POSTED IN Helse

Forskere:

Urovekkende mange eldre døde etter å ha fått Pfizers vaksine i Israel

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Hervé Seligmann, som forsker på infeksjonssjukdommer ved universitetet i Aix-Marseilles og ingeniøren Haim Yativ har gjort en analyse av data fra det israelske helsedepartementet, og deres analyse viser urovekkende store dødstall blant mennesker i Israel som har fått Pfizers vaksine, skriver avisa France Soir. Seligmann er av israelsk-luxemburgsk statsborgerskap og har en B. Sc. i biologi fra Hebrew University i Jerusalem, og han har skrevet over 100 vitenskapelige publikasjoner.
_____________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
_____________________________________________________________________________

Deres analyse er presentert her. Den er også omtalt i den israelske nyhetskanalen Arutz Sheva.

Her er et kort utdrag av artikkelen:

Fra 26. januar til 10. februar 2021 fikk 909.102 israelske statsborgere den andre vaksinedosen. Blant disse ifølge tabellen døde 92, 0,01%. I løpet av de 5 ukene siden den første dosen døde derfor minst 0,05% av mottakerne av den første dosen. Dødsraten gjelder hovedsakelig en relativt ung befolkning med vaksinasjon oppgitt 19. januar, en periode der de fleste vaksinerte var under 65 år. For å estimere dødsraten for de over 65 år som for det meste var vaksinert før den perioden, bruker vi data rapportert av USA-baserte VAERS.

Der fant vi, se artikkelen på engelsk, at forholdet mellom dødsfall av de over 65 mot de under 65 er omtrent 4,42 (155/35). Derfor bør dødsraten for de over 65 mellom den første og den andre vaksinasjonsdosen være til 19. januar 0,042 (dødsraten for de under 65 år) multiplisert med 4,42, noe som resulterer i 0,186%, som er nær 0,2% rapportert av Helsedepartementet 21. januar 2021. Denne verdien på 0,2% død har blitt mystisk endret senere av Helsedepartementet og ble byttet til 0,005 uten noen forklaring, se artikkel på hebraisk.

Ovennevnte hensyn viser at dødsfrekvensdataene som ble gitt først var korrekte, de oppdaterte dødsfallsdataene kan ha vært ment å antyde lavere dødsrate blant eldre. Og det slutter ikke her. Antallet COVID-19-dødsfall blant de vaksinerte siden starten av vaksinasjonsaksjonen ser ut til å forklare de økte dødsratene fra COVID-19 observert siden desember 2020. For det formålet beregner vi produktene av antall vaksinerte personer over 65 år med 0,2 og antall vaksinerte personer under 65 med 0,04. Dette viser at de fleste COVID-19-dødsfallene i den perioden er for vaksinerte mennesker, noe som går fram av tabellen fra Helsedepartementet i begynnelsen av februar.

Seligmann og Yativ har invitert andre forskere til å gjennomgå deres resultater. Og vi kan bare gjenta invitasjonen: Forskere bør vurdere det resultatet Seligmann og Yativ har kommet fram til.

Det israelske helsedepartementet var ikke tilgjengelig for kommentarer da de ble kontaktet av France Soir.

Forsidebilde: Matthew Waring

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Antall dødsfall i tyske aldershjem eksploderer etter corona-vaksinasjon.

  I diagrammene i artikkelen som det er henvist til nedenfor kan man se antall døde på tyske aldershjem: De blå er antall døde fra 1/1-2020 til 27/12-2020, altså for nesten ett år, og de røde er antall døde fra 28/12-2020, altså på knapt 2 måneder. Som man kan se på diagrammene, så har antall døde på tyske aldershjem MANGEDOBLET SEG etter at vaksineringen mot corona-virus startet.

  https://unser-mitteleuropa.com/62329-2/

  Svar
  • Dette er nok den nye «normalen» for fremtiden. «Useless eaters» (folk 65+, pensjonister, handikappede osv.) som ikke kan være med og fylle lommene til de internasjonale «bangsters» må fjernes, de «spiser» jo bare av overskuddet må vite. Slik går det når bland annet B. Gates (med «gode» vaksiner og «godt» helsevesen kan vi REDUSERE jordas befolkning med opp til 15%) settes til å lage «vaksiner» for «dødelige sykdommer» som du ikke vet at du har før en CPR test forteller deg det. Det eneste som forundrer meg midt oppe i dette er at det samme skjer i IsRaEl. (Staten skapt etter de gamle Babylonske guder/gudinner – ISIS (kjent som Babylons hore og søster/kone til Osiris (El)), og deres sønn Ra (Horus)). Det har alltid vært viktig for disse å bevare «klanens» blodlinjer, så hva skjer nå siden «frafallet» i IsRaEl er like stort som i Tyskland etter at de startet masse «vaksineringen» også der? Er ikke «klanen» like viktig lenger? Mye merkelig som skjer nå.

   Svar
 • ‘ All vaksinering med AstraZeneca-vaksinen er satt på vent i Danmark etter flere rapporter om blodpropp hos dem som har fått den.’
  https://www.nrk.no/urix/danmark-stanser-all-vaksinering-med-astrazeneca-1.15412462

  Svar
 • ­­R­e­­­g­i­­s­t­­r­­e­­r d­e­­g o­­­g k­­l­­­a­­­s­­s­­i­­­f­­­i­­­s­e­r m­­­i­­n u­­n­g­­­e s­­e­­x­­­y f­­­i­t­­­t­­­e ­­-­­ http://photo0145546.e17.club

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainske nasjonalister forsøker å fjerne seg fra alt russisk:

Definerer russisk som et steppespråk.

Forrige innlegg

USA i humanistisk toppslag:

Navalny-fengsel utløser sanksjoner mot Russland. Kashoggi-drapet (m/partering) ingenting.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.