POSTED IN Coronavaksiner

Forskning avslører farene ved vaksinen

Selv en mild hjertemuskelbetennelse fra covid-vaksiner kan forårsake fatale hjerterytmeforstyrrelser

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ava Grace.

Ny forskning fra Japan har bevist at selv mild myokarditt (hjertemuskelbetennelse) kan føre til dødelige hjerterytmeforstyrrelser – noe som er enda mer bevis på at Wuhan coronavirus covid-vaksiner er farlige. Dette er ifølge Health Advisory and Recovery Team (HART), en gruppe høyt kvalifiserte leger, forskere og andre vitenskapelige og akademiske eksperter fra Storbritannia, som har publisert råd angående studiens konklusjoner.

Myokarditt er betennelse i hjertemuskelen. Det er kjent for å forårsake brystsmerter, kortpustethet og forskjellige typer hjerterytmeforstyrrelser. Den nye artikkelen, publisert i det fagfellevurderte medisinske tidsskriftet Medicine, med åpen lesetilgang og utført av patologer fra Kanazawa i Japan, rapporterte at funnene kom fra en obduksjon av en frisk 40 år gammel mann.

«En sunn 40 år gammel japansk mann opplevde en plutselig øket hjerterytme, og mistet bevisstheten to dager etter en covid-vaksinasjon». «Gjenoppliving gjenopprettet den spontane hjerterytmeforstyrrelsen, men pasienten kom ikke til bevissthet og døde 9 dager senere». (Relatert: STUDIE: Tilfeller av post-covid injeksjon myokarditt fortsetter å skyte i været).

Studien fant videre at under obduksjonen fant de at pasientens hjertemuskelceller var døde og «ble spredt i høyre og venstre ventrikkel». Studien rapporterte også at pasientens myokarditt «var mild, som for de fleste tilfeller observert etter covid-vaksinasjoner». «Men det inflammatoriske vevet var hovedsakelig nær årene i hjertet, og var årsaken til den dødelige hjerterytmeforstyrrelsen». Pasienten ble testet negativ for covid.

Mannens vaksine-relaterte død ble dekket over.
HART reiste bekymring for at fordi den dødelige hjerterytmeforstyrrelsen oppsto etter den andre vaksinen, virker det sannsynlig at tilfellet ikke ble rapportert, på grunn av en bekymring for at slik rapportering kan påvirke covid-vaksineringen.

«Muligheten for at en betennelse i hjerte- og kar-systemet kan resultere i dødelige hjerterytmeforstyrrelser, er en bekymring vi tidligere har tatt opp med mRNA-vaksinene», sa HART. «Denne mannen fikk plutselig en hjerterytmeforstyrrelse, type ventrikulær øket hjerterytme, som til slutt ble dødelig, tidligere brystsmerter karakteristisk for myokarditt ble ikke rapportert».
Dette er i samsvar med bekymringer reist av HART om at subklinisk myokarditt faktisk resulterer i en økt risiko for dødelige hjerterytmeforstyrrelser, som kan være årsaken for det meste eller hele økningen i ambulanseutrykninger for hjertestans.

Subklinisk myokarditt – definert som en økning i troponin* som indikerer en hjerteskade – er funnet hos minst én av 50 personer injisert med mRNA covid-injeksjonen, i studier der forskere rutinemessig har sett etter det.

Dr. Clare Craig, en patolog og medformann i HART, sa videre at detaljnivået under den japanske obduksjonen som var nødvendig for å fastslå hvor nær betennelsen var til det ledende systemet av blodårer», er en ferdighet som bare som bare noen patologer har». Denne typen obduksjoner som gjøres på japanske pasienter, utføres ikke rutinemessig i den vestlige verden, som i Storbritannia hvor HART er basert.

*Troponin, eller troponinkomplekset, er et kompleks av tre regulatoriske proteiner som er integrert i muskelsammentrekning i skjelettmuskulatur og hjertemuskulatur, men ikke glattmuskulatur. Wikipedia.

Fra Natural News, publisert 8 mars 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Japanese study: Even mild myocarditis from COVID-19 vaccines can cause FATAL ARRHYTHMIAS.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Thai-prinsesse Bajrakitiyabha har vært i koma siden desember 2022, «hjertesykdom»,
  «etter en kollaps mens hun var ute og gikk tur med hundene sine.» wikipedia
  Kongehuset vet hvorfor og skulle vel ha midler til å skade Big Pharma,
  men velger å ikke gå til angrep. Pussig.

  Svar
 • Forskning har vel vist at mer eller mindre alle får en eller annen skade/påvirkning på hjertet etter å ha tatt kvakksinen – Gudene vet hvor mange som går rundt med subklinisk myokarditt….Forskning har vel også vist at hjertet på jobbe nesten 50% hardere i månedsvis etter injeksjon. Ja da, de er så trygge og effektive, atte!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Huitfeldt som ambassadør:

Utviding av politikernes retrettmuligheter

Forrige innlegg

Politikken i USA og Europa.

En politikk for å ødelegge samfunnene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.