POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Fortsatt dør unge etter kovid-vaksiner.

Ikke alle vaksinedødsfallene skyldes hjerteinfarkt.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dødelig utgang etter COVID-19 mRNA-vaksine

Harvard rapporterer forferdelig vaksinedød av 30 år gammel kvinne

Av Dr. Peter McCullough

Vi begynner å bli vant til uventet død etter covid-19 blant unge personer som har tatt en eller flere injeksjoner av covid-19-vaksinen. Det er viktig å innse at ikke alle dødsfall etter vaksinasjon er hjerteinfarkt.

En rapport fra McMillan et al fra Department of Neurology, Harvard Medical School, Beth Israel Deaconess Medical Center, Boston, MA, USA, økte bevisstheten om fatale nevrologiske hendelser som er mulige etter vaksinasjon.

«24 timer etter å ha mottatt sin første dose av Moderna COVID-19-vaksinen, utviklet en 30 år gammel kvinne alvorlig hodepine. Tre uker senere ble hun innlagt med subakutt hodepine og forvirring. Bildediagnostikk viste i utgangspunktet spredt kortikal trombose med et forhøyet åpningstrykk på lumbalpunksjon. Et eksternt ventrikkeldren ble plassert, men hun fortsatte å ha forhøyet intrakranielt trykk. Til syvende og sist krevde hun en hemikraniektomi, men vanskelig hjerneødem førte til at hun døde. Patologi var i samsvar med trombose og assosiert inflammatorisk respons.»

I en klinisk studie ville en mistenkt uventet alvorlig bivirkning (SUSAR) som denne ha satt en pause i hele studien og en undersøkelse av hvorfor dette skjedde og en oppfordring til risikoreduserende tiltak for å forhindre at den samme komplikasjonen skjer med flere forsøkspersoner. Ironisk nok hadde denne saken som ble rapportert på et Harvard-sykehus ingen innvirkning på Harvard University som krever vaksinasjon fra 5. mai 2021 til 5. mars 2024. FAQ/samtykkeskjemaet signert av noen av nasjonens flinkeste studenter nevnte ikke dødelig cerebral iskemi og trombose som en direkte komplikasjon av covid-19-vaksinasjon. Jeg lurer på om redaktørene av Britannica på en rimelig måte vil registrere denne paradoksale og farlige tiden i universitetshistorien.

Forsiebilde: Yuris Alhumaydy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nattjazzen begynner nå i Bergen.

Et tips for neste år?

Forrige innlegg

Journalistikk handler om opplysning:

På tvers av den rådende maktens interesser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.