POSTED IN Intervju, USA

Forsøkene på å tie ihjel og latterliggjøre Tucker Carlson slo helt feil.

Over 200 millioner har åpnet intervjuet med Putin.

0
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen kommer litt seint, men er likevel interessant av mist to grunner. Antallet visninger av Putin-intervjuet er skyhøyt over alt det store mediene kan fremvise. Dette illustrerer det enorme informasjons-underskuddet som er skapt av mediene i vesten om tenkningen i den russiske ledelsen.

Men han peker også på det voksende problemet for demokratene i USA. De sitte med en presidentkandidat som er så kognitivt svekket at han vanskelig kan stilles opp i et valg mot Donald Trump. Enhver som ikke er anti-Trump forgiftet ser umiddelbart hva som er alt fatt med Biden.

Han styrer ikke USAs politikk lenger. Det er det noen andre som gjør. Dermed reises spørsmålet om poenget med presidentvalget. Hvis det ikke er presidenten som bestemmer, hvem er det da og hva er vitsen med et valg?

Knut Lindtner
Redaktør

Putin, Ukraina og den fremvoksende katastrofen i Midt-Østen.

Av Larry Johnson

X-CIA analytiker.

Tucker slår de andre ned i støvlene på Twitter, på YouTube og TikTok. På X/Twitter alene har han fått 198 millioner oppslag. Det er mer enn CNN MSNBC og FoxNews får på tre måneder.  Vi befinner oss i en enorm ny mediaverden som er ute av kontroll, i alle fall for øyeblikket når det gjelder de største mediene.

Etablissementet prøvde å tie Tucker ihjel. Men der bommet de fullstendig. Han når nå ut til flere mennesker enn han noen gang fikk til på FoxNews. Jeg tror Tucker er ganske overrasket over denne utviklingen.

Når det gjelder situasjonen i Ukraina – og da mener jeg den politiske omveltningen – så ser det ut som et speilbilde av det som nå foregår i De Forente Stater. Biden skadet seg selv stort på torsdag da han holdt en pressekonferanse der han prøvde å tilbakevise rapporten fra spesial-aktor Hur om at Biden ikke vil bli tiltalt eller straffeforfulgt for å ha  feilhåndtert høyt klassifisert informasjon.

Det er fordi han er mentalt avfeldig. Bidens snublende opptreden er symbolsk for hvordan han taklet det. På mandag kunne man lese i New York Times:

Redaksjonen skrev at Biden viste en «dårligere innholdsmessig, ikke planlagt framtoning, overfor publikum og presse, enn noen anne president vi kan huske».

Biden-administrasjonens strategi overfor amerikanerne har vært å stole på sosiale medier framfor å møte velgerne i åpne møter der de kan utfordre han, argumenterer avisen med. Dette, sammen med Bidens alder, har fått publikum til å tvile, slår redaksjonen fast.

«Hans forsikringer er et ingen som tror på, med andre ord», skriver redaksjonen om Bidens siste pressekonferanse.

«Han må gjøre det bedre – innsatsen i presidentvalget er for viktig for mr. Biden til at han kan håpe å skli gjennom kampanjen ved hjelp av videoutstyr og hjelpere, og på den måten  tro at han kan  slå en motstander som Donald Trump».

Trump har virkelig sjansen til å kunne ta tilbake Det Hvite Hus»

Det, mine venner, kalles etablissementets panikk. De trenger å finne på noe annet. Demokratenes etablissement prøver å finne ut hvordan de kan pensjonere Biden uten å skade partiet. Dette vil ikke gjøre situasjonen bedre for Biden, han kommer bare til å føle seg beleiret.

Uansett, jeg fordyper meg i dette og andre problemer med dommeren og Nima.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Tim Mossholder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Thierry Meyssan

Løgnens Vitenskap Moderne propaganda

Forrige innlegg

Opprør i Trondheim

Klassekamp er noe AP-ledelsen ikke forstår.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.