POSTED IN Coronavaksiner

Covid-vaksiner og bivirkninger.

Fremstående patolog fikk munnkurv: Blir dødsfall etter vaksinering dekket over?

20 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Will Jones – The Daily Skeptic
Oversatt av Northern Light

Hvis vi skal komme til bunns om og i hvilken grad vaksiner bidrar til at vaksinerte dør, er obduksjoner et avgjørende verktøy. Så hvor er alle obduksjonsrapportene for å hjelpe oss med å svare på disse spørsmålene?

I fjor sommer ivret sjefpatologen ved Universitetet i Heidelberg, Dr. Peter Schirmacher, for mange flere obduksjoner av vaksinerte personer. Teamet hans hadde nettopp fullført 40 obduksjoner av mennesker som hadde dødd innen to uker etter vaksinasjon og konkluderte med at 30-40 prosent av dem døde av vaksinen.

Dr. Schirmacher

Dr. Schirmacher advarte mot et høyt antall urapporterte dødsfall fra vaksinasjonene og beklaget at patologer ikke oppdager at de fleste pasientene som dør av en vaksinasjon. Problemet, forklarte han, er at vaksinerte mennesker vanligvis ikke dør under klinisk observasjon.

Legen som undersøker likene finner ingen sammenheng med vaksinasjonen og bekrefter et naturlig dødsfall og pasienten begraves. Eller han attesterer på en ukjent dødsårsak, men statsadvokaten ser ingen tredjepart som årsak og godkjenner at liket blir begravet.

Dr. Schirmachers påstander ble avvist på den tiden av forskere fra statlige institutt, men han holdt ved sine påstander. «Kollegene tar definitivt feil fordi de ikke kan bedømme dette spesifikke spørsmålet kompetent» sa han. Han presiserte at han er for vaksinene for å bekjempe Covid og har blitt vaksinert selv, men sier at fordelene og risikoene må vurderes for hver person. Han argumenterte for «individuelle beskyttelseshensyn» i stedet for å vaksinere alle med en gang.

På den tiden ivret også Federal Association of German Pathologists for flere obduksjoner av vaksinerte personer. Johannes Friemann, leder for obduksjonsarbeidsgruppen i foreningen, sa at dette var den eneste måten å utelukke eller bevise sammenhenger mellom dødsfall og vaksinasjoner. Foreningen hadde allerede i mars 2021 sendt et brev til helseminister Jens Spahn der de ba om at tyske delstatsregjeringer instruerte helsemyndighetene om å beordre obduksjoner på stedet. Fem måneder senere, i August, er dette brevet fremdeles ubesvart.

Etter medieoppslagene om hans kommentarer, ble Dr. Schirmacher merkelig taus. I dag, ti måneder senere, er det ikke rapportert om ytterligere obduksjoner fra hans gruppe, og ingen har hørt flere oppfordringer fra dem om dette.

Det er heller ingen rapporter om obduksjoner som ble utført av de som døde kort tid etter Covid-vaksinasjon i noen andre land, bortsett fra de 15 som ble utført av Dr. Arne Burkhardt mot slutten av 2021, som fant «klare bevis på vaksine-indusert autoimmunliknende patologi i flere organer» i 14 av 15 tilfeller, men det ble ignorert av alle helsemyndigheter og hovedstrømsmedia. Hvor er alle obduksjonene for å undersøke vaksinenes rolle i dødsfall etter vaksinering, og hvorfor tier nå Dr. Schirmacher og hans kolleger, etter å ha vært så ettertrykkelig klare på risiko og behov? Dette ser veldig ut som en sak som dekkes over og at noen har fått munnkurv. Hvis det ikke er det, hvorfor beordrer da ikke regjeringer at det skal utføres obduksjoner? Hva har de å skjule?

