POSTED IN Coronavaksiner

Fremstående forsker om vaksinen:

Covid-vaksinene reddet ingen liv men drepte mange

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.

Forskeren Dr. Denis Rancourt sier at ikke et eneste liv ble reddet av covid-«vaksiner» – men mange fikk helseskader eller drept som et resultat av de kjemiske giftene. Rancourt og flere andre forskere utførte en analyse av tallmateriale fra covid-vaksineringen, der de fastslo at dødeligheten av alle årsaker økte med hver covid-vaksine, enten det var den første eller et påfølgende «booster»-skudd.

Dr. Denis Rancourt

For hver åttehundrede injeksjon, oppdaget Rancourt minst ett dødsfall relatert til injeksjonen, dette som beskrevet i en 180-siders rapport de publiserte om saken. Tallet på én død per 800 doser blir enda mer urovekkende når man vurderer hvor mange doser som ble gitt. På det tidspunktet da Rancourt og kollegene hans skrev rapporten, hadde 13,5 milliarder covid-vaksiner blitt sprøytet inn i folks kropper.

«Del det tallet med 800 og du ender opp med omtrent 17 millioner covid-vaksine relaterte dødsfall», bemerket The Vigilant Fox på X, og deler også en video fra Dan Skorbach.

Operasjon Warp Speed forårsaket hjertesykdommer hos mange.
Elektrisk ingeniør John Beaudoin har også undersøkt tallmaterialet i hjemstaten Massachusetts, og kommet til lignende konklusjoner om den farlige naturen til covid-vaksinene. Etter å ha sett gjennom databasen for døde utarbeidet av Massachusetts Department of Health, fant Beaudoin at 2020 «var et år med overdødlighet fra respiratoriske sykdommer», etterfulgt av en endring i 2021 etter at Operation Warp Speed utløste covid -massevaksinasjoner på verdens befolkning.

Beaudoin fant ut at overdødsfall fra sykdommer i luftveiene faktisk gikk ned i 2021 etter vaksineringen startet, » men samtidig gikk årsakene til til død fra blod- og blodsirkulasjons-sykdommer opp i stedet for ned».

Med andre ord, hosten og forkjølelsen som folk led under covid-«pandemien», forsvant stort sett etter at Trump-regimet lanserte vaksinen i slutten av desember 2020, bare for å bli erstattet av mange nå kjente uønskede bivirkninger som stammer fra covid-vaksiner. «Så det folk dør av, er hjerteslag, lungeemboli, gastrointestinale blødninger, sprekkdannelser i hovedpulsårene, mer enn av luftveissykdommer, som gikk ned på samme tid», sa Beaudoin.

Den dag i dag tar Donald Trump æren for covid-vaksinene, som han har kalt «vakre» og «effektive» ved mange anledninger. I mange tilfeller kalte Trump covid-vaksinene for sin «største bragd», og klappet seg selv på skulderen for å få dem gitt til folk i «Warp Speed»-hastighet.

«Ingen gjør ham ansvarlig for å ha signert alt som tillot disse giftige injeksjonene å bli utviklet, og deretter distribuert av vårt eget militære», sa en kommentator i The Epoch Times om Trump og hans støttespillere. «Det må være et oppgjør, og det må starte med Trump. Han må innrømme sine feil. Jeg kan ikke stemme på noen som ikke kan innrømme sine egne feil».

En annen skrev at amerikanere må legge sine politiske forskjeller til side, og komme sammen for å sikre at nasjonens ledere aldri igjen prøver å utløse et nytt covid-lignende mareritt over landet. «Vi er i krig», skrev denne personen. «Ingen overholdelse av vaksinemandater er den smale veien som vil føre til at livet går fremover».

Fra Natural News, publisert 22 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light.
Orginalartikkel: COVID jabs saved ZERO lives while killing many, scientist warns.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • ALDRI GLEM! ALDRI TILGI !!! ALL de som har medvirket i coward19 forgiftningen av folket og coward19 svindelen MÅ stilles til ansvar og dømmes for bla.a : Lands svik, corrupsjon, massemord og forbrytelser mot menneskeheten. Flere av disse punktene medfører normalt døds straff historisk sett.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Svært stor studie bekrefter:

Flere bivirkninger etter koronavaksinene enn forventet.

Forrige innlegg

U-sving fra USA i Midt-Østen?

Stokkes kortene på nytt?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.