POSTED IN Coronavaksiner, mRNA-vaksiner

Forskere som jobbet med vaksinen forteller om feil:

Moderna-forskere innrømmer at mRNA-vaksiner medfører en risiko for giftige stoffer.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tyler Durden

Teknologien som brukes i Modernas covid-vaksine medfører en risiko for giftige stoffer, sa forskere ved selskapet i en ny rapport.

«En stor utfordring nå er hvordan man effektivt kan redusere risikoen for potensielle forgiftninger forbundet med mRNA-teknologi,» skrev forskerne i rapporten, som ble publisert av Nature Reviews Drug Discovery 23 januar.

Moderna og Pfizer covid-injeksjonene bruker en modifisert messenger-ribonukleinsyre (mRNA)-teknologi. mRNA er levert til cellene med lipid nanopartikler (LNP). Risikoen for giftige stoffer inkluderer «lipid nanopartikkelstrukturelle komponenter, produksjonsmetoder og proteiner fra et komplekst mRNA», sa forfatterne av artikkelen.

Forfattere av rappoten er Eric Jacquinet og Dimitrios Bitounis, Moderna-ansatte, og Maximillian Rogers, som arbeidet hos Moderna da rapporten ble skrevet. Moderna svarte ikke på en forespørsel om de ville kommentere dette.

mRNA-vaksinene har flere kjente bivirkninger, inkludert hjertebetennelse og alvorlig allergisk sjokk. De kan stamme fra overfølsomhetsreaksjoner, som kan fremkalles av «en hvilken som helst LNP-mRNA-komponent», men er mest sannsynlig utløst av lipidnanopartikler, som er «den komponenten som potensielt kan gi mest reaksjoner», sa forskerne.

Polyetylenglykol, eller PEG, en ingrediens i Pfizer og Moderna covid-vaksinene, er kjent for å forårsake allergiske reaksjoner. Eksterne forskere er delt i synet over mekanismen bak hjertebetennelser fra dem, mens Pfizers forskere har hevdet at LNP-ene er problemet. Den nye rapporten er hentet fra tidligere publikasjoner og andre data. Forfatterne utførte ingen nye eksperimenter.

Noen av rapportene som ble sitert, inkluderte de som har funnet mRNA og piggproteinet fra Modernas injeksjoner i forskjellige kroppsdeler og organer uker eller måneder etter vaksinasjon, til tross for at helsemyndigheter hevdet når masse-vaksineringen startet, at slike stoffer ville forlate kroppen i løpet av dager.

Forskerne sa at Modernas covid-vaksine er «trygg og effektiv», og hyllet utviklingen av en oppdatert injeksjon, som «demonstrerer den raske tidslinjen for forbedringer av mRNA-teknologien «. Men på grunn av de «forbigående egenskapene til mRNA», kan «gjentatt vaksinering kan være nødvendig», sa de.

Forskerne la til senere at å redusere risikoen for giftige stoffer med mRNA-baserte vaksiner og medisiner er nødvendig, men «komplisert.» Det kan oppnås gjennom forskning som omfatter avansert testing i laboratorier, og prekliniske dyreforsøk for å bedre redegjøre for «forskjeller i menneskelig og dyrs fysiologi».

Moderna og andre selskaper tester for tiden en rekke nye mRNA-produkter, inkludert influensavaksiner og kreftbehandlinger. «Takket være mRNA-plattformen vi bygde, har vi opptil 15 lanseringer av nye produkter i løpet av de neste fem årene», sa Stephane Bancel, Modernas administrerende direktør, til investorene i selskapet.

Dr. Malone reagerer på Modernas fremstilling.

Dr. Malone

Dr. Robert Malone, som var med på å finne opp mRNA-teknologien, sa at rapporten bagatelliserte rekkevidden av risker som har vært knyttet til de mRNA-baserte vaksinene, og kan derfor være en propagandateknikk. Denne teknikken, en måte for å mislede folk, innebærer at de gir deg noe informasjon, for å skjule eller forhindre oppdagelsen av annen informasjon.