Tidligere publisert på derimot.no

Fra Principa Scentific, publisert 7. juni 2022. Skrevet av Will Jones, The Daily Skeptic.
Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker i orginalartikkelen; Fears Of Post-Vax Death Cover-Up After Pathologist Goes Oddly Silent

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

20 kommentarer. Leave new

 • Regjeringene vet så utmerket godt hvor avslørende obduksjoner vil være at varslere som Schirmacher blir tause, antagelig vel vitende om at å kaste lys på sannheten kan koste dem livet, som ble dr. Noacks skjebne. For vi har med en mafia å gjøre og de går over lik, og regjeringene er deres høyre hånd.

  Svar
 • Når den vanlige mann i gata, som har blitt hindret enhver informasjon om disse vaksinene, bortsett fra lovord om hvor trygge de er, har sett og forstått at dette er en lang rekke med løgner. Ja så har ihvertfall enhver lege og oppegående politiker fått det med seg.
  Selvfølgelig dør folk av vaksinene. Det er vel liten tvil om at det også hele tiden har vært meningen.
  Nå begynner vel den store mengden av oss å forstå at alt dette som skjer og har skjedd henger sammen. At vi bare ikke har blitt servert den ufordøyelige sannheten om hva som foregår. Men sakte men sikkert etterhvert som vi mister mer og mer kontroll overlegne liv, og frarøves rettigheter for hver dag. Så begynner vi å se sammenhengen, og forstå at vi er offer for menneskehetens største svindel mot det store flertallet. Vi dør av vaksinene fordi det er meningen.

  Svar
  • Tor Georg Lura
   12 juni 2022 1:34

   Covid-19 står for GENECIDE ! Folkemord på norsk! Phizer har jo tapt i retten; måttet fremlegge documenter som viser død og fordervelse! COVID WHISTLEBLOWERS EXPOSE NARRATIVE AS ‘TOTAL FRAUD’ https://www.bitchute.com/video/yi7ML7QlXip5/

   Svar
  • «Nå begynner vel den store mengden av oss å forstå at alt dette som skjer og har skjedd henger sammen.»

   Jeg tviler på at det er så mange som ser sammenhengen. Det virker som folk flest fortsatt har tillit til myndighetene. Den første testen kommer til høsten, når myndighetene igjen krever vaksinering/lockdown/munnbind. Vil folk flest følge myndighetenes påbud? Jeg tror det.

   Svar
 • Mot fremveksten av en ny form for den nevrodegenerative Creutzfeldt-Jakob sykdom ?
  Mye tyder på det !

  Jeg tror nok de fleste av oss nå har forståelse av hvordan mRNA-vaksiner fra både Pfizer og Moderna fungerer. Nemlig ved at mRNA blir naturlig inkorporert i kroppens celler, deretter brukes disse mRNA-instruksjonene for å produsere syntetiske spike proteiner. Disse lurer i sin tid cellene til å tro at de har blitt infisert slik at de skaper et immunologisk minne mot en komponent av Coronaviruset , nemlig spikene.

  Det de fleste dessverre ikke er klar over er at den biologiske prosessen med å «oversette» eller transformere mRNA-informasjon til proteiner er langt fra perfekt og absolutt ikke immun mot feil !!!. Derav kan det avstedkomme «feilfolding» av proteiner. Et feilfoldet piggprotein kan i sin tur skape en feilfoldet prion-region som kan være i stand til å samhandle med /infisere friske prioner og forårsake skade, noe som i sin tur vil føre til Creutzfeldt-Jakob sykdom.

  Skal ikke utdype temaet men dette er en av de mange faktorene i listen over skadevirkninger etter Covid vaksinene og etter min mening muligens den mest dødelige.

  Dette er også en av skadevirkningene mange biologer , leger og patologer blir/ble bedt om å fortie !
  Skadevirkningene ble det advart mot i begynnelsen av vaksineringsgalskapen !

  Men som vanlig visste Myndighetene og FHI best, ledsaget av et korrupt media !

