POSTED IN Virkelighetsforståelse, Økonomi

Først skisserer mediene en krise som skremmer befolkningen:

Deretter foreslår storkapitalen sin løsning som godtas av mange.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Oppskriften på å tømme statsbudsjettene

Av Northern Light

Henrys lov, en gasslov, sier at fordelingen av CO2 reguleres mellom havet og atmosfæren av naturen selv, slik at havet automatisk erstatter CO2 som blir fjernet fra atmosfæren med klimatiltak, som for eksempel karbonfangst, og andre måter å prøve å binde plantenæringen CO2 på.

Boris Johnson sa “klokken er ett minutt på midnatt” på klimatoppmøtet i Glasgow, som et dramaturgisk virkemiddel for å frembringe panikk. En uttalelse som selvfølgelig ble gjengitt i alle medier for å skremme spesielt de vestlige befolkningene.

De skal skremmes til å velvillig tillate at storkapitalen får tømme vestlige lands statsbudsjetter til enorme klimaprosjekter som karbonfangst, og innenfor fornybar energi som er upålitelig, utilstrekkelig, og med svært høye vedlikeholds og fornyelseskostnader, som blir svært innbringende i seg selv for utbyggerne.

Dernest skal skremselspropaganda om CO2 få befolkningene til å gi aksept til at matproduksjonen må legges om, som gir storkapitalen mulighet til å overta den ved at matproduksjonen overføres fra småbønder til agrobusiness-selskapenes enorme industribruk med GMO planter.

man in green dress shirt and gray pants standing on green plants during daytime
I drivhus brukes svære mengder CO2 for å fremme planteproduksjonen.

Nå som World Economic Forum er slått sammen med FN, kan en vente seg at jordbruks-direktiver med CO2 utslippsgrenser og pålegg for bønder i FNs medlemsland, som blir utformet slik at det er bare enorme industribruk med en elektrifisert maskinpark som kan klare utslippsgrensene.

Et nytt globalt kupp av storkapitalen, denne gangen med klimaskremsler for å overta styring, kontroll og eierskap på matproduksjonen og energiproduksjonen i verden. Katastrofekapitalisme, etter oppskriften problem, reaksjon, løsning: Den globale storkapitalen konstruerer et problem, som frembringer en reaksjon i befolkningene som forlanger tiltak, og storkapitalen gir dem en løsning som er det storkapitalen i utgangspunktet ville gjøre.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Forsidebilde: Robert Metz

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Larry Fink, altså sjefen i Black Rock.
  Sitat # Vi ønsker oss totalitarisme#
  Augustin Carsten sjefen i B.I.S. ( sentralbanken over alle sentralbanker)
  Sitat # Vi vil ha absolutt kontroll gjennom lover og regler..#
  Og da referer han til C.B.D.C.- Central Bank Digital Currency.
  Kilde; https://www.youtube.com/watch?v=VYOEvurCVuk
  Sitatene kommer de første 5 minutter.

  Svar
 • «Et nytt globalt kupp av storkapitalen» – det forundrer meg hvordan kommentarfeltet her ikke skjønner at dette også er et globalt kupp av den globale sosialismen. Begge dele står for enorme trans-nasjonale maktstrukturer. Stalin og Roosevelt var kompiser!

  Svar
  • Det har ikke nyttet å informere om dette på noen medier, for folk klarer ikke å gå ut av boksen sin. George Orwell må med sin Emmanuel Goldstein, navnet var neppe tilfeldig valgt, og oligarkisk kollektivisme, ha skjønt det. Genialt grep Orwell til den mystiske motsetningen mellom den altomfattende staten og Emmanuel Goldstein slik at leseren aldri og lik som oss ikke kan forstå om Goldstein er statens stifter eller motstander.

   Jeg tror at lik som i evigvarende krig (perpetual warfare) så har man tenkt seg at selve interessefeltet mellom kapitalisme og sosialismen, nærmest kontaktmetamorfosen, er der finanskapitalen for all fremtid vil etablere sin rikdom og evigvarende maktbase. Francis Fukyama med sin «End of time and the Last Man Standing) får her faktisk rett. Man har bare ikke forstått ham!

   Den eller de hjerner som må ha tenkt ut det doble maktgrepet mellom sosialisme og hyperkapitalisme leker man ikke med, for det vi nå opplever er tenkt å være den siste og endelige maktkampen der en global fasciststat etableres for all framtid. Det blir det fjerde riket og tusenårsriket.

   Svar
 • Petter Tuvnes
  14 november 2021 9:43
  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klimakonferansen i Glasgow:Tomme ord og uforpliktende formuleringer.

Det er det grønne skiftet som er det store problemet.

Forrige innlegg

Diktaturet nærmer seg.

I Latvia nektes parlamentsmedlemmer å delta hvis de ikke er vaksinert.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.