POSTED IN Klima

Først påstår de at klimaet skaper krise: Isbjørner og The Great Barrier Reef.

Når det ikke stemmer blir det helt stille.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Først Isbjørnen, så The Great Barrier Reef – Begge store klimaløgner og svindel!

AV Einar R. Bordewich

Einar R. Bordewich

Mange husker nok bløffen om at klimahysterikernes «poster boy» Isbjørnen var utrydningstruet på grunn av klimaendringer. Daglige alarmerende oppslag og sendinger om magre, tynne og døende isbjørner som slet sitt arme legeme over grønne enger og smeltede isflak, rullet over skjermen i beste sendetid. Det hele ble regissert og presentert av David Attenborough sin mest grav-alvorlige stemme så selv pensjonerte garvede selfangere som Steinar Bastesen fikk problemer med å svelge kaffen over kamferdropset.

Innlegget er hentet fra Fakta360

Kanskje dere også husker hvor katastrofalt det sto til med The Great Barrier Reef (GBR) utenfor Australias kyst i følge klimaforskerne i fra James Cook University (JCU). Medieoppslagene og propagandaen fra media og klimaforskere over hele verden byttet fort over til deres nye «poster boy» og ble nå enda mer massiv og omfattende. Havforsuringen og økende temperaturer på grunn av menneskeskapte klimaendringer skal ha skapt både bleking av korallene og død over store deler av revene. Propagandaen var så omfattende at en som hadde jobbet med GBR hele sin voksne levetid, Peter Ridd ved JCU ble sparket for å ymte frempå at her var det noe feil med forskningen om revet.

Peter Ridd (63) er geofysiker med over 100 publikasjoner og 35 års erfaring med å jobbe med GBR siden 1984. Han har stått bak utviklingen av en rekke innovasjoner innen optikk og instrumentering for å overvåke miljøforandringer ved koraller og andre økosystemer. Han var til slutt lederen av JCU i over 10 år, men ble til slutt usaklig oppsagt i 2018 av universitetet, da han stilte spørsmål ved kvaliteten på en rekke forskningsrapporter ved universitetet. Noe av det han kritiserte var forskning relatert til klima-effekter på GBR eller rettere sagt, de manglende klimaeffektene.

Peter Ridd oppfordrer alle voksne til å stå opp, snakke om klimasvindelen og stå for vitenskapelig oppriktighet og avsløre hyklerne i de offentlige organisasjoner, NGO’ene og media. Du som nærmer deg pensjonsalder eller har blitt pensjonist har en plikt til å kjempe for sannheten selv om du skulle bli sparket fra jobben mener han. For de unge har ikke den muligheten. De må holde kjeft for å beholde jobb, hus og hjem men også for å sikre seg en framtid hvor de kan skaffe seg penger og erfaringer. Det er evolusjonens ansvar for de eldre å passe på de yngre og ta vare på dem. Du som er voksen og sterk, må stå i stormen slik at dine barn og barnebarn kan få det bra, sier Peter Ridd. Vi kan trygt si at det er det han har gjort.

Statusen i dag for Great Barrier Reef

Peter Ridd oppsummerer i dag (2024) hva som er de faktiske forhold på GBR.

 • Ikke et eneste av de 3000 revene som GBR består av er tapt
 • Mengden koraller er nå på det historisk høyeste siden de begynte å måle
 • Vekstraten er uendret
 • Koraller vokser enda hurtigere om vannet varmes opp
 • Revene er sterkt variable med ødeleggelser og gjenoppbygging
 • Koralldød skapes av sykloner og stjernefisk, ikke bleking
 • Koralldød følges ALLTID av sterk gjenoppbygging slik som skogbranner.
 • Påvirkning via forurensing er minimal
 • Revene blir raskt vasket av Stillehavet
 • Plantevernmidler finnes ikke
 • Avsetninger fra jordbruket (Leire etc.) når ikke ut til GBR
 • Jordbrukets gjødselprodukter på revet er minimale og er bare 2% av naturlig gjødsel

Den hysteriske toppen kan være nådd

Peter Ridd forteller at siden han ble sparket og kunne jobbe på full tid med å informere publikum om at GBR har det godt og er i super form, så merker de at tillitten til de hysteriske klimaforskerne og deres apologeter i media som elsker dommedag synker dramatisk. Klimahysterikerne er blitt drevet tilbake fra skanse til skanse og blir mer eller mindre oppfattet som et historisk pinlig, antivitenskapelig gjeng som står bak vår tids største svindel. Mange av de unge folkene begynner nå å våkne opp og gjennomskuer den hjernevasken de har blitt utsatt for. Alternative medier som bla sosiale og den enorme hærskaren av blogger, nettaviser og nettmagasiner inkludert Fakta360, som kjemper mot galskapen, har begynt å vekke folket fra sin indoktrinerte tornerosesøvn.

Vitenskapens forfall gjaldt ikke bare GBR i følge Ridd, det gjelder hele institusjonen og alle dens disipliner hvor vitenskapen er kompromittert og reproduserbare studier ikke er mulig å gjennomføre. De nye studier som kom ut fra JCU var enten fulle av feil, ikke reproduserbar eller direkte vitenskapelig svindel. Det var påpeking av dette som fikk Ridd sparket i 2018. Han måtte anke saken frem til høyesterett og «vant» på en måte hvor de sa at han hadde rett, men at JCU likevel kunne sparke han selv om han hadde avslørt ulovligheter ved JCU. Men andre ord ble avsløring og offentliggjøring av at arbeidsgiver jukset ansett som gyldig oppsigelsesgrunn.

Forsidebilde: Lisa Burghardt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det må ha skjedd noe rundt 2020.
  Var det feks at man begynte med kunstig skydannelse over GBR for å reflektere mer sollys tilbake til verdensrommet noe som vil ha en avkjølende effekt?

  Svar
 • «Propagandaen var så omfattende at en som hadde jobbet med GBR hele sin voksne levetid, Peter Ridd ved JCU ble sparket for å ymte frempå at her var det noe feil med forskningen om revet.»

  Nå har jeg inntrykk av at folk (flest) ikke bryr seg så mye om disse (falske/politiske) alarmene.
  Men noen gjør, – og vil f.eks. ikke sette barn til verden i Norge pga. varmere vær. ;-)

  Men disse alarmene som ikke har grobunn i noen virkelighet, kun fra betalte (politiske) spådommer fra statsansatte universitets-‘ utdannede’, er jo allikevel forurensning.
  En forurensning som på sikt ødelegger livsglede og framtidstro.

  Hvordan skal vi bli kvitt dene forurensningen?
  Det mest naturlige er vel å stoppe ( den kostbare) stalige finansieringen, og forlange fri samtale/diskusjon . – Som de så altfor lenge har hatt makt til å stoppe.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skylder på russisk innblanding da Trump vant, men det hefter ikke.

USA blander seg på nytt inn i Venezuela-valget.

Forrige innlegg

Tall fra Sveits er i overensstemmelse med tall fra Australia, Sverige – og Norge.

Antallet levendefødte synker nå dramatisk i mange land.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.