  Svar
 • Prioner er en slags type proteiner. De kan forårsake sykdom hos dyr og mennesker ved at normalt sunne proteiner i hjernen begynner å folde seg unormalt. I likhet med inntak av infisert mat kan også mRNA vaksiner avstedkomme «feilfolding» av proteiner og konvertere riktig foldede proteiner til den sykdomsassosierte formen.!

  Husker noen Kugalskap ? – (samme sykdom). Jeg ser ikke bort fra det kan eksistere en mildere form ;) siden «myndighetene» fortsetter å Raute da de egentlig burde holde kjeft og gå i skammekroken !!

  Svar
  • Skammekroken! «DR.BRYAN ARDIS forteller her om dødslister BIGPHARMA har opprettet for leger som går mot covid-19 narrative! Alt som er fortalt om covid-19 er løgn helt fra begynelsen «China coronavirus my have come from a snake,researchers say» og de vil ikke gi seg med covid agenda som vil fortsette i løpet af de neste 6 mnd!
   http://www.bitchute.com/video/6dHEBShntQY3/

   Svar
 • Alle som hevder at den Genetisk Koden for dette såkalte spike-proteinet som genereres av den falske Corona vaksinen ikke kan inkorporeres i vårt DNA er fullstendig uvitende om tilstanden til moderne genetisk vitenskap !
  Man trenger faktisk ikke å være professor for å fatte dette, man kommer faktisk langt med generell Biologisk viten !
  Injisering av genetisk materiale i kroppen vil utvilsomt inkorporeres i kromosomene til levende celler.
  Hvem kan si de har kontroll over hva som skjer ?, Absolutt Ingen !!!
  (Ikke-retrovirale RNA-virussekvenser har blitt påvist i genomene til mange virveldyrarter, inkludert mennesker).

  Alle disse Plutselige vaksinasjonsdødsfallene er nå så vanlige at vitenskapen har gitt dette Syndromet et nytt navn: SADS (Sudden Adult Death Syndrome) i «mangel» på forklaring !
  Jeg er mer fristet til å benytte betegnelsen DBD på dette syndromet – DEATH BY DESIGN !

  God Helg

  Svar
 • Dr. Chris Shoemaker:
  «Barn dør stille i søvne, eller på banen eller av ukjente årsaker.
  De vaksinerte barna har 81 ganger større sannsynlighet for å dø;
  Hvor mange som overlever vil bli infertile ? »

  Muligens FHI har svaret på dette ?

  https://www.nationaltimesaustralia.com/health/vaxxinated-children-are-dropping-like-flies-compared-to-unvaxxinated-children/

  Svar
 • Kaspar Gram
  11 juni 2022 0:25

  Farmasøytisk industri er de facto et forbryterkartell som hver og en, og oftest repeterende ganger, har blitt bøtlagt i milliardklassen. Covid-injeksjonenes innhold har disse straffedømte foretakene lov til å holde skjult også overfor de legemiddelkontrollerende myndigheter. Hverken SLV, FHI, de tusner av leger og sykepleiere, media og politikere som har presset og presser på befolkningen «vaksinene» – kjenner ikke innholdet i hva de religiøst fanatisk har vært talsmann for. Leger som har gjort motstand har risikert Fylkeslegenes granskning eller som i andre land tap av autorisasjon eller endog fengsel.
  Et rettslig, akademisk og moralsk oppgjør mot alle disse aktørene er det skrikende behov for. Leger og sykepleiere som presser på folk covid-«vaksiner»- som de hverken kjenner innholdet til, og som neglisjerer all forskningen som foreligger, burde tape autorisasjonen umiddelbart. Lederne i FHI og SLV har gjort seg delaktig i forbrytelse mot menneskehetem og skulle vært arrestert omgående. Tilsynsmyndighetene sies opp og erstattes av folk som ikke er farmasøytisk industris løpegutter. Men denne kulturrevolusjonen kommer ikke. Meb 3. og 4. booster vil de nok raskt bidra til ytterligere stigning i døds- og sykdomsstatistikken. Leger er ikke leger leger, med få unntak. Mer om galskapen – vitenskapeli behandlet:
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34992908/
  Det anbefales å bruke litt tid på den bloggen skrevet av en akademisk forankret svensk lege:
  https://trovetandeochvetenskap.se/

  Svar
 • ALVORLIG ØKNING I SADS og SIDS !

  I følge Royal Australian College of General Practitioners brer den den nye dødskategorien SADS om seg og mennesker under 40 år blir nå oppfordret til å få hjertet sitt undersøkt ! (Hva med Norske borgere ? )
  (SADS: Sudden Adult Death Syndrome) !
  Dessverre … en for stor del av det vitenskapelige samfunnet ignorerer årsakene til SADS og SIDS for å tilfredsstille BIG PHARMA !
  (SIDS: spedbarn-dødssyndrom)

  Samtidig er det nå publisert en serie -mikroskopbilder fra div laboratorier av bisarre blodpropper som rutinemessig blir funnet hos voksne som plutselig døde / dør av (SADS).
  Disse blodproppene blir ofte referert til som blodpropp men avviker fra vanlige blodpropper da de består av så mye mer enn bare blodceller !

  Fortvil ikke, … antar FHI har svaret på hvordan man skal unngå nevnte tilfeller /syndromer !
  Jeg tviler !! – men Jeg glemte Kjerkhol, muligens hun har svaret ?

  Svar
 • Litt om spredning av COVD og andre PATOGENER !

  Jeg tar gjerne med en studie som ble utført av den tyske legen Zacharias Fögen vedrørende ansiktsmasker. Selv om masker ikke er i «skuddet» akkurat nå benytter enkelte dem fortsatt !!

  Fögen forsøkte å finne ut om obligatorisk bruk av maske påvirket dødsraten av Covid i perioden 1. august til 15. oktober 2020 !
  Myndighetene og helsevesen har gjort alt de kan for å undertrykke denne studien !
  (Studien er publisert i tidsskriftet Medicine)

  Zacharias Fögen påviste «Foegen»-effekten: En «mekanisme» der ansiktsmasker bidrar til økt dødsrate og smitte av COVID-19 ! . Resultater fra denne studien tydet sterkt på at maskemandatet faktisk forårsaket omtrent 50% flere dødsfall sammenlignet med ingen maskemandat !

  Studien var egentlig ikke oppsiktsvekkende i medisinsk forstand da de fleste må forstå at virioner ( En komplett viruspartikkel )som kommer inn eller hostes ut som dråper vil bli holdt tilbake i maskene og etter en fordampning av disse dråpene eller rene virioner (virioner som ikke er inne i en dråpe) vil disse inhaleres på nytt fra en veldig kort avstand, vil omgå bronkiene og inhaleres dypt inn i alveolene, (blæreformede utvidelser i enden av lungene). Der kan de forårsake betennelse i lungene i stedet for bronkitt, .. altså … – en typisk virusinfeksjon .. la oss kalle det Covid !.»

  Etter min mening har «myndighetene» vært veldig «opplysende» under denne såkalte pandemien
  Synes du ikke ?? ( Etter min mening har de ødelagt helsa til tusenvis ) !

  Svar
 • Jeg har en kommentar til alt dette :
  Moderne medisin er i alvorlige problemer !

  Hvor lenge et korrupt mediakorps og falske «helsemyndigheter» skal fortsette å forvrenge og forevige usannheter rundt Covid og «Vaksiner» er jeg usikker på, men omsider vil mer og mer av deres falske forklaringer og fortellinger falle fra hverandre – Det er jeg sikker på !

  Svar
 • Justin Bieber har fått ansiktslammelser, som er en veldig vanlig bivirkning ved Corona vaksinen.

  Svar
  • Galskapen vil ingen ende ta !
   Disse hjernedøde celebritetene elsker Vaksinologi så mye at mange av dem har byttet fra Scientology !
   .
   Det liberale Hollywood-publikummet er fylt med narkomane – narkomane, alkoholmisbrukere, sexmisbrukere – men nå er deres avhengighet byttet ut med vaksinenålen !
   I stedet for AA-møter kommer de snart til å delta på VA-møter – «Anonyme vaksinerte».

   Svar
 • En Vekker !
  Massive biostrukturer funnet i kropper til vaksinerte !
  https://banned.video/watch?id=62a9cd9fad8c13221d32129f

  Svar
 • Femte største livsforsikringsselskap i USA betalte ut 163% mer for dødsfall av mennesker i alderen 18-64 i 2021-Totale krav opp $ 6 MILLIARDER.
  Fem måneder etter at One America insurance company sa at dødsfall blant mennesker i alderen 18-64 var opp 40% i tredje kvartal 2021, rapporterte et mye større livsforsikringsselskap, Lincoln National, en 163% økning i utbetalinger i 2021.

  https://crossroadsreport.substack.com/p/breaking-fifth-largest-life-insurance

  Svar
 • Grunnen til at det ble så stille rundt patologen som undersøkte dødsfallene av vaksinene

  Peter Schirmacher er sjefpatolog ved universitetet i Heidelberg. Han er en av de 100 mest renommerte patologene i verden. Patologen gjennomførte autopsier på 40 personer som hadde dødd innen to uker etter koronavaksinasjonen. Resultatet av hans undersøkelse: Minst 30 til 40 prosent av dødsfallene skyldtes vaksinen. Det kan også være så mye som 90 prosent, men minst 30 til 40 prosent.

  Etter en vaksinasjon er altså død ingen «sjelden» bivirkning, sa teknologigründeren Steve Kirsch – oppfinneren av den optiske musen og av Infoseek, en av de første søkemotorene på internett – på en konferanse. Hvorfor skulle Schirmacher lyge? For han setter jo sitt rykte på spill, sa Kirsch.

  Han forsøkte å ringe til patologen, men oppnådde ikke kontakt. Seks måneder senere fant han ut hvorfor Schirmacher ikke hadde ringt tilbake. De hadde truet med å drepe familien hans hvis han ikke sluttet å snakke om forskningen sin. Etter det har Schirmacher ikke gjort så mye av seg.

  «Det er grunnen til at vi ikke hører noe mer fra Peter Schirmacher», sa Kirsch. «Det er ikke slik vitenskap er ment å fungere.»

  Også andre patologer har gjennomført obduksjoner, blant dem Arne Burkhardt og Walter Lang. De konkluderte med at 70 prosent av de dødsfallene som de undersøkte, sannsynligvis var forårsaket av vaksinen.

  Fra UNCUT-NEWS, publisert den 15.juni 2022
  Oversatt fra tysk
  Originalartikkel: Der Grund, warum es um den Pathologen, der die Todesfälle durch den Impfstoff untersuchte, so ruhig wurde

  Svar
 • nrk.no
  Amerikansk sportsjournalist død.
  Alminneliggjøring er på gang, her er en helt dagligdags nyhet i 2022:
  «Wall Street Journal skriver at Wahl (, 48, ) trolig døde av et hjerteinfarkt», «kollapset på tribunen», så der ga avisen like greit diagnosen, siden vi jo er vant med dette nå, sprekinger som dør av hjertefeil på baner og tribuner er hverdagskost. Det kunne jo være SADS, også stadig mer alminnelig, plutselig død er den nye normalen og standarddiagnosen, i hard konkurranse med eutanasi.

  Svar
  • Fra et Biologisk synspunkt går vi i søvne inn i et Medisinsk Armageddon ☠️, – enten vi liker å innse det eller ikke – Så får vi håpe at en del av oss våkner opp !

   God Helg
   Synn

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Fredsprisen»

Vestens krigspris

Forrige innlegg

Hvorfor skal Russland forhandle med folk som bryter alle inngåtte avtaler?

Angela Merkel innrømmer at de aldri hadde til hensikt å gjennomføre Minsk-avtalen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.