde planeten, og i mai 2021 kunngjorde Bloomberg at «The Future of Water Is Recycled Sewage, and We’ll Be Drinking It.». California har allerede startet sin overgang fra toalett-til-vannkran.

  Det viser seg at kannibalisme har en tid og et sted. På sidene til noen nylige kvalmende bøker og på TV- og filmskjermer antydes at den tiden er nå. Det er det subliminale budskapet som sendes gjennom disse artiklene, bøkene og TV-programmene som normaliserer kannibalisme, og det er ikke tilfeldig. Trenger jeg å minne deg på at NYTs viseadministrerende redaktør, Rebecca Blumenstein, er et WEF-medlem? New York Times har også skrevet hyllester til Marina Abramovic, hvis «kunst» involverer referanser til kannibalisme.

  I tillegg til bøker og TV-serier som glorifiserer kannibalisme, er laboratoriedyrket menneskelig biff og vegansk kjøtt utviklet for å smake som menneskekjøtt. Prøver de å normalisere kannibalisme? Absolutt. Et selskap kalt BiteLabs hevder at de selger håndlaget salami laget av laboratoriedyrket «kjendiskjøtt». I følge nettstedet deres har de til hensikt å samle biopsiprøver fra kjendiser, isolere muskelcellene, og deretter la kjendiskjøttet vokse ved hjelp av en bioreaktor. Det laboratorie-dyrkede kjøttet blir deretter tørket, lagret og krydret i henhold til italiensk tradisjon. Det er uklart om noen kjendiser har registrert seg for å bli salami, men selskapet ser ut til å være ekte. New York Grub Street skrev en artikkel om oppstarten i 2014. IFL Science fulgte opp med en artikkel i Januar 2022, og bemerket at det er fullt mulig å lage salami fra klonet kjendiskjøtt.

  Svar
 • Northern Light.
  5 august 2022 20:30

  Del 2. Den grønne agendaen er basert på syke ideer, som ideen om at nitrogengjødsel er forurensning som må begrenses ved å eliminere buskap. Men hva skal vi spise uten bønder? Den teknokratiske, transhumanist-elskende kabalens svar: Ugress, insekter og muligens hverandre. De ønsker virkelig å kvitte seg med så mange mennesker som mulig, og ingen strategi er forbudt, det være seg fremme av abort, eliminering av fossilt brensel uten å ha en brukbar erstatning, eksperimentelle mRNA-injeksjoner, insektdietter, gjenvunnet kloakkvann eller kannibalisme.

  Du lurer sannsynligvis på hvorfor alt den teknokratiske kabalen presenterer som «svaret» på våre globale problemer er så avskyelig og dehumaniserende. Det enkle svaret er at vi ikke er mennesker for dem. Vi er som buskap, som eksisterer for deres fordel og utnyttelse. De er overordnet resten av oss. Vi har ikke et offisielt kastesystem, men det er to klasser i denne verden.

  Før bøndene forsto at kugalskap kom av de matet storfe med storfekjøttavfall, var denne praksisen vanlig. Og ærlig talt, de teknokratiske elitistene ser oss på samme måte. Hvorfor ikke mate de som er i arbeid med «useless eaters»? For dem er det rett og slett rasjonelt. Det er effektivt, og teknokrati er i stor grad basert på effektiviteten til systemet.

  Det er et faktum at insekter nå er på menyen er ubestridelig. Kjendiser har selvfølgelig en rolle å spille i ethvert vellykket sosialt ingeniørprosjekt, og i videoen spiser skuespillerinnen Nicole Kidman dem. «Tre millioner mennesker i verden spiser insekter, og jeg er en av dem,» sier hun, og spiser en rekke forskjellige insekter, noen levende og andre stekt for sprø knas. Forskning har konkludert med at kjendiser faktisk kan overtale folk til å spise insekter. Eksempler på kjendiser som hyller matretter av insekter er Drew Barrymore, Robert Downey Jr., kjendiskokk Gordon Ramsay, Salma Hayek og Angelina Jolie, bare for å nevne noen.

  Mens kannibalisme nå tilnærmes mer direkte, har mennesker fordøyd andre mennesker på andre måter i mange år. For eksempel blir aborterte fosterceller fra mennesker ofte brukt i utviklingen av vaksiner. Og mens menneskelige celler ikke er tilstede i sluttproduktet, kan DNA-fragmenter og celleproteiner fortsatt være tilstede. Andre produkter som bruker aborterte fosterdeler i utviklingen inkluderer kosmetikk, farmasøytiske legemidler og smaksforsterkere som finnes i mange matvarer og drikkevarer.

  Forestillingen om at vår eneste utvei er en diett av insekter og kannibalisme er naiv og uvitende på det ekstreme, det er ikke løsningen. De er verktøy for å slavebinde, nedverdige og dehumanisere menneskeheten, oppfunnet av mennesker som ser hver biff på tallerkenen din som noe som er stjålet fra deres.

  Fra Global Research, publisert 3 August, skrevet av Dr. Joseph Mercola.
  Oversatte utdrag fra engelsk, redigerte og forkortet. Det anbefales å lese orginalartikkelen med linker og videoer.
  Orginalartikkel: Food Shortages: WEF Globalists Promote Diet of Bugs — and Cannibalism.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er solen som er den store varmekilden.

Menneskene kan ikke påvirke den.

Forrige innlegg

Store deler av befolkningen forstår det.

Støre forstår det ikke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.