POSTED IN Covid-19, Storbritannia

Først kaller de vaksinasjonspass for en konspirasjonsteori. Deretter blir det offisiell politikk.

Slike folk styrer nå Storbritannia.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Etter å ha kalt vaksinepass for en «konspirasjonsteori», sier nå den britiske regjeringen at alle som ønsker å leve under som normalt nå må kunne fremvise bevis for vaksinasjon.

Den 5 september bekreftet den britiske regjering at briter snart tvinges til å fremvise bevis på vaksinering mot korona dersom de ønsker å gå på nattklubber eller andre større forsamlingssteder.

Den britiske minister ansvarlig for vaksiner, Nadhim Zahawi, har tidligere sagt at et koronasertifikat-regime som dette aldri vil bli innført og han kalte også  påstander om det for «konspirasjonsteorier». Det har tydeligvis endret seg nå, siden Zahawi planlegger å tvinge vaksinen på folk som liker å ha det moro.

Nadhim Zahawi – Wikipedia
Nadhim Zahawi er en britisk konservativ politiker. Han har vært parlamentsmedlem for valgkretsen Stratford-on-Avon siden 2010. Fra 9. januar 2018 til 25. juli 2019 var han juniorminister i Theresa Mays regjering med ansvar for barn og familier. Wikipedia

Virksomheter som nekter å følge Zahawis forordninger risikerer å måtte stenge grunnet manglende respekt for reglene. Zahawi planlegger å effektivt kontrollere dem alle for å forsikre seg om at de sjekker koronsasertifikatene i døra innen folk gis adgang.

«Når bevismaterialet som presenteres for deg er så klart og entydig og siden vi ikke ønsker at bransjen skal gå gjennom en åpne/stenge, åpne/stenge-strategi, så er det riktig å introdusere denne lovgivningen i slutten av september, når alle over 18 år har fått begge dosene med vaksine» sa Zahawi, mens han lot som om han var en vitenskapsmann.

» En ting vi har lært, er at viruset sprer seg lettere i større forsamlinger, særlig innendørs. «

Zahawi er en løgner som lot som om han var i mot vaksinesertifikater

I januar i år skrev Zahawi iherdig på Twitter at den britiske regjering slett ikke hadde noen som helst planer om å innføre koronasertifikater og kalte dem sågar «diskrimenerende». Da han ble spurt om han senere kunne minnes på å holde løftet sitt, så bekreftet han dette.

Zahawi gjentok da at å tvinge mennesker til å bli vaksinert for at de skal leve sine liv er det samme som diskriminering og vil derfor aldri bli tålt. Nå vet vi at det var en ren løgn.

Storbritannia beveger seg i samme retning som Frankrike, som nylig innførte en vesentlig strengere koronasertifikat-ordning, som krever bevis for vaksinasjon for bare å handle mat.

Folk demonstrerer i gatene i både Paris og andre byer og trosser dermed den nye lovgivningen som Emmanuel Macron innførte som et forsøk på å «senke kurven» til den såkalte Delta-varianten.

I USA har en håndfull byer, inkludert New York og New Orleans, innført krav om vaksine for å kunne gå inn på visse steder. Dette skaper et todelt apartheid-samfunn mellom «vaksinerte» og de «uvaksinerte» der disse gis ulike rettigheter.

Vi får et Apartheid-samfunn med koronapass. Et for de vaksinerte (de rettferdige) og et for de uvaksinerte (de utstøtte).

Stiftelsen EFF (Electronic Freedom Foundation) publiserte nylig en lengre artikkel som beskriver hvordan denne raden av feilsteg fra amerikanske myndigheters side, er feil vei å gå. «Det kan bli verre», advarer EFF.

«… innføring av slike ordninger vil hindre millioner av mennesker fra å ordne seg visum, ja til og med i fra å i det hele tatt reise noe sted», sier stiftelsen videre.

Den eneste realistiske muligheten for verdens befolkning er å av full kraft sette seg til motverge mot denne typen tyranni. Medisiner-fascistene slipper aldri unna med dette koronasertifikat-komplottet hvis vi – folket – sier NEI til det, uansett hva det koster.

«Motstand er nødvendig» skrev The Epoch Times. «Stå opp mot tyranniet».

Oversatt av Væringen

Forsidebilde: Ronan Furuta

Knut Lindtner har lagt til bilde m/kommentar

https://www.globalresearch.ca/after-calling-vaccine-passports-conspiracy-theory-uk-government-now-says-everyone-will-need-show-proof-vaccination-live/5755313

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Hvem har rett? Derimot.no eller steigan.no kom idag med motstridende opplysninger.
  På steigan.no kan vi lese:
  Helomvending: England dropper planene om vaksinepass
  https://steigan.no/2021/09/helomvending-england-dropper-planene-om-vaksinepass/

  Svar
  • Tipper at vi begge har rett, men at vår melding kom først og deretter den på Steigan.no. En del av den psykologiske krigføringen er å spre forvirring. Dermed skifter en mening hele tiden slik at folk ikke lenger vet hva som gjelder. Når folk blir usikre kan tiltak gjennomføres med mindre motstand.

