POSTED IN Covid-19, Sensur

Fremtredende professor og matematiker i risikoanalyser:

BBC instruerte oss i hva vi skulle si om klimasaken og om covid.

2 kommentarer

Professor Norman Fenton stiller spørsmål ved dataanalysene om vaksinene.

Fra UK Column

Norman Fenton - Wikipedia
Norman Fenton er en britisk matematiker som er professor i risikoinformasjonsstyring ved Queen Mary University of London og er også direktør for Agena, et selskap som spesialiserer seg på risikostyring for kritiske systemer. Wikipedia (engelsk)

Dette er et langt intervju og er nok først og fremst for spesielt interesserte. Likevel velger vi å publisere det fordi professor Norman Fenton er en ekspert på sitt felt og kan derfor ikke bare avfeies uten videre. Når han fremmer kritiske tanker om hvordan helsedata er presentert av myndighetene er dette viktige bidrag for å forstå at den kritikken som er fremsatt av mange faktisk har et reelt grunnlag – også statistisk og matematisk.

Som vi har sett med mange andre eksperter til tilgrensende helseområder forsøker myndighetene å redusere deres faglig tyngde på ulike vis. I stedet for å gå laus på de faktiske faglige innvendingene som fremføres er det en tendens til å isolere, kneble og angripe de som fremmer den, slik vil har sett med f.eks. dr. Robert Malone.

https://www.ukcolumn.org/video/professor-norman-fenton-questions-vaccine-data-analysis

Matematikeren Norman Fenton er professor i Risk and Information Management ved School of Electronic Engineering and Computer Science ved Queen Mary-universitetet i London.

Han har omfattende erfaring i kritisk beslutnings-taking. Spesielt i å tall-gi usikkerhet ved å bruke tilfeldige sannsynlighets-modeller når man skal kombinere data og kunnskap.

Han arbeider innenfor helse, lov og rettsmedisin, sikkerhet, driftssikkerhet og sikkerhet innen transport. I et viktig intervju med Brian Gerrish og Debi Evans i UK Column, uttrykker professor Fenton bekymring rundt unøyaktigheter fra data om Covid-19-vaksinene. Dette er data som kommer både fra regjeringen og andre byråer, og som kommer med offisielle påstander som er avslørt som falske eller villedende.

I tillegg setter han søkelyset på den åpenbare sensuren som er pålagt profesjonelle som prøver å snakke ut om sine bekymringer rundt data og politikk ved det offisielle Covid-19 vaksinasjonsprogrammet.

Professor Fenton er spesielt åpenhjertig om dokumentaren «Uvaksinert» som BBC nylig sendte og som som han mener er villedende.

Intervjuet han gir forsyner oss med viktige analyser. Han tilfører kritiske tanker til alle tenkende voksne i Storbritannia, enten de er berørt  av Covid-19 og vaksinasjonspolitikken, eller har forblitt uberørt av denne erklærte pandemien, men som stadig er mistenksomme overfor det regjeringen og helsemyndighetene påstår.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Allison Archer

https://www.ukcolumn.org/video/professor-norman-fenton-questions-vaccine-data-analysis1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 745 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

X-CIA-analytiker:

New York Times driver ønsketenkning om Ukraina-krigen.

Previous Post

Han beviste at PCR-testen var svindel.

Ble Tanzanias tidligere president myrdet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.