«Med min beste vilje når jeg tolker den overordnede intensjonen med artikkelen, er at denne artikkelen oppsummerer og presenterer informasjon om risiko og toksisitet ved denne plattformteknologien, som Moderna ønsker å offentliggjøre på en slik måte at det setter selskapet, dets aktiviteter og den underliggende plattformteknologien i best mulig lys”, skrev Dr. Malone i sin omtale, og som ikke var involvert i rapporten. «En mindre sjenerøs tolkning av hensiktene deres, er at denne artikkelen representerer en subtil propagandastrategi.

Fra ZeroHedge, publisert 7 februar 2024.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Moderna Scientists Warn mRNA Vaccines Carry Toxicity Risks.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  13 februar 2024 16:03

  Ny studie: Britiske myndigheter avlivet i hemmelighet eldre sykehjempasienter for å øke antallet «covid-dødsfall».

  Av Baxter Dmitry.
  En ny studie har avslørt at titusenvis av eldre briter i hemmelighet ble avlivet av staten for å øke nasjonens antall offisielle Covid-dødsfall i løpet av de første dagene av pandemien.

  I følge preprint-forskningsstudien ble eldre sykehjempasienter avlivet med en dødelig injeksjon av Midazolam, men dødsårsaken ble oppført som «covid», noe som gjorde det mulig for myndighetene å kunstig øke antallet Covid-dødsfall, og overbevise publikum om at sykdommen var langt farligere enn det som faktisk var tilfelle.

  Beskrevet som «århundrets forbrytelse», ble den sensasjonelle informasjonen fra rapporten frigitt til offentligheten av den australske politikeren Craig Kelly, den nasjonale direktøren for United Australia Party og som tidligere var et parlamentsmedlem. Informasjonen tyder på at et betydelig antall eldre personer tydeligvis ble drept ved å bli gitt «livets sluttmedisin» Midazolam.

  Ifølge Kelly ble disse dødsfallene tilskrevet covid, og dannet grunnlaget for fryktfremkallende kampanjer som rettferdiggjorde nedstengninger, og den utbredte massevaksineringen med mRNA-vaksiner, en eksperimentell medisinsk injeksjon, som mangler sikkerhetstesting for langsiktige bivirkninger, selv når det gjelder barn. Kelly kom med disse uttalelsene i et innlegg på X, sammen med data og tallmateriale. «Underveis tjente en liten gruppe som presset på for pålegg for massevaksinasjoner milliarder av dollar.

  «Denne artikkelen viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner, som var statistisk sett meget godt samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020. «Den utbredte og vedvarende bruken av Midazolam i Storbritannia, antyder en politikk for systemisk aktiv dødshjelp».

  Les også dette: Covid-vaksiner er det offisielt dødeligste stoffet i historien, og ingen har lov til å snakke om det.

  Sammendraget fra den offisielle studien sier: «Makrodata under covid-pandemien i Storbritannia har vist seg å ha betydelige dataavvik og inkonsistens med eksisterende forklaringer». «Denne rapporten viser at økningen i dødsfall i Storbritannia, feilaktig tilskrevet covid i april 2020, ikke skyldtes SARS-CoV-2-virus, som stort sett var fraværende, men skyldtes den utbredte bruken av midazolam-injeksjoner som statistisk sett samsvarte med overdødsfall i alle regioner i England i løpet av 2020.

  «Viktig nok forble overdødsfall økende etter massevaksinasjon i 2021, men det samsvarte ikke statistisk med covid-injeksjoner, men det samsvarte med Midazolam-injeksjoner».

  Fra The People’s Voice, publisert 13. februar 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker, link til studie, X-melding og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: New Study: British Gov’t Secretly Euthanized Elderly Hospital Patients To Boost ‘Covid Deaths’.

  Svar
 • wasan Totland
  14 februar 2024 20:11

  Dette har vært kjent siden 2021. Også der ble intuberende behandling anvendt etter at stoffet ble gitt pasientene. Portugal, USA og Sverige er andre land som avlivet friske pasienter av samme årsak.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hemmelige planer finnes ikke for virkelighets-fornektere.

De blir like overrasket hver gang slike planer avsløres?

Forrige innlegg

Arbeiderklassen vi ha trygge gater, mindre voldtekter og penger til velferd – ikke til krig.

AfD i Tyskland skremmer vettet av middelklassevenstre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.