   Svar
   • Du har nok oppfattet det helt rett. Sikkerhet i den ene eller den andre retningen skaper trygghetsfølelser, det vil si sikre forestillinger som kan brukes hit eller dit. I usikkerhetens tid vil de fleste nøle lenge nok som vil si for lenge. Ett slagord i USAs neokonservative kretser har vært at «vi handler før noen andre er forberedt på at vi vil handle, og før de har rukket å reagere på våre handlinger så handler vi igjen».

    Selv har jeg lurt på hvorfor det blir lagt igjen så selvmotsigende spor i saker som terrorangrep utført i den dype statens tjeneste. Svaret er nok det samme, samt at ved å få mennesker til å godta en selvmotsigende forklaring eller hendelse så vil man for alltid ødelegge det å være et vurderende individ. Et videoopptak som det av politimannen som ble skutt i hodet, liggende på fortauet utenfor Charlie Hebdo, illustrerer: En terrorist, løpende med et grovkalibret gevær skyter et levende menneske liggende på tørr asfalt i hodet fra kloss hold. Der er ingen synbar rekyl i våpenet og ingen synlige hylseutkast. Der er ingen skuddreaksjon i hodet eller kroppen, ingen dødskramper, ingen merker i asfalten og overhode intet blod eller grisete sprut av hjernemasse. Se det og godta det som sant, og du har sluttet å være menneske og blitt en programmerbar robot. Se det og innse at det er løgn, og du tar din menneskelighet tilbake i fullt monn. For med det vil du også måtte innse at rubbel og bit, smitt og smule av alt annet de sier og har sagt overhode ikke er til å stole på.

   • Britiske styresmakter foretok en uventet kuvending i denne saken. Heldigvis for britene, må jeg si.
    Uansett, denne endringen foretok de meg bekjent i går.
    Sannsynligheten er stor for at årsaken til kuvendingen er redsel. Britene har betydelig lavere grad av konformitet og lydighet enn hva vi har i Skandinavia, så resultatet av en slik apartheid kunne rett og slett blitt voldelig opprør.
    At artikkelen ble kom på trykk er etter min mening uansett viktig for dokumentasjonsformål og gir nødvendig innsikt i historikken.

 • Svar
 • Svar
  • Bjørnar Bolsøy
   26 september 2021 2:48

   Espen skrev:

   «Rothschilds patenterte Covid-19 biometric tests i 2015.»

   Når en artikkel starter med overskriften «ATOMIC BOMBSHELL», bør varselslampene blinke.

   Ved nærmere ettersyn viser historien seg å være et resultat av misforståtte og forvrengte fakta. Blant annet Reuters og AFP faktasjekket dette og det er på det rene at patenten fra 2015 dreier seg om en generisk test for COVID-familien av virus, ikke spesifikt Covid-19. Dette ble først inkludert i den oppdaterte i patenten i 2020:

   «A post of an image showing «evidence» of a patent application for a novel coronavirus test in 2015 by a person named Richard A. Rothschild was shared by hundreds of users. This claim is false. The image shows a supplemental application that was filed in 2020 following the submission of another patent application in 2015 that was not related to the coronavirus.
   A spokesperson for the financial services firm Rothschild & Co. said the patent’s applicant had no link to the company.»

   «The claim, however, is false.

   A search on Espacenet, a platform for searching patents and applications developed by the European Patent Office, shows the application for a “System and Method for Testing for COVID-19” was listed here.

   The site shows that the filing is a «continuation in part» (CIP) application for a US patent, i.e. a partial continuation of an existing application. The CIP principle allows an inventor to link a new patent with an older license, as long as the old invention contributed to the development of the new one.

   Rothschild’s patent, which is for a method of “acquiring and transmitting biometric data,” was first filed in 2013, as noted in the screenshot shared in the misleading Facebook posts.

   The CIP application was later submitted in May 2020 because the method can be used to “determine whether the user is suffering from a viral infection, such as COVID-19,” as noted in the patent’s abstract.

   Rainer Osterwalder, a European Patent Office spokesperson, also said the “the patent application had no reference to COVID-19 before 2020.»

   «In fact, coronavirus is not a specific virus but a family of similar types of viruses. On October 13, 2015, Richard Rothschild filed a temporary patent application for testing for one of the viruses in the coronavirus family. Regular, non-binding patent applications were then made to create the biometric data system.

   These patents are the forerunners of COVID-19 and COVID-19 shares their data. However, a test patent containing COVID-19 biometric data was registered on May 17, 2020 «

   Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er to sperregrenser

I 2017: Ap og Høyre fikk stemmer og mandater fra MDG og Rødt

Forrige innlegg

Nå skal ungene i skolene i USA til pers.

Obligatorisk vaksinering og vaksinepass for alle